Advanced hair clinic / βεκρής - αλήθεια ή ψέματα?

Stripar

Established Member
Δημητρη κ τσεκ δεν υπαρχει δικαιολογια σ αυτο απ οπου κ αν το πιασεις!!! Ειστε κοροιδα αν δικαιολογητε αυτο!

Χαχαχα,
κορόιδα είναι αυτοί που τους διαβάζουν...

Αυτοί πελατάκια πάνε να πιάσουν , και πρέπει όπως και να έχει να γράφουν κάτι καλό για αυτήν την ρημάδα την κλινική!

Ακόμα και ένας τυφλός θα έβλεπε το λάθος , αυτοί τα βλέπου σωστά γινόμενα !!!

Ντροποί τους , αποτελούν κίνδυνο για το forum και για τα νέα μέλη που τους διαβάζουν και πέφτουν στην παγίδα τους....

3,5 euro / graft πλήρωσε ο άλλος επειδή αλλονίζουν αυτοί να στρογγυλοποιούν το ΨΕΜΑ , την ΑΛΗΤΕΙΑ , και την ΛΗΣΤΕΙΑ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsek

Well-Known Member
Tsek και dimitris50423 το ξεφτυλισατε λιγο.

Δεν είναι κακο να πειτε οτι ειναι ντροπη αυτα τα χρηματα.

Και το λεω εγω που δεν μου αρεσει η εμμονη του Stripar με τις Ελληνικες κλινικες ασχετα αν εχει δικιο.
Είναι πανάκριβα φίλε. Τον πιασανε κοτσο, αλλα ψάξε σε οποιο ποστ μου θες και δες τι εχω πει κατα καιρους για τιμες.

dimitris50423

Well-Known Member
Και το μεγαλυέτερο έγκλημα είναι ότι ο @Tsek και ο @dimitris50423 που συντάσσονται και εξυμνούν την τιμολόγηση αυτή,
ώς αναφαίρετο δικαίωμα να χρεώνει ο καθείς ότι θέλει...

Αντί να τον κράξουν και οι ίδιοι και να προστατεύουν τα μέλη ,
πράτουν το PR και την νομική υπεράσπιση της κλινικής του Βεκρή

Λαμόγια...

Ποιος συντάσσεται ρε που θα με πεις και λαμογιο. Αντε συμαζεψου.
Σε κάθε μήνυμα λέω ότι είναι πολλά τα λεφτά. Εγώ σου λέω ότι ο Robert ήξερε ότι είναι φθηνότερα με την ομάδα του. Αν το ήξερε και επέλεξε τον ίδιο είναι δικαίωμα του. Το είπε ο ίδιος ότι ήθελε να μην βάλει άλλος χέρι πάνω του.
Αντε καληνύχτα που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου

Tsek

Well-Known Member
Χαχαχα,
κορόιδα είναι αυτοί που τους διαβάζουν...

Αυτοί πελατάκια πάνε να πιάσουν , και πρέπει όπως και να έχει να γράφουν κάτι καλό για αυτήν την ρημάδα την κλινική!

Ακόμα και ένας τυφλός θα έβλεπε το λάθος , αυτοί τα βλέπου σωστά γινόμενα !!!

Ντροποί τους , αποτελούν κίνδυνο για το forum και για τα νέα μέλη που τους διαβάζουν και πέφτουν στην παγίδα τους....

3,5 euro / graft πλήρωσε ο άλλος επειδή αλλονίζουν αυτοί να στρογγυλοποιούν το ΨΕΜΑ , την ΑΛΗΤΕΙΑ , και την ΛΗΣΤΕΙΑ...
Στριπαρ εχεις στο μυαλο σου διάφορες ισορροπιες και αναλογιες βάση αποτελεσματος-ικανοτητας στις τιμες των κλινικων παγκοσμιως και όταν κάτι βγαίνει εκτός του τιμοκαταλογου που εχεις φτιάξει στο κεφάλι σου , σου γυρνάει η βίδα.
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό δυστυχώς.
Σου γύρισε η βιδα που εδω ο φιλος πληρωσε ακριβα , σου γυρισε και με εμενα που πληρωσα φτηνά.
Οτι βγαινει πανω ή κατω απο τα όρια που εχεις θέσει ΕΣΥ σου στραβοκαθεται. Σόρυ..

vag25

Well-Known Member
Είναι πανάκριβα φίλε. Τον πιασανε κοτσο, αλλα ψάξε σε οποιο ποστ μου θες και δες τι εχω πει κατα καιρους για τιμες.
Ωραια.

Ο Stripar σε ρωταει :
erdogan με 7000 για 2000g; η Βεκρης με 7000 για 2000g;
και του απαντας οτι το μυαλο του εχει χαζεψει, αντι να του πεις erdogan και να ληξει εκει, εσυ χανεις.

Φιλικα.:)

felaini

Active Member
Καλα στανταρ υπαρχουν σε φορουμ αβανταδοροι καποιας κλινικης(δε θελω να το πιστεψω ειδικα για δημητρη) αλλα εδω μιλαμε για στοιχειωδη λογικη κ ρεαλισμο! ΔΕΝ δικαιολογειται αυτο το κλεψιμο!

Stripar

Established Member
Ωραια.

Ο Stripar σε ρωταει :
erdogan με 7000 για 2000g; η Βεκρης με 7000 για 2000g;
και του απαντας οτι το μυαλο του εχει χαζεψει, αντι να του πεις erdogan και να ληξει εκει, εσυ χανεις.

Φιλικα.:)

Αααα γεια σου αδερφέ...
αυτή είναι ΟΛΗ η ουσία !!!

Ούτε αυτό το τόσο απλό δέν μπορούσε να απαντήσει...

Και μετά λέει ότι βλέπουμε φαντάσματα κ.λ.π

Κάτι κρύβεται για να μήν μπορεί να απορρίψει την κλινική , απαντώντας σε μια τόση απλή απάντηση...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Και μετά σας φταίει ο aeratos28..χαχααχαχαχαχαχαχα..:D:D:Dμια χαρά τσακωνεστε και χωρίς εμένα..
Χιούμορ για ελάφρυνση της ατμόσφαιρας..peace μάγκες.! Είναι αδιανόητο να υπάρχουν Ελλάδα αυτές οι τιμές..είναι αδιανόητο όμως να υπάρχουν και πελάτες στην Ελλάδα με αυτές τις τιμές..για αυτό ξεστραβωθειτε όλοι και μην κάνετε μαλακίες.σαν vfm και μόνο είναι εδώ..με αυτά τα λεφτά πας στους τοπ παγκοσμίως και γίνεσαι πιτσιρικάς πάλι..ελεος

felaini

Active Member
Εγω θα πω κατι τελευταιο κ θα κλεισω.. ειλικρινα τωρα εαν υπαρχουν μελη(που υπαρχουν)εδω στο φορουν να προσπαθουν να σπρωξουν πεισουν προωθησουν αλλα μελη κυριως αμυριστους να κανουν μμ στην κλινικη απ την οποια τα παιρνουν.. ειναι μαλακισμενα κ κακοι ανθρωποι!!! Αρκει να σκεφτουν πως παιζουν με την ψυχολογια τα χρηματα κ τον κοπο του αλλουνου κ ειναι ντροπη! ΚΑΘΑΡΣΗ εδω κ τωρα!

Tsek

Well-Known Member
Προβλέπω να μας κανει καμια μήνυση η κλινικη καμια ωρα και να βρεθουμε και μπλεγμενοι στο τελος με αυτα που γραφονται..

Tsek

Well-Known Member
Εγω θα πω κατι τελευταιο κ θα κλεισω.. ειλικρινα τωρα εαν υπαρχουν μελη(που υπαρχουν)εδω στο φορουν να προσπαθουν να σπρωξουν πεισουν προωθησουν αλλα μελη κυριως αμυριστους να κανουν μμ στην κλινικη απ την οποια τα παιρνουν.. ειναι μαλακισμενα κ κακοι ανθρωποι!!! Αρκει να σκεφτουν πως παιζουν με την ψυχολογια τα χρηματα κ τον κοπο του αλλουνου κ ειναι ντροπη! ΚΑΘΑΡΣΗ εδω κ τωρα!
Συμφωνω.

Tsek

Well-Known Member
Και μετά σας φταίει ο aeratos28..χαχααχαχαχαχαχαχα..:D:D:Dμια χαρά τσακωνεστε και χωρίς εμένα..
Χιούμορ για ελάφρυνση της ατμόσφαιρας..peace μάγκες.! Είναι αδιανόητο να υπάρχουν Ελλάδα αυτές οι τιμές..είναι αδιανόητο όμως να υπάρχουν και πελάτες στην Ελλάδα με αυτές τις τιμές..για αυτό ξεστραβωθειτε όλοι και μην κάνετε μαλακίες.σαν vfm και μόνο είναι εδώ..με αυτά τα λεφτά πας στους τοπ παγκοσμίως και γίνεσαι πιτσιρικάς πάλι..ελεος
Σωστότατος.
Οταν θελεις εισαι καλός τελικα!!

twilight

Member
@dimitris50423 & @Tsek
Νομίζω η ξεφτίλα ειναι όλη δικιά σας!.Απορώ γιατι απόρειτε που ο στριπαρ έχει βγει από τα ρούχα του.Κανετε , πρατετε και μιλάτε σαν να είστε στο payroll του Βεκρή.Αν δεν είστε Ντροπή σας που δεν καταδικάζετε τέτοιες τιμολογιακές πολιτικές.
Ακόμα και σε ελεύθερη αγορά που ζούμε θα πρέπει βάση των προσφερόμενων υπηρεσιών να κρίνουμε αν το πόσο που ζήτησε ειναι σωστο και δίκαιο.
Σε βλέπω Δημήτρη στο νήμα του Γκούρα είσαι μέσα στην ειρωνία και χλεβασμο!.Αν ο Γκούρας αύριο χρέωνε ένα μέλος 7000 euro για 2000 grafts θα τον έκραζες μέχρι το πρωί.
Εδώ ομως έχεις μια γραμμή υπεράσπισης ανεφ προηγούμενου και μας κάνει να πιστεύουμε ότι καλά σας τα λέει ο στριπαρ , ίσως σας λέει και λίγα!

Επίσης τόσο εσυ όσο και ο Τσακ πρώτοι τον προκαλέσατε λεκτικα

Νομίζω η διαχείριση πρέπει να πάρει θέση κάποια στιγμή με τον ρόλο του Τσεκ κ Δημήτρη στο firum

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα