Aeratos28, jose lorenzo ο ιατρός.. aeratos28 o ασθενής...,3301 grafts, 28/10/2022,1o βήμα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Και κάνα στοιχείο..
IMG_20221128_231837.jpg

aeratos28

Just aeratos
Άστα να πάν στο διάολο,κύριε Ιουλιε..πρέπει να ανέβασα πίεση 22 ..γτ δεν μπορούσα να του πω αυτά που ήθελα ..το πρόβλημα με τη γλώσσα που είπα πριν..και εκεί φυτιλιαζα εντελώς..ευτυχώς που ήταν ο cvial ,πάλι καλά.
Πολύ καλός σχεδιασμός όντως.
Αεράτε τα κατάφερες!
Άξιζε η αναμονή και το ψάξιμο.
Είμαι πολύ περίεργος για το σχήμα της πρώτης hairline που σχεδιάστηκε πριν τις διορθώσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αρκετοί ήρθαν στο γραφείο για μετρήσεις στις 15 μέρες. Ιδού τα αποτελέσματα του Αεράτου. Όποιος τα πάει καλά με αριθμούς καταλαβαίνει τι θα γίνει.... (οι μετρήσεις αφορούν μμ + μαμά)
.

aeratos28 - 15 days.jpg

20221112153347 (1).jpg
20221112153320 (1).jpg
20221112153255 (1).jpg
20221112153231 (1).jpg
20221112153154 (1).jpg

nick90

Well-Known Member
Ελα φίλεεε..έκανες το μεγάλο βήμα..Ότι καλύτερο εύχομαι..Ο γιατρός πολύ δυνατός, δυνατό και το πλάνο, η λογική λέει θα γίνεις τούμπανο..υπομονή μερικούς μήνες. ;)

Υ.Γ. Με τον φίλο σου τον ιδιοκτήτη της κλινικής δεν βρέθηκες τελικά;;; Κανόνισε να λείπει εκείνη τη μέρα για να μην ανάψουν τα αίματα ;;; :p:p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Τάσο,σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε,καλή επιτυχία και σε εσένα..δοτρια καλή έχω θεωρώ,τώρα το μαλλί ήταν έτσι γτ μου είπε ο γιατρός να μην έχω κουρευτεί καθόλου..κοντά 2 μήνες ακουρευτος είχα ,σαν μαδημενο κοτόπουλο ήμουν άστα.. .τώρα για αυτό που λες ότι κινήθηκε γη και ουρανός,δεν ενημερώθηκα για κάτι...
Πάντως,ξεκάθαρα καλύτερα που δεν έγινε κάποια συνάντηση γτ με αυτά που άκουσα από κάποια παιδιά για ορισμένες συμπεριφορές ,δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα..είμαι λιγάκι νευρικός και το πιθανότερο είναι πως θα έκανα καμια απερισκεψία βλέποντας αυτά,τα οποία άκουσα....
Καλή φυτρωση αερατε, που θα την έχεις δηλαδή , βλέπω δοτρια μαμούθ η είχες το μαλλί αλά μπίλιας στο ρόδα τσάντα και κοπάνα?

Πληροφορίες από την κλινική αναφέρουν πως ο κολλητός σου εκεί κίνησε γη και ουρανό να μάθει αν θα πηγαινες, η επιχείρηση τελικά στέφθηκε με επιτυχία.

Xristos87

Well-Known Member
Πιστευω ειναι ο μονος (Λορεντζο) που θα μπορουσε να σε αναλαβει, κυριως γιατι δεν καταλαβαινει γρι απο ελληνικα.

Παντως σ ευχομαι η φυτρωση να φτασει στο πικ της

aeratos28

Just aeratos
Ευχαριστώ nick90 μακάρι να πάει καλά,γτ έχουμε και συνέχεια ,crown και άλλη μία μπροστά πάλι.;)
Ελα φίλεεε..έκανες το μεγάλο βήμα..Ότι καλύτερο εύχομαι..Ο γιατρός πολύ δυνατός, δυνατό και το πλάνο, η λογική λέει θα γίνεις τούμπανο..υπομονή μερικούς μήνες. ;)

Υ.Γ. Με τον φίλο σου τον ιδιοκτήτη της κλινικής δεν βρέθηκες τελικά;;; Κανόνισε να λείπει εκείνη τη μέρα για να μην ανάψουν τα αίματα ;;; :p:p

aeratos28

Just aeratos
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές της φυτρωσης..συμφωνώ σε αυτό που λες για λορετζο..για το ένα σκέλος..
Πιστευω ειναι ο μονος (Λορεντζο) που θα μπορουσε να σε αναλαβει, κυριως γιατι δεν καταλαβαινει γρι απο ελληνικα.

Παντως σ ευχομαι η φυτρωση να φτασει στο πικ της

m3e36

Well-Known Member
Αερατε καλή επιτυχία ρε αρχηγέ!
ξεκίνησες τελικά φίνα?(έλεγες ήσουν υπό σκέψη)
βλέπω έχεις αρκετά μαμά μαλλιά τα οποία χρειάζονται φίνα για να παραμείνουν έτσι δεν είναι?

Συνημμένα

• Screenshot_2022-11-28-22-30-55-116_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-11-28-22-30-55-116_com.miui.gallery.jpg
    350.9 KB · Προβολές: 97
Μπλουζα