Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα. Δεν έχει νόημα να ανεβάσεις φωτό που φαίνεσαι καλύτερα ή χειρότερα.
Όσες είχες ως τώρα ήταν υπό τις ίδιες περίπου συνθήκες και με βάση αυτό πρέπει να σχολιάζεται το αποτέλεσμα για να φανεί η καθαρή διαφορά.
Μου κάνει εντύπωση όμως. Δεν βάλατε καθόλου πίσω στο κρούουν ή δεν κατάλαβα καλά?
Φιλε μου, μηπως κάνεις καποιο λαθος. Στις φωτογραφιες που εχεις ανεβασει απο την κλινικη (και κατα το σχεδιασμο και μετα τη μεταμοσχευση), φαινεται ξεκαθαρα οτι εχουν τοποθετηθει και στο crown grafts.Ναι, στο crown δε μπηκε τίποτα αλλά έχουν μείνει καμια 1500αριά για το μέλλον
Μάλλον δεν παρατήρησες καλά το νήμα.Οπως βλέπεις κυκλωμενα δεν έχει βάλει στο crown όπως πολύ σωστά αναφέρει παραπάνω ο φίλος.Φιλε μου, μηπως κάνεις καποιο λαθος. Στις φωτογραφιες που εχεις ανεβασει απο την κλινικη (και κατα το σχεδιασμο και μετα τη μεταμοσχευση), φαινεται ξεκαθαρα οτι εχουν τοποθετηθει και στο crown grafts.
Δεν ισχυει αυτο που γραφεις. Αν δεν βλεπεις φυτρωση στο crown, αυτο, μαλλον, σημαινει αργη ή χαμηλη φυτρωση.
Φιλε μου, μαλλον δεν ξερεις ποια περιοχη οριζουμε ως "crown".Μάλλον δεν παρατήρησες καλά το νήμα.Οπως βλέπεις κυκλωμενα δεν έχει βάλει στο crown όπως πολύ σωστά αναφέρει παραπάνω ο φίλος.Προβολή συνημμένου 24636