Advanced hair clinic / βεκρής - αλήθεια ή ψέματα?

Stripar

Established Member
πιο πολλη γνωριμια εγινε, τσεκαρε το κεφαλι μου, μαζι με την manager του, τσεκαρε την δοτρια οπου και μου ειπε οτι ειναι παρα πολη καλη, δεν μου ειπε για ποσα graft θα χρειαστουν, μου ειπε για την διαδικασια και τελος οταν ρωτησα για το ποσο μου πεταξε την βομβα! υ.γ. δεν εννιωθα και τοσο ανετα με την γυναικα συνεργατη του μεσα,
Robert,
Με ρώτησες σε π.μ πώς θα ανοίξεις νήμα και σε ενημέρωσα Step by Step
Δέν έχεις δικαιολογία πλέον , κάντο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Καταρχάς μπράβο που επέλεξες να μιλήσεις μαζί του. Θες να μας πεις αν έγινε επι της ουσίας ενημερωση ή δεν αξιζε τα 100 ευρω. Το εχω περιέργεια αυτό.
Το καλό ποιό είναι δήλαδή?
Ότι πλήρωσε 100 euro , τρείς φορές το μεροκάματο ενός μέσου Έλληνα ,
για να του δεί την δότρια με το μάτι και να του πεί τα αυτονόητα?

Όταν ο Erdogan, Loretzo, Ferudini, Luputzala, Hasson & Wong κ.α , οι τοπ δηλ γιατροί παγκοσμίως,
κάνουν οι ΙΔΙΟΙ πολύ πιο αναλυτικά και ακριβείας Consultation και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!...

Harris_G

Well-Known Member
@robert Σου ειπε τουλαχιστον οτι σε περιπτωση που κανεις την επεμβαση θα στα αφαιρεσουν απο το συνολικο ποσο? Γιατι και μενα μου πηρε 50 (με αποδειξη παρακαλω) ο εμπορας hair fibre αλλα ειπε οτι θα το αφαιρεσει αν προχωρησω. Ελα μως που δε θα προχωρησω.:D

Stripar

Established Member
@robert Σου ειπε τουλαχιστον οτι σε περιπτωση που κανεις την επεμβαση θα στα αφαιρεσουν απο το συνολικο ποσο? Γιατι και μενα μου πηρε 50 (με αποδειξη παρακαλω) ο εμπορας hair fibre αλλα ειπε οτι θα το αφαιρεσει αν προχωρησω. Ελα μως που δε θα προχωρησω.:D

Λίγο σημασία έχει Χάρη , όχι ότι δέν έχει κάποια.

Σημασία έχει ότι του πήραν για λιγότερα απο 2000 grafts , 7000 euro !!!
(πάνω απο 3,5 euro / graft)

Γδύσιμο κανονικότατο...

Σε ένα απο τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου θα μπορούσε να πάει με αυτο το ποσό !

Tsek

Well-Known Member
Το καλό ποιό είναι δήλαδή?
Ότι πλήρωσε 100 euro , τρείς φορές το μεροκάματο ενός μέσου Έλληνα ,
για να του δεί την δότρια με το μάτι και να του πεί τα αυτονόητα?

Όταν ο Erdogan, Loretzo, Ferudini, Luputzala, Hasson & Wong κ.α , οι τοπ δηλ γιατροί παγκοσμίως,
κάνουν οι ΙΔΙΟΙ πολύ πιο αναλυτικά και ακριβείας Consultation και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!...
Στριπαρ, σταματα να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Εχεις τόσες γνώσεις και βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου με τις συγκρισεις που κάνεις.

Στο θέμα μας..
Καταλήγω πως δεν αξίζει να πληρώσει κάνεις 100 ευρώ στην εν λογω κλινική γιατί δεν γίνεται σοβαρή μελέτη και χάνεις και το πλεονέκτημα του παζαριού στην τιμή.
Με τις κοπέλες εξω κλείνεις πιο εύκολα κατι προσιτό. Αν πας στον ίδιο σου ανεβαζει την τιμή (λογικό απο μέρους του) χωρις όμως να παίρνεις καλύτερες υπηρεσίες.

Stripar

Established Member
Στριπαρ, σταματα να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Εχεις τόσες γνώσεις και βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου με τις συγκρισεις που κάνεις.

Οι γνώσεις είναι έτερον εκάτερον

Όσο για τις συγκρίσεις γιατί θεωρείς ότι συγκρίνω ανόμοια πράγματα?.

Τις ίδιες υπηρεσίες προσφέρουν Η Advanced Hair Clinics (Βεκρής) με τον Loretzo, Erdogan, Feutini κ.λ.π , μαλλιά βάζουν!

Αν σύγκρινα τις υπηρεσίες μιας τυχάρπαστης νοσυλεύτριας του Βεκρή με το Loretzo , θα το καταλάβαινα , το χάος.

Ομως εδώ συγκρίνουμε τον ίδιο τον γιατρό τον Βεκρή και το κόστος των δικό του υπηρεσιών , τις οποίες τις χρεώνει 3,5 euro + / graft.

Συνεπώς συγκρίνουμε υπηρεσίες με τιμή

Με 3,5 euro / graft ο robert θα μπορούσε να πάει Ferutini , Loretzo και στον Erdogan θα έπερνε ή ρέστα ή πολλά πολλά παραπάνω graft!.

Αν πας στον ίδιο σου ανεβαζει την τιμή (λογικό απο μέρους του) χωρις όμως να παίρνεις καλύτερες υπηρεσίες.

Σε αυτό θα συμφωνήσω , δέν παίρνεις καλύτερες υπηρεσίες απο τα λοιπά κορίτσια του.

Όμως με τα 3,5 euro θα έπαιρνες πολύ καλύτερες αλλού...

Υ.Γ:Δέν μπαίνω κάν στην διαδικασία να συγκρίνω τα Consultation του Βεκρή με των υπολοίπων πρωτοκλασάτων κλινικών.
Πρόσφατο παράδειγμα μέλους την μία του αποτιμάνε την δότρια 2500g και μερικές βδομάδες μετά 5000g.
To να χρεώνεις όμως στις σημερινές συγκυρίες το ποσό των 100 euro για μιά ξεπάτα , όταν παγκόσμια είναι δωρεάν και σε σοβαρότερο επίπεδο είναι τουλάχιστον προκλητικό και κοροιδία...

Τελευταία επεξεργασία:

Tsek

Well-Known Member
Οι γνώσεις είναι έτερον εκάτερον

Όσο για τις συγκρίσεις γιατί θεωρείς ότι συγκρίνω ανόμοια πράγματα?.

Τις ίδιες υπηρεσίες προσφέρουν Η Advanced Hair Clinics (Βεκρής) με τον Loretzo, Erdogan, Feutini κ.λ.π , μαλλιά βάζουν!

Αν σύγκρινα τις υπηρεσίες μιας τυχάρπαστης νοσυλεύτριας του Βεκρή με το Loretzo , θα το καταλάβαινα , το χάος.

Ομως εδώ συγκρίνουμε τον ίδιο τον γιατρό τον Βεκρή και το κόστος των δικό του υπηρεσιών , τις οποίες τις χρεώνει 3,5 euro + / graft.

Συνεπώς συγκρίνουμε υπηρεσίες με τιμή

Με 3,5 euro / graft ο robert θα μπορούσε να πάει Ferutini , Loretzo και στον Erdogan θα έπερνε ή ρέστα ή πολλά πολλά παραπάνω graft!.

Σε αυτό θα συμφωνήσω , δέν παίρνεις καλύτερες υπηρεσίες απο τα λοιπά κορίτσια του.

Όμως με τα 3,5 euro θα έπαιρνες πολύ καλύτερες αλλού...

Υ.Γ:Δέν μπαίνω κάν στην διαδικασία να συγκρίνω τα Consultation του Βεκρή με των υπολοίπων πρωτοκλασάτων κλινικών.Πρόσφατα παράδειγμα μέλους την μία του αποτιμάνε την δότρια 2500g και μερικές βδομάδες μετά 5000g.
To να χρεώνεις όμως στις σημερινές συγκηρίες το ποσό των 100 euro για μιά ξεπάτα , όταν παγκόσμια είναι δωρεάν είναι τουλάχιστον προκλητικό και κοροιδία...
Αυτό με το 3,5 ευρω το γκραφ πότε ειπώθηκε?

Stripar

Established Member
καλησπερα, εκανα χτες μεταμοσχευση στον βεκρη, fue, δεν μου ειπε ακριβες τριχοφυλακια, οταν των ρωτησα μου ειπε περιπου 2000, η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω απο που να ξεκινησω?

Kαλησπερα χτες εκανα την δευτερη μου μεταμοσχευση μαλλιων στην advance hair clinic, η πρωτη εγινε πριν 10 χρονια στην laserline. ο Βεκρης μου πηρε 7000,00 για fue ναι μου φανηκαν παρα πολλα αλλα ζητησα στο πρωτο ραντευου μας που και εκει μου πηρε 100 ευρω για να των δω, οτι θελω ολη την διαδικασια να την επιμεληθει αυτος και οχι καποιος αλλος γιατρος. αλλα να γινει απο τα χερια του

Τί έχεις να πείς?

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Τραγικό.! 7000€ για ούτε 2000grafts? Αυτό το περίπου 2000grafts που είπε είναι στάνταρ κάτω από αυτό το νούμερο..αυτό έλεγα πως αν στην κάνει βοηθός είναι τα 3000€,αν την κάνει ο γιατρός,τύφλα να έχει ο Ερντογαν,Λορέντζο κτλ..ρε τον τύπο,του πήρε το σκαλπ..ρε φίλε,είσαι με τα καλά σου?τι πήγες και έκανες?δεν είχες διαβάσει τπτ ποτέ?καλά να (πάθει) δεν λυπάμαι πλέον κανέναν..δεν το λέω εκδικητικά ,αλλά θέλει λίγο ψάξιμο ότι και αν πας να κάνεις ,όχι άντε μπήκα όπου βρήκα,πληρώνω ότι μου ζητάνε..

dimitris50423

Well-Known Member
Καλύτερα να έκανες με μια κοπέλα από αυτές που έχουν δοκιμαστεί στο φόρουμ και έδωσαν καλά αποτελέσματα. Τα μισά λεφτά η και λιγότερα θα έδινες.
Δουλειά αποκλειστικά από τον β*κρη δεν έχουμε δει νομίζω. Οπότε έχει αξία η περίπτωση σου.
Το ότι τα έδωσε ήταν επιλογή του. Το αν είναι πολλά για μένα είναι αλλά ο καθένας κοστολογει τις υπηρεσίες του όσο θέλει.
Εγώ πάλι με την ίδια που είχα κάνει θα ξαναεκανα.
Καλή φυτρωση και δείξε μας υλικό αν θες να έχουμε εικόνα.

Stripar

Established Member
Έτσι πως τα εγραψε δεν καταλαβα ότι εκανε επέμβαση αλλα ότι πηγε απλά για εκτιμηση.
Εαν ήξερε απο εδω τιμες και παρολα αυτά επελεξε να κλεισει αυτή την τιμή ειναι δικο του θέμα.
Εγώ άλλο σε ρώτησα,
άν θεωρείς ότι το να χρεωνει ο Βεκρής 3,5+ euro το graft προσφέροντας υπηρεσίες AHC είναι λογικό,
όταν με τα ίδια λεφτά μπορεί να πάρει καλύτερες υπηρεσίες σε παγκόσμιο επίπεδο...

Σε αυτό τουλάχιστον μπορούμε να συμφωνήσουμε?

felaini

Active Member
Ρε συ δημητρη τι επιλογη του; Ο αλλος μπορει να μην ειχε ιδεα απο τιμες κ γραφτς... η κλινικη τι κανει;;; Τραγικοι κ κλεφτες!!! Μηνυση κατευθειαν θελουν!

Tsek

Well-Known Member
Εγώ άλλο σε ρώτησα,
άν θεωρείς ότι το να χρεωνει ο Βεκρής 3,5+ euro το graft προσφέροντας υπηρεσίες AHC είναι λογικό,
όταν με τα ίδια λεφτά μπορεί να πάρει καλύτερες υπηρεσίες σε παγκόσμιο επίπεδο...

Σε αυτό τουλάχιστον μπορούμε να συμφωνήσουμε?
Έχω πεί πολλές φορές και μάλιστα σε νηματα άλλων κλινικών πως ο καθένας αξιολογεί όσο θέλει τις υπηρεσίες του.
Απο την στιγμή που ο Βεκ έχει επι της ουσίας σταματήσει να κάνει επεμβάσεις και ο φίλος απο δω ήθελε να τον κάνει να φορέσει γάντια δικό του θέμα.
Συμφωνώ και σε όσα εγραψε ο Δημήτρης απο πάνω.

Μπλουζα