Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν εισαι ασχετος λογικο να σου φαινεται περιεργο, εχω δει δικες μου φωτογραφιες και φιλων μου με φλας που εχουν κανει εμφυτευση και η hairline φαινεται μπετο ενω δεν ειναι, να λειπουν οι ειρωνιες απο ασχετους με το αντικειμενο.Το ακούσαμε και αυτό, ότι το φλας κολακεύει
Κι όμως! Δημιουργεί σκιές.Το ακούσαμε και αυτό, ότι το φλας κολακεύει
Ναι ενώ εσύ είσαι επαγγελματίας. Άσε μας ρε φίλε που θα μας κάνεις και υποδείξεις για τα φλαςαν εισαι ασχετος λογικο να σου φαινεται περιεργο, εχω δει δικες μου φωτογραφιες και φιλων μου με φλας που εχουν κανει εμφυτευση και η hairline φαινεται μπετο ενω δεν ειναι, να λειπουν οι ειρωνιες απο ασχετους με το αντικειμενο.
αν εισαι ασχετος λογικο να σου φαινεται περιεργο, εχω δει δικες μου φωτογραφιες και φιλων μου με φλας που εχουν κανει εμφυτευση και η hairline φαινεται μπετο ενω δεν ειναι, να λειπουν οι ειρωνιες απο ασχετους με το αντικειμενο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οπως ολα δειχνουν απο την πρωτη παιρνεις ο,τι ηθελες και μετα καλως εχοντων τον πραγματων η δευτερη θα προσθεσει το κερασακι στην τουρτα. Στον κροταφο που υστερει αν βλεπω καλα ξεπροβαλουν τριχες που ακομα δεν εχουν αποκτησει μεγεθος. Αρα και η βελτιωση μονο απο αυτο νομιζω ειναι δεδομενη.
Δεν υποννοω κατι αν εννοεις αυτο, πεντακαθαρες και αποκαλυπτικες οι τελευταιες φωτοΘεωρείς ότι βάζω φλας και βγάζω φωτό για να κρύψω κάτι? Αυτό θες να πεις η έχω μπερδευτεί και καταλαβα λάθος?
Πας αρκετά καλά Αεράτε, αλλά με βάση τα grafts που έβαλες λογικά πρέπει να δώσει αρκετά ακόμη.
Ετσι ειναι, χρειαζεται σταδιακο χτισιμο. Ευχομαι καλο πρωτο αποτελεσμα !Να σαι καλά φίλε .Μακάρι να πάει καλά τώρα..αλλά
το κερασάκι θα μπει στην τρίτη επεμβαση