airol

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: airol

show_palmettos είπε:
η τοπικη ντουτα μπορει να μη κανει δουλεια...αλλα μπορει να κανει η τοπικη τρετινοινη....στο μπλοκαρισμα της dht λεω....γιατι αν θελανε να τη χρησιμοποιησουνε μονο ως βοηθημα για ταχυτερη επανεκφυση θα την βαζανε μεσα σε σκευασμα με μινοξιδιλη ....
το σκεπτικο τους για τη χρηση της τρετινοιν μαζι με ενα θεωρητικο blocker που ειναι η ντουτα,ερευνω και οχι την αποτελεσματικοτητα της ντουτα στην πραξη!
η τοπικη ντουτα σε πολλους προκαλεσε και αραιωση,υπηρχε ενα σκευασμα με ντουτα μινοξιδιλη samson νομιζω το ονομα,αλλα δεν ξερω τι απεγινε.
το σκεπτικο αυτο που κοιτας μπορει να μην ησχυει για τον δικο σου οργανισμογιατι η τρετινοιν δεν δινει απαραιτητα καλα αποτελεσματα,δινει και αραιωση.
πρεπει να την δοκιμασεις με μινοξιδιλη πρωτα για να δεις αν σε πιασει θετικα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

show_palmettos

New Member

Safety/Side Effects Primary side effect is scalp irritation, which generally goes away with time. If irritation persists, you probably need to go to a lower strength of Retin-A. 0.025% is the typical strength for hairloss. Strengths above 0.05% are not recommended.

http://regrowth.com/retina.cfm

ερεθισμο λεει οτι δινουν τα sides... τωρα αν καποιος χρηστης στο εδω φορουμ παρατηρησε αραιωση..για μενα κακως το σταματησε...η αραιωση ειναι ενδειξη οτι η τρετινοινη δουλευει....καποιος πρεπει να χρησιμοποιει συνεχομενα πχ. για 6 μηνες κ αιρολ κ μινοξ μαζι.....αν στους 2 μηνες δει αραιωση λογω τρετινοινης δεν πρεπει να πτοηθει αλλα να συνεχισει κ τους υπολοιπους 4 μηνες τη θεραπεια....αν ειναι να εγκαταλειπουμε τοσο ευκολα τοτε δε θα δουμε ποτε αποτελεσματα!

kapa

Μέλος του προσωπικού

show_palmettos είπε:
Safety/Side Effects Primary side effect is scalp irritation, which generally goes away with time. If irritation persists, you probably need to go to a lower strength of Retin-A. 0.025% is the typical strength for hairloss. Strengths above 0.05% are not recommended.

http://regrowth.com/retina.cfm

ερεθισμο λεει οτι δινουν τα sides... τωρα αν καποιος χρηστης στο εδω φορουμ παρατηρησε αραιωση..για μενα κακως το σταματησε...η αραιωση ειναι ενδειξη οτι η τρετινοινη δουλευει....καποιος πρεπει να χρησιμοποιει συνεχομενα πχ. για 6 μηνες κ αιρολ κ μινοξ μαζι.....αν στους 2 μηνες δει αραιωση λογω τρετινοινης δεν πρεπει να πτοηθει αλλα να συνεχισει κ τους υπολοιπους 4 μηνες τη θεραπεια....αν ειναι να εγκαταλειπουμε τοσο ευκολα τοτε δε θα δουμε ποτε αποτελεσματα!
τα τοπικα ρετινοειδη φερνουν σε τελογενη κατασταση την τριχα,γι αυτο και η airol δεν ειναι θεραπεια για ολους,η περιεκτικοτητα που κυκλοφορει στην χωρα μας για τους μισους ειναι πολυ δυνατη.
αν κυκλοφορουσε και εδω η 0,025% θα ειχα υδη στραφει σε αυτην,προς το παρον ριχνω την ποσσοτητα της κρεμας

toxotis18

Member

kapamarou είπε:
τα τοπικα ρετινοειδη φερνουν σε τελογενη κατασταση την τριχα,γι αυτο και η airol δεν ειναι θεραπεια για ολους,η περιεκτικοτητα που κυκλοφορει στην χωρα μας για τους μισους ειναι πολυ δυνατη.
αν κυκλοφορουσε και εδω η 0,025% θα ειχα υδη στραφει σε αυτην,προς το παρον ριχνω την ποσσοτητα της κρεμας

Υπαρχει τρετινοινη καθαρη σε σκονη σε μαγαζι με χημικα.διαλυεται σε αιθανολη,βεβαια απαιτει μεγαλη ακριβεια για να δωσει κατω απο 0,025%.υπαρχει ομως ;)

kapa

Μέλος του προσωπικού

toxotis18 είπε:
Υπαρχει τρετινοινη καθαρη σε σκονη σε μαγαζι με χημικα.διαλυεται σε αιθανολη,βεβαια απαιτει μεγαλη ακριβεια για να δωσει κατω απο 0,025%.υπαρχει ομως ;)
αν τυχον αποσυρουν την κρεμα θα στραφω σε τετοια λυση,παρατηρω κατι που ερχεται σε αντιθεση με την ερευνα του kos.
ακομα και ολο το δερμα να διαπερασει η τρετινοιν μου δινει παλι αποτελεσματα χωρις αραιωση.
πλεον σε εμενα η επανεκφυση γινεται εκ των εσω γι αυτο τοσο δυνατα αποτελεσματα,γι αυτο και η τριχοφυια στο προσωπο,λιγες μερες πριν ειχα και αρρυθμιες και εριξα και αλλο και τις δυο ουσιες.
2,5% μινοξιδιλη 2ml και οικονομια στη κρεμα

toxotis18

Member

kapamarou είπε:
αν τυχον αποσυρουν την κρεμα θα στραφω σε τετοια λυση,παρατηρω κατι που ερχεται σε αντιθεση με την ερευνα του kos.
ακομα και ολο το δερμα νια διαπερασει η τρετινοιν μου δινει παλι αποτελεσματα χωρις αραιωση.
πλεον σε εμενα η επανεκφυση γινεται εκ των εσω γι αυτο τοσο δυνατα αποτελεσματα,γι αυτο και η τριχοφυια στο προσωπο,λιγες μερες πριν ειχα και αρρυθμιες και εριξα και αλλο και τις δυο ουσιες.
2,5% μινοξιδιλη 2ml και οικονομια στη κρεμα

Ρε παιδια η τρετινοινη δεν σας ερεθιζει?πως την αντεχεται για μεγλαο διαστημα?ειδικα το καλοκαιρι με τον ηλιο πρεπει να καιγεται το κεφλαι σας :'(

weznem

Well-Known Member

εξαρταται απο την ευαισθησια του καθενος,υπαρχουν διαστηματα που με ετσουζε λιγο οταν εβαζα αλλα ποτε δεν την σταματησα αντεχα,πιστευω γινοταν επειδη εβαζα πολυ αλοιφη παιζει ρολο η ποσοτητα της αλοιφης θελει εμπειρια για να καταλαβεις και να εκτιμας ποση χρειαζεσαι για την αναλογη εκταση που επιθυμεις να καλυψεις.καμια φορα βλεπω κατι κοκκινιλες σαν σπειρακια στους κροταφους 2,3 οχι πολλα αλλα φευγουν..

kapa

Μέλος του προσωπικού

weznem είπε:
εξαρταται απο την ευαισθησια του καθενος,υπαρχουν διαστηματα που με ετσουζε λιγο οταν εβαζα αλλα ποτε δεν την σταματησα αντεχα,πιστευω γινοταν επειδη εβαζα πολυ αλοιφη παιζει ρολο η ποσοτητα της αλοιφης θελει εμπειρια για να καταλαβεις και να εκτιμας ποση χρειαζεσαι για την αναλογη εκταση που επιθυμεις να καλυψεις.καμια φορα βλεπω κατι κοκκινιλες σαν σπειρακια στους κροταφους 2,3 οχι πολλα αλλα φευγουν..
ξεκινησες εφαρμογη μινοξ airol σε επιφανεια nw6? ::)

kapa

Μέλος του προσωπικού

toxotis18 είπε:
δεν εχω λογια για τα αποτελεσματα.... ??? απλα δεν εχω καταλαβει αν παιρνεις και φιναστεριδη παραλληλα....?
εχω 3 εβδομαδες σχεδον που ξεκινησα πολυ μικρη δοσολογια 1/24 και 1/30 propecia,ο τεμαχισμος ειναι ζορικος,μεχρι τα 16 τεμαχιζεται σχετικα ευκολα αλλα σε αυτην την ποσοτητα ειναι το σπερμα νερο της βρυσης,προσπαθω να αποφυγω τις παρενεργειες
το καθε κομματι βγαινει ισια με την μυτη ενος στυλου.
το σχημα της θεραπειας μινοξιδιλη airol θα τερματισει σε 3 μηνες υπολογιζω.
αν υπαρχει βελτιωση απο εκει και περα θα ειναι της φιναστεριδης,αν δεν την εχω σταματησει

toxotis18

Member

kapamarou είπε:
εχω 3 εβδομαδες σχεδον που ξεκινησα πολυ μικρη δοσολογια 1/24 και 1/30 propecia,ο τεμαχισμος ειναι ζορικος,μεχρι τα 16 τεμαχιζεται σχετικα ευκολα αλλα σε αυτην την ποσοτητα ειναι το σπερμα νερο της βρυσης,προσπαθω να αποφυγω τις παρενεργειες
το καθε κομματι βγαινει ισια με την μυτη ενος στυλου.
το σχημα της θεραπειας μινοξιδιλη airol θα τερματισει σε 3 μηνες υπολογιζω.
αν υπαρχει βελτιωση απο εκει και περα θα ειναι της φιναστεριδης,αν δεν την εχω σταματησει
πριν 4 χορνια που πηρα finasteride για 15 μερες μονο (τιποτα δηλαδη) την ειχα παρει απο φαρμακειο στην βουλης 1g καψουλες που την εφτιαχναν αυτοι...13 ευρω οι 30.γιατι παιδευεσαι με τα propecia που πρεπει να ειναι και ποιο ακριβα?
για να λες 3 εβδομαδες...μαλλον το αποτελεσμα ειναι καθαρα απο airol-minox μονο..σωστα?
και γιατι πιστευεις οτι αυτο το σχημα θα τερματησει σε 3 μήνες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

πριν 4 χορνια που πηρα finasteride για 15 μερες μονο (τιποτα δηλαδη) την ειχα παρει απο φαρμακειο στην βουλης 1g καψουλες που την εφτιαχναν αυτοι...13 ευρω οι 30.γιατι παιδευεσαι με τα propecia που πρεπει να ειναι και ποιο ακριβα?
το καθε χαπι propecia το τεμαχιζω σε 24 κομματια και παιρνω ενα κομματι την ημερα,το κοστος ειναι μηδαμινο,θα επαιρνα προσκαρ αλλα δεν μπορω να το κοψω σε 256 κομματια
για να λες 3 εβδομαδες...μαλλον το αποτελεσμα ειναι καθαρα απο airol-minox μονο..σωστα?
και γιατι πιστευεις οτι αυτο το σχημα θα τερματησει σε 3 μήνες?
κοντευω ηδη 3 μηνες με αυτον τον συνδιασμο,καποια στιγμη θα σταματησει να δινει επανεκφυση και θα συντηρει απλα τα αποτελεσματα.
αν συνεχισει εστω και 3 μηνες να δινει ακομα επανεκφυση,θα τα κανω ραστα ;D :hdanc:

toxotis18

Member

kapamarou είπε:
το καθε χαπι propecia το τεμαχιζω σε 24 κομματια και παιρνω ενα κομματι την ημερα,το κοστος ειναι μηδαμινο,θα επαιρνα προσκαρ αλλα δεν μπορω να το κοψω σε 256 κομματιακοντευω ηδη 3 μηνες με αυτον τον συνδιασμο,καποια στιγμη θα σταματησει να δινει επανεκφυση και θα συντηρει απλα τα αποτελεσματα.
αν συνεχισει εστω και 3 μηνες να δινει ακομα επανεκφυση,θα τα κανω ραστα ;D :hdanc:

αν και δεν εχω καλες αναμνησεις απο tretinoin (μεγαλη ευσαισθησια)...λεω να ξαναδοκιμασω ή tretinoin gel (οχι airol cream γιατι θα παει ολο στα μαλλια) ή θα παρω σκονη tretinoin(ειναι ακριβη ομως!!!) να ριξω στην μινοξιδιλη μου... δεν πιστευω ομως οτι θα την αντεξω για πολυ!

MANKAR

Active Member

kapamarou είπε:
το καθε χαπι propecia το τεμαχιζω σε 24 κομματια και παιρνω ενα κομματι την ημερα,το κοστος ειναι μηδαμινο,θα επαιρνα προσκαρ αλλα δεν μπορω να το κοψω σε 256 κομματιακοντευω ηδη 3 μηνες με αυτον τον συνδιασμο,καποια στιγμη θα σταματησει να δινει επανεκφυση και θα συντηρει απλα τα αποτελεσματα.

η φιναστεριδη τι θετικα σου εχει εμφανησει μεχρι τωρα και τι παρενεργειες???

kapa

Μέλος του προσωπικού

toxotis18 είπε:
αν και δεν εχω καλες αναμνησεις απο tretinoin (μεγαλη ευσαισθησια)...λεω να ξαναδοκιμασω ή tretinoin gel (οχι airol cream γιατι θα παει ολο στα μαλλια) ή θα παρω σκονη tretinoin(ειναι ακριβη ομως!!!) να ριξω στην μινοξιδιλη μου... δεν πιστευω ομως οτι θα την αντεξω για πολυ!
στην ελλαδα πλεον υπαρχει μονο airol κρεμα απο τοπικη τρετινοιν,και tretin gel που ειναι τοπικη ισοτρετινοινη,η δευτερη ειναι 5 φορες δυνατοτερη της airol και απο οτι την ειδα δεν κανει για ΑΑ,προκαλει επανεκφυση και αραιωση στα υπαρχοντα ταυτοχρονα
σου εδωσε αποτελεσματα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
η φιναστεριδη τι θετικα σου εχει εμφανησει μεχρι τωρα και τι παρενεργειες???
θετικα ακομα δεν ειδα,δεν προλαβα,οι παρενεργειες προηγηθηκαν
1/4 προσκαρ πονος στους ορχεις στους δυομιση μηνες.νερωμενο σπερμα,επαναφορα σε 3 μερες με την διακοπη
1/8 προσκαρ πονος στους ορχεις στις δυο εβδομαδες.νερωμενο σπερμα,επαναφορα σε 3 μερες με την διακοπη
1/16 προσκαρ μηδενισε την λιμπιντο σε εναν μηνα,σμυκρινε τον προστατη,νερωμενο σπερμα,επαναφορα σε 3 μερες με την διακοπη
1/16 προπεσια,νερωμενο σπερμα,δεν συνεχισα να δω,εριξα και αλλο την ποσοτητα
1/24 προπεσια,ημινερωμενο σπερμα,ειναι μερες που ειναι σχεδον στην κανονικη πυκνοτητα και μερες που ειναι νερωμενο

toxotis18

Member

kapamarou είπε:
στην ελλαδα πλεον υπαρχει μονο airol κρεμα απο τοπικη τρετινοιν,και tretin gel που ειναι τοπικη ισοτρετινοινη,η δευτερη ειναι 5 φορες δυνατοτερη της airol και απο οτι την ειδα δεν κανει για ΑΑ,προκαλει επανεκφυση και αραιωση στα υπαρχοντα ταυτοχρονα
σου εδωσε αποτελεσματα?

η ισοτρετινοινη ειναι ισομερες της τρετινοινης δεν εχει μεγαλη διαφορα...Εγω ειχα βαλει σκονη καθαρης tretinoin μεσα σε minoxidil 5% αν θυμαμαι καλα 0,025% ,αυτο πριν 5 χρονια.Ηταν η πρωτη φορα που χρησιμοποιουσα κατι για τριχοπτωση.Τρελο shed και ερεθισμο (καψιμο)
Σε 1,5 μηνα τα σταματησα και ΤΕΛΟΣ.
Τωρα μετα απο 5 χρονια χρησιμοποιω 6 μηνες minox 5% μονο.Στουσ 3 μηνες σταματησε εντελως η τριχοπτωση στην συνεχεια ομως ξανααρχιζει...σταματαει κ.λ.π. Ολοι μου λενε οτι εχω πολυ καλα αποτελεσματα ..."και τι βαζεια στα μαλλια?? " αλλα εγω δεν ειμαι τοσο ευχαριστημενος ...δεν ειναι σταθερα τα αποτελεσματα!

Η τρετινοινη οπως και να εχει ειναι ερεθιστικη για το δερμα (το λενε και οι δερματολογοι) ανεξαρτητα που ειναι οτι καλυτερο και ακμη και φωτογηρανση.δημιουργει τρελη φωτοευαισθησια και τον πρωτο καιρο χρησης κανει απολεπιση
Αυτα σκευτομαι και δεν ξερω τι θα κανω ακομα...

toxotis18

Member

kapamarou είπε:
θετικα ακομα δεν ειδα,δεν προλαβα,οι παρενεργειες προηγηθηκαν
1/4 προσκαρ πονος στους ορχεις στους δυομιση μηνες.νερωμενο σπερμα,επαναφορα σε 3 μερες με την διακοπη
1/8 προσκαρ πονος στους ορχεις στις δυο εβδομαδες.νερωμενο σπερμα,επαναφορα σε 3 μερες με την διακοπη
1/16 προσκαρ μηδενισε την λιμπιντο σε εναν μηνα,σμυκρινε τον προστατη,νερωμενο σπερμα,επαναφορα σε 3 μερες με την διακοπη
1/16 προπεσια,νερωμενο σπερμα,δεν συνεχισα να δω,εριξα και αλλο την ποσοτητα
1/24 προπεσια,ημινερωμενο σπερμα,ειναι μερες που ειναι σχεδον στην κανονικη πυκνοτητα και μερες που ειναι νερωμενο

Οταν καποιος εχει τετοιες παρενεργειες απο τοσο μικρες δωσεις φιναστεριδης τι ειδους παρενεργεις θα εχει καποιος οταν παιρνει 2-5-5 g οταν εχει καλοηθη υπερπλασια του προστατη?θα επρεπε να υποφερουν αυτοι οι ανθρωποι...
Ρωτησα τον ουρολογο μου για την φινα και μου ειπε οτι οι ποσοτητες που δινουν οι δερματολογοι (1γρ )μονο μια μικρη μειωση στην libido μπορει να προκαλεσουν.Διαβαζοντας ομως ολες αυτες τις μαρτυριες ανθρωπων δεν ξερεις τι να πιστεψεις!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

η ισοτρετινοινη ειναι ισομερες της τρετινοινης δεν εχει μεγαλη διαφορα...
η ισοτρετινοινη με την τρετινοινη εχει τρελη διαφορα,εχω χρησιμοποιησει roaccutan μεσα στην μινοξιδιλη,0,015% περιεκτικοτητα και ειχα πολλες ταχυπαλμιες και τσουξιματα,ενω πριν με την τρετινοιν 0,05% δεν με αγγιζε καν.
το tretin gel οποιος το δοκιμασει φανταζομαι θα κανει σπαγγατα και κατακορυφα απο το τσουξιμο και τα ξεφλουδισματα.
γενικα τα ρετινοειδη απεχουν πολυ μεταξυ τους σε δυναμη,δεν εχει καμια σχεση η ρετινολη με την τρετινοινη και καμια σχεση η τρετινοινη με την ισοτρετινοινη

kapa

Μέλος του προσωπικού

toxotis18 είπε:
Οταν καποιος εχει τετοιες παρενεργειες απο τοσο μικρες δωσεις φιναστεριδης τι ειδους παρενεργεις θα εχει καποιος οταν παιρνει 2-5-5 g οταν εχει καλοηθη υπερπλασια του προστατη?θα επρεπε να υποφερουν αυτοι οι ανθρωποι...
Ρωτησα τον ουρολογο μου για την φινα και μου ειπε οτι οι ποσοτητες που δινουν οι δερματολογοι (1γρ )μονο μια μικρη μειωση στην libido μπορει να προκαλεσουν.Διαβαζοντας ομως ολες αυτες τις μαρτυριες ανθρωπων δεν ξερεις τι να πιστεψεις!!!
σε καποιους ειναι μεγαλη η ποσοτητα 0,2mg και σε καποιους ειναι μικρη η ποσοτητα 5 mg
δυστυχως δεν υπαρχουν κανονες στην ποσοτητα που μπορει να δεχθει το καθε σωμα,και δεν υπαρχουν κανονες στο ποια δοσολογια θα δουλεψει ενα φαρμακο στο καθε σωμα ,οι δερματολογοι το θεμα της αλωπεκιας δεν το εχουν ψαξει βαθια.
πρεπει να σε καιει το θεμα

Μπλουζα