Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
xk είπε:μου γραμησε το προσωπο η μινοξ...
καθαρη υγιης μαπα
crossfire είπε:Τι εννοεις?..πρηξιματα και τετοια ή ρυτιδες,γραμμες κτλ?....γιατι εχω μια υποψια για το δευτερο και ειναι ενας σοβαρος λογος να τερματισουμε τη μινοξ
crossfire είπε:Τι εννοεις?..πρηξιματα και τετοια ή ρυτιδες,γραμμες κτλ?....γιατι εχω μια υποψια για το δευτερο και ειναι ενας σοβαρος λογος να τερματισουμε τη μινοξ
για τις φαγουρες λες?xk είπε:για δοκιμασε το,μεχρι στιγμης παει καλα το πραγμα...βαζεις σε κατσαρολακι 2-2μιση κουπες νερο-->πετας μεσα 2 φακελακια--->το βραζεις--> κρυωνει--->βρεχεις το μαλλι με μασαζ να παει παντου και μετα το αφηνεις να στεγνωσει μονο του
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,4125.0.html
και για την οψη του μαλλιου 4 κουπες του καφε νερο σε καταρολακι--->το βραζεις-->διαλυεις μεσα μια κουταλια του γλυκου μελι...και κανεις το ιδιο...μακακωνει φουντωνει και γυαλιζει το μαλλι μετα απο λιγες χρησεις το μαλλι
ενταξει παιζει να ειναι της πλακας αλλα ποτε δε ξερεις,εγω συνεχιζω
kapamarou είπε:για τις φαγουρες λες?
σε εμενα πλεον δεν υφιστατε καν το θεμα τριχοπτωση-αραιωση,δεν ειναι να προσθετω τιποτα,μονο να αφαιρω.xk είπε:οχι...ειμαι σιγουρος οτι δουλευει για την εποχιακη τριχοπτωση...οποτε που ξερεις μπορει να κρατησει και καμια τριχα απο τα αποτελεσματα της μινοξ...λεμε τωρα
αν εβγαλες νεες τριχες που δεν υπηρχαν πριν με σκετη μινοξιδιλη και δεν βλέπεις αραιωση,τοτε η κρεμα δουλεψε θετικα.leo είπε:Kapa κ οποίος απο τους φίλους ξέρει airol+minox 5% tο βράδυ εδω κ 3 μήνες και τη μέρα κρεμα S5 χρηση 1 μήνα
Αποτέλεσμα στασημοτητα με λίγες νέες τρίχες λεπτές αλλα την τελευταία βδομάδα έντονη τριχοπτωση που να οφείλεται ; Μήπως η airol τα κανε χειρότερα ; Στο επανω μέρος φωτισα μήπως να δυναμωσω minox σε 15% ;
Είμαι σε απόγνωση SOS
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σωστα ειναι,εγω βαζω πολυ περισσοτερη κρεμα.φίλε kappa βάζω παντού σε όλο το κεφάλι η αραιωση είναι έντονη επανω (μπιφτεκι) η ποσότητα της κρεμας είναι 4μπιζελια 2 μπροστά 2 πίσω κ 10 ψεκασμούς minox είναι σωστά ;
οχι ακομα μεχρι να βρουμε κατι καλυτεροΠαίρνει μέσα στη minox να προσθέσω κάτι ;
τα τοπικα blocker ειναι πεταμενα λεφτα κατα την γνωμη μου,το γιατι το εχω εξηγησει μερικες σελιδες πριν,κανω ενα φρεσκαρισμα.για την s5 κρεμα τι λες ; Βοηθάει ;
μην ανχωνεσαιΔώσε λίγο φως γιατι ανχωθηκα ευχαριστώ
vayero είπε:Έχω την εντύπωση ότι μετά από χρήση airol+rogaine, προσωπικά πάντα μιλώ, δεν πέτυχε το σχήμα, έχουν αραιώσει περισσότερο αντί να πυκνώσουν τα μαλλιά! Κρίμα, ήταν η τελευταία ελπίδα που είχα!
Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...
kapamarou είπε:σωστα ειναι,εγω βαζω πολυ περισσοτερη κρεμα.
χρησιμοποιουσες σε αυτην την περιοχη nw 5 η 6 σκετη μινοξιδιλη πριν?
αν ναι καλυτερα αποτελεσματα εκει ειχες πριν η τωρα?
3 μηνες ειναι αρκετο διαστημα για συμπερασματαοχι ακομα μεχρι να βρουμε κατι καλυτερο
τα τοπικα blocker ειναι πεταμενα λεφτα κατα την γνωμη μου,το γιατι το εχω εξηγησει μερικες σελιδες πριν,κανω ενα φρεσκαρισμα.
1)δεν εχουν αποτελεσματα περισσοτερα χρονια απο την μινοξιδιλη
2)δεν μειωνουν την τριχοπτωση με το ποσοστο επητυχιας της μινοξιδιλης.
για εμενα πλεον το καλυτερο τοπικο blocker ειναι η μινοξιδιλημην ανχωνεσαι
δοκιμασε στα σημεια που σε πιανει μονο,μπροστα δηλαδη μινοξ με κρεμα και στα υπολοιπα 15% χωρις κρεμαleo είπε:Δυστυχώς μου φαίνεται πριν ήταν καλύτερα αλλα μπροστά κάποιες νέες τρίχες βγήκαν όταν γυαλί επι το δέρμα μετα το λουσιμο σημαίνει κάτι ; Είμαι nw 4-5 κάτι επιθετικό kappa ? τι λες για minox 15% ? πως να συνεχίσω κ τι αγωγή ; Ευχαριστω για τις απαντήσεις kappa
οσοι χρησιμοποιειτε τοπικο blocker ακουστε τον καπα :5m: και αντικαταστηστε το με μινοξιδιλη,σε 12 μηνες κρινετε ποιο απο τα 2 μειωσε ποιο αποτελεσματικα την τριχοπτωση και διαλεξτε τι θα συνεχισετε.τα τοπικα blocker ειναι πεταμενα λεφτα κατα την γνωμη μου,το γιατι το εχω εξηγησει μερικες σελιδες πριν,κανω ενα φρεσκαρισμα.
1)δεν εχουν αποτελεσματα περισσοτερα χρονια απο την μινοξιδιλη
2)δεν μειωνουν την τριχοπτωση με το ποσοστο επητυχιας της μινοξιδιλης.
για εμενα πλεον το καλυτερο τοπικο blocker ειναι η μινοξιδιλη
kapamarou είπε:οσοι χρησιμοποιειτε τοπικο blocker ακουστε τον καπα :5m: και αντικαταστηστε το με μινοξιδιλη,σε 12 μηνες κρινετε ποιο απο τα 2 μειωσε ποιο αποτελεσματικα την τριχοπτωση και διαλεξτε τι θα συνεχισετε.
εχω βαλει πολλα στο κεφαλι μου :guitarist :violin: :guitarist :slap :brut: :22m: