Advanced hair clinic / βεκρής - αλήθεια ή ψέματα?

dimitris50423

Well-Known Member
Ρε συ δημητρη τι επιλογη του; Ο αλλος μπορει να μην ειχε ιδεα απο τιμες κ γραφτς... η κλινικη τι κανει;;; Τραγικοι κ κλεφτες!!! Μηνυση κατευθειαν θελουν!

Φαντάζομαι ότι θα ενημερώθηκε ότι αν κάνει με την ομάδα του βεκρη και όχι με τον ίδιο ότι η τιμή θα είναι άλλη. Αν ενημερώθηκε και επέλεξε να κάνει με τον ίδιο είναι επιλογή του. Δεν του τα πήραν με το ζόρι. Από ότι βλέπω η τιμή είναι διπλάσια + από ότι αν κάνεις με την ομάδα του.
Εγώ το είχα ξανακούσει ότι κάπου εκεί είναι η τιμή αποκλειστικά για βεκρη.
Εγώ είπα με την ομάδα του θα έκανα. Τόσα λεφτά για μμ δεν δίνω γενικά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

felaini

Active Member
Παιδια με συγχωρειται αλλα δω ειναι πραγματικο εγκλημα! Νovartis κανονικα! Εγω προσωπικα που εχω δει καπως καλα αποτελεσματα απο dhi k ahc κ θα το πω οταν το βλεπω.. εδω εχουμε να κανουμε με πραγματικη ληστεια αν ισχυει κ θα πρεπει η ιδια η κλινικη να μας διαψευσει αλλιως μαυρο φιδι που την εφαγε.. θα πρεπει για μενα να επεμβει κ ο cvial με την λογικη πως υπερκοστολογεις εσυ το γραφτς οταν σε παγκοσμιο επιπεδο μμ το γραφτ νομιζω δεν υπερβενει τα 3 ευρω.. εκτος τους τοπ αλλα κ εκει οσο ανεβαινεις σε γραφτ υπαρχει αισθητη μειωση... ΤΡΑΓΙΚΟΙ Αhc!!!!

tasos33

Well-Known Member
Πωπωπωπω καλά καραφλιασα εντελώς με τον φίλο,7000 Γιούρο Ο Μάι γκαντ.

Βέβαια να δούμε κ τι δουλειά κάνει ο Β. κ αι αν είναι καλός να μαζευτούμε γκρουπ να μας κάνει καλύτερη τιμή.

@John_John1 Πόσο μας λείπεις ...γυρνά πίσω ο βεκρης ξεσαλωσεεεεεε
Τραγικό.! 7000€ για ούτε 2000grafts? Αυτό το περίπου 2000grafts που είπε είναι στάνταρ κάτω από αυτό το νούμερο..αυτό έλεγα πως αν στην κάνει βοηθός είναι τα 3000€,αν την κάνει ο γιατρός,τύφλα να έχει ο Ερντογαν,Λορέντζο κτλ..ρε τον τύπο,του πήρε το σκαλπ..ρε φίλε,είσαι με τα καλά σου?τι πήγες και έκανες?δεν είχες διαβάσει τπτ ποτέ?καλά να (πάθει) δεν λυπάμαι πλέον κανέναν..δεν το λέω εκδικητικά ,αλλά θέλει λίγο ψάξιμο ότι και αν πας να κάνεις ,όχι άντε μπήκα όπου βρήκα,πληρώνω ότι μου ζητάνε..

Stripar

Established Member
Έχω πεί πολλές φορές και μάλιστα σε νηματα άλλων κλινικών πως ο καθένας αξιολογεί όσο θέλει τις υπηρεσίες του.
Απο την στιγμή που ο Βεκ έχει επι της ουσίας σταματήσει να κάνει επεμβάσεις και ο φίλος απο δω ήθελε να τον κάνει να φορέσει γάντια δικό του θέμα.
Συμφωνώ και σε όσα εγραψε ο Δημήτρης απο πάνω.

Αποφεύγεις κατά εξακολούθηση να απαντήσεις στην πολύ απλή ερώτηση που έκανα
και θα στην κάνω ποιό απλή μήπως και κάπου εκεί μέσα εχεις κάποια γκατσ να πείς την ωμή αλήθεια

Βεκρής 2000g = 7000euro
Erdogan 2000g = 5000euro
Loretzo 2000g = 10000euro
Ferutini 2000g = 9000εurο
Luputzala 2000g = 7000euro

Βάση του της παγκόσμιας αγοράς , ανταγωνισμού, τεχνογνωσίας , τεχνικών και αποτελεσμάτων,
καλά έκανε ο φίλος και ακούμπουσε τα λεφτά του στου βεκρή ή θα μπορούσε με το ίδιο ποσό να έπερνε καλύτερες υπηρεσίες στον Erdo ή στον Luputzala?...αυτή είναι η ερώτηση @Tsek , για να δώ τί θα απαντήσεις?...?

Αν θα απαντήσεις...

Tsek

Well-Known Member
Παιδια με συγχωρειται αλλα δω ειναι πραγματικο εγκλημα! Νovartis κανονικα! Εγω προσωπικα που εχω δει καπως καλα αποτελεσματα απο dhi k ahc κ θα το πω οταν το βλεπω.. εδω εχουμε να κανουμε με πραγματικη ληστεια αν ισχυει κ θα πρεπει η ιδια η κλινικη να μας διαψευσει αλλιως μαυρο φιδι που την εφαγε.. θα πρεπει για μενα να επεμβει κ ο cvial με την λογικη πως υπερκοστολογεις εσυ το γραφτς οταν σε παγκοσμιο επιπεδο μμ το γραφτ νομιζω δεν υπερβενει τα 3 ευρω.. εκτος τους τοπ αλλα κ εκει οσο ανεβαινεις σε γραφτ υπαρχει αισθητη μειωση... ΤΡΑΓΙΚΟΙ Αhc!!!!
Δεν υπάρχει αυτό που λες φιλε μου.

felaini

Active Member
Ρε συ δημητρη λες τωρα αστοχα πραγματα κ εισαι λογικος ανθρωπος... δηλαδη αν παω λορεντζο κ μου πουν αν στην κανει η κοπελα που με βοηθαει θα σου κοστισει τα μισα λεφτα απ οτι θα εδινες σε μενα αν στη κανω;;; Αυτα ειναι μπακαλιστικα κ τρικ καθαρο για τους ανιδαιους που δεν ειναι υποχρεωμενοι να ξερουν τι παιζει!! Δηλαδη κ ποιος ειναι ο βεκρης; Ρε θα τρελαθουμε τελειως;;; Ο ανθρωπος(βεκρης) αν το κανε αυτο ειναι απλα κλεφτης!

felaini

Active Member
Πω πω εγκλημα κανονικα! Τοπ γιατροι κ δεν παιρνουν τοσα! Ντροπη να επεμβει ο διαχειρηστης για μενα του φορουμ..!! Κεραμιδα στην ελλαδα του σημερα!!!

Stripar

Established Member
Εγλημα και Αλητεία !!!

aeratos28

Just aeratos
Nα επέμβει ο cvial να κάνει τι? Αφού συμφώνησε ο φίλος και του τα έδωσε δεν φταίει ο γιατρός.ο ασθενής φταίει..μην λέτε ότι να ναι παιδιά..πουλαω παράδειγμα ένα μεταχειρισμενο smart αυτοκίνητο 20000€,αν βρεθεί κάποιος και μου δώσει τα λεφτα,εγώ θα φταίω η αυτός που το πήρε?? Λογική θέλει και τπτ αλλο

aeratos28

Just aeratos
Είναι και συμπάθεια του του Γιάννη ο βεκρής.χαχαχαχαχα
Πωπωπωπω καλά καραφλιασα εντελώς με τον φίλο,7000 Γιούρο Ο Μάι γκαντ.

Βέβαια να δούμε κ τι δουλειά κάνει ο Β. κ αι αν είναι καλός να μαζευτούμε γκρουπ να μας κάνει καλύτερη τιμή.

@John_John1 Πόσο μας λείπεις ...γυρνά πίσω ο βεκρης ξεσαλωσεεεεεε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

felaini

Active Member
Ρε αερατε τι πουλας στο ιντερνετ; Εδω μιλαμε για υποτιθεται επαγγελματικη κλινικη! Μπακαλης ειναι; Αν το ξερε κ συμφωνησε ειναι να μου επιτρεψει ο φιλος κοροιδο απ τα λιγα! Αν δεν ειχε ιδεα απο τιμες-γκραφτ η κλινικη θα πρεπει να απολογηθει κανονικα.. τιποτα παρακατω.. δεν δικαιολογουνται τα αδικαιολογητα.. αν ισχυει ειναι εγκλημα κ ληστεια απ τα λιγα! Νοβατρις λεμε κανονι

dimitris50423

Well-Known Member
Ας ανοίξει νήμα ο Robert να δώσει πληροφορίες και να δούμε τη δουλειά.
Επίσης να μας πει αν ήξερε ότι αν κάνει με την ομάδα του θα είναι φθηνότερα. Αν το ήξερε εκτός από το δεδομένο ότι ο βεκρης χρεώνει πανάκριβα το χρόνο του το οποίο το ήξερα δεν βλέπω κάτι μεμπτο.
Εγώ δεν θα έδινα πάνω από 2 ευρώ σε κανέναν γιατρό γιατί τόσο το αξιολογω.

felaini

Active Member
Ρε μνημονια στην ελλαδα αυτο θελουμε μεχρι να σβησει ο ηλιος!!! Ληστες κ κλεφτες ολοι απο πολιτικους μεχρι κατι βεκρηδες αμπαλους

Stripar

Established Member
αν ισχυει ειναι εγκλημα κ ληστεια απ τα λιγα! Νοβατρις λεμε κανονι

Και το μεγαλυέτερο έγκλημα είναι ότι ο @Tsek και ο @dimitris50423 που συντάσσονται και εξυμνούν την τιμολόγηση αυτή,
ώς αναφαίρετο δικαίωμα να χρεώνει ο καθείς ότι θέλει...

Αντί να τον κράξουν και οι ίδιοι και να προστατεύουν τα μέλη ,
πράτουν το PR και την νομική υπεράσπιση της κλινικής του Βεκρή

Λαμόγια...

Tsek

Well-Known Member
Για να κλείνουμε.
Είναι πραγματικά αστείο που δεν ξέρετε πως λειτουργούν οι τιμές στην ελεύθερη αγορά.
Εαν είχατε την στοιχειώδη γνώση και αναφέρομαι κυρίως σε εσένα Στριπαρ που υστερείς τραγικά σε αυτό το κομμάτι, θα λυνονταν πολλές απο τις παρεξηγήσεις και κολληματα του φόρουμ.
Και εξηγούμαι : Εαν το μυαλό σου καταλάβαινε ότι εγώ έχω την ικανότητα να κλείσω μία τιμη καλύτερη απο την "κανονική" όπως και έκανα χωρίς να υποχρεωθώ να ανεβάσω φωτογραφίες ή να κάνω διαφήμιση όπως τόσα χαζά νομίζεις τόσο καιρό, θα μπορούσες να καταλάβεις και το αντίθετο. Ότι δηλαδή κάποιος που δεν έχει την αντίστοιχη ικανότητα διαπραγμάτευσης με εμένα και πάει με εντελώς λάθος τρόπο μπορεί να καταφέρει είτε αθελά του είτε ηθελημένα ευελπιστώντας σε καλύτερη προσοχή , να κλείσει στο τέλος, μία τιμή ακριβότερη απο την συνηθισμένη ταρίφα.
Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω πιο απλά και λυπάμαι αν έχεις αγνοια σε αυτο το κομμάτι και ακόμα περισσοτερο λυπάμαι ότι πιστεύεις πως όλοι οι μεγάλοι που ανέφερες πιο πάνω δεν έχουν κατα καιρούς βαρέσει και αυτοί, πολλούς απο τους ασθενείς τους με τιμές ακριβοτερες από αυτές που έγραψες πως χρεώνουν συνήθως.

anargiros88

Well-Known Member
Τώρα ότι έγινε έγινε ! Ότι και να πούμε εμείς η μ.μ έγινε και ο φίλος πλήρωσε ! Εγώ θα ευχηθώ στον φίλο καλή φυτρωση και μακάρι η επιλογή του να τον δικαιώσει .

vag25

Well-Known Member
Tsek και dimitris50423 το ξεφτυλισατε λιγο.

Δεν είναι κακο να πειτε οτι ειναι ντροπη αυτα τα χρηματα.

Και το λεω εγω που δεν μου αρεσει η εμμονη του Stripar με τις Ελληνικες κλινικες ασχετα αν εχει δικιο.

Μπλουζα