Aldo, FUE, 2409g, 05/08/2020

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μη περιμένετε να δειτε πραγματικές ανεξάρτητες παρουσιάσεις από τη συγκεκριμένη κλινική..ειδαμε τι έγινε οταν ειχαν πει κάτι που δεν έπρεπε οι jacksmith, aldo, roni κτλπ....γιαυτο επεμβαινει στα νήματα για να τους τρομοκρατήσει, φιμώσει και να πάρουν πίσω οσα ειπαν ή να τους βγάλει τρελούς οτι δεν ξέρουν τι λενε, οτι υπνοβατούσαν, να πει οτι είναι ολα τελεία και κακώς διαμαρτύρονται κτλπ...και τα μέλη οταν βλέπουν να ειναι εδώ ο γιατρός και έχοντας δει τι έκανε σε ανάλογες περιπτώσεις θα ειναι μαζεμένοι στο τι θα πουν ή στο τι θα δειξουν...Σε καμια αλλη κλινική δεν γινεται αυτό.
Νομίζω ότι πλέον αυτό μπορεί να αλλάξει. Επειδή είμαι καλοπροαίρετος και βλέπω διάθεση για υποβοήθηση των ανεξαρτήτων παρουσιάσεων από την κλινική εγώ από την πλευρά μου, παρόλο που δεν έχω χρόνο, θα κάνω το καθήκον μου. Επίσης στις παρουσιάσεις των ανεξαρτήτων περιστατικών της κλινικής θα μπουν και κάποιοι κανόνες τους οποίους θα ανακοινώσω όταν (και αν) ξεκινήσει αυτή η διαδικασία.

bobby

Well-Known Member
Επίσης για να είμαστε δίκαιοι του Πάνου το νήμα ήταν σε πραγματικό χρονο και με πολύ συχνά ποσταρίσματα (παραπάνω από όσα χρειάζονταν) και δεν είναι πολύ καλό απλά, είναι εξαιρετικό. Βέβαια επειδή εμένα μου αρέσει να τα λέω δίκαια, είχε και τρομερά χαρακτηριστικά (μικρή σχετικά περιοχή, πολύ καλή δότρια, πολύ καλή υποστήριξη από τις πίσω ζώνες, καλή τρίχα και λόγο εξαγωγής >3) οπότε είχε ο γιατρος την δυνατότητα να δώσει πολύ δυνατό αποτέλεσμα.

Sansiro

Member
Επίσης για να είμαστε δίκαιοι του Πάνου το νήμα ήταν σε πραγματικό χρονο και με πολύ συχνά ποσταρίσματα (παραπάνω από όσα χρειάζονταν) και δεν είναι πολύ καλό απλά, είναι εξαιρετικό. Βέβαια επειδή εμένα μου αρέσει να τα λέω δίκαια, είχε και τρομερά χαρακτηριστικά (μικρή σχετικά περιοχή, πολύ καλή δότρια, πολύ καλή υποστήριξη από τις πίσω ζώνες, καλή τρίχα και λόγο εξαγωγής >3) οπότε είχε ο γιατρος την δυνατότητα να δώσει πολύ δυνατό αποτέλεσμα.
Δεν βλέπω κάτι το εξαιρετικό οπως λες σε αυτο το περιστατικό. Ούτε υψηλή πυκνοτητα έβαλε ουτε ηταν dense packing οπως κανουν αλλοι καλοί γνωστοί γιατροί του εξωτερικού με υψηλή πυκνοτητα. Απλά ειχε πολυ μαλλί από πίσω, ειχε και κάποια δικά του μαμά, μικρή σχετικά περιοχή, του έβγαλε και σε αυτον πολυ υψηλό λόγο που σε συνδυασμό με το πολυ μακρυ μαλλί που άφηνε και τα πολυ καλά χαρακτηριστικά τριχας του έδιναν καλή κάλυψη. Τιποτα παραπάνω. Δεν έχει καμια υψηλή πυκνοτητα, απλά με το μακρύ μαλλι και τα πολυ καλά χαρακτηριστικά τριχας ειχε επαρκή κάλυψη.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μην υποτιμάς τον υψηλό λόγο. Δεν είναι εύκολο να τον πετύχεις. Θέλει skills από τους extractor και αυτό είναι ένα από τα σημεία που η επαφή με τον Λορένζο είχε αποτέλεσμα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αλλό το ένα skill και άλλο το άλλο. Είναι διαφορετικά. Το ένα είναι να βγάλεις ατόφια τα πολυτριχα και το άλλο να μην βγάλεις συνεχόμενα πολύτριχα, να κάνεις δηλαδή καλύτερη χωρική διαλογή. Το πρώτο είναι πολύ πιο δύσκολο.

bobby

Well-Known Member
Δεν βλέπω κάτι το εξαιρετικό οπως λες σε αυτο το περιστατικό. Ούτε υψηλή πυκνοτητα έβαλε ουτε ηταν dense packing οπως κανουν αλλοι καλοί γιατροί του εξωτερικού με υψηλή πυκνοτητα. Απλά ειχε πολυ μαλλί από πίσω, ειχε και κάποια δικά του μαμά, μικρή σχετικά περιοχή, του έβγαλε και σε αυτον πολυ υψηλό λόγο που σε συνδιασμό με το πολυ μακρι μαλλί που άφηνε και τα πολυ καλά χαρακτηριστικά τριχας του έδιναν καλή κάλυψη. Τιποτα παραπάνω. Δεν έχει καμια υψηλή πυκνοτητα, απλά με το μακρί μαλλι και τα πολυ καλά χαρακτηριστικά τριχας ειχε κάλυψη.
Εγώ από ελληνική κλινική σε ένα στεπ δεν έχω δει καλύτερο. Σε δυο στεπ ναι έχω δει καλύτερο (βλάφο), αλλά σε ένα όχι και είπα είχε και τα ευνοϊκά χαρακτηριστικά με το μέρος του (χωρίς τα οποία θα ήταν πιο δύσκολο, αλλά δεν παύει να τα εκμεταλλεύτηκε σωστά). Να τονίζουμε τα αρνητικά και τα λάθη αλλά όταν γίνεται κάτι καλό να το λέμε και αυτό. Και σίγουρα εμένα δεν με λες και γκρουπι του γιατρού.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sansiro

Member
Εγώ από ελληνική κλινική σε ένα στεπ δεν έχω δει καλύτερο. Σε δυο στεπ ναι έχω δει καλύτερο (βλάφο), αλλά σε ένα όχι και είπα είχε και τα ευνοϊκά χαρακτηριστικά με το μέρος του (χωρίς τα οποία θα ήταν πιο δύσκολο, αλλά δεν παύει να τα εκμεταλλεύτηκε σωστά). Να τονίζουμε τα αρνητικά και τα λάθη αλλά όταν γίνεται κάτι καλό να το λέμε και αυτό. Και σίγουρα εμένα δεν με λες και γκρουπι του γιατρού.
Και ο vlafo που λες μια χαρά φαινοταν από την αρχη, απλά ο ιδιος ηθελε να το βελτιώσει κι αλλο και να αυξησει την πυκνότητα.
Απλά αν ηταν αλλος δεν θα έπαιρνε το ιδιο αποτέλεσμα γιατι δεν θα του έβαζε υψηλή πυκνοτητα οπως και σε αυτον. Οπότε χωρις υψηλή πυκνότητα με πολυ καλά χαρακτηριστικά τριχας και με πολυ μακρυ μαλλι που αφήνει καταφέρνει και έχει καλή κάλυψη. Αμα θέλει να έχει υψηλή πυκνότητα και να μη βασίζεται σε μακριά μαλλιά θα πρέπει να ξαναμπεί για επέμβαση. Αντιθετα γνωστοί γιατροί του εξωτερικού κάνουν dense packing σε τέτοια περιστατικά. Εκει φαινεται η διαφορά.

theoblue

Well-Known Member
Αλλό το ένα skill και άλλο το άλλο. Είναι διαφορετικά. Το ένα είναι να βγάλεις ατόφια τα πολυτριχα και το άλλο να μην βγάλεις συνεχόμενα πολύτριχα, να κάνεις δηλαδή καλύτερη χωρική διαλογή. Το πρώτο είναι πολύ πιο δύσκολο.
@CVIAL θεωρεις οτι στην περιπτωση του edysuer1, δεδομενων των αναγκων της ληπτριας, θα μπορουσε να γινει καλυτερη διαχειριση της δοτριας;
Ο γιατρος αν θυμαμαι καλα υποστηριξε οτι αυτο αποτελουσε σχετικα μονοδρομο για να δωσει ικανοποιητικη καλυψη στην μπροστα ζωνη που πρεπει να ειναι και πιο πυκνη.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και ο vlafo που λες μια χαρά φαινοταν από την αρχη, απλά ο ιδιος ηθελε να το βελτιώσει κι αλλο και να αυξησει την πυκνότητα.
Απλά αν ηταν αλλος δεν θα έπαιρνε το ιδιο αποτέλεσμα γιατι δεν θα του έβαζε υψηλή πυκνοτητα οπως και σε αυτον. Οπότε χωρις υψηλή πυκνότητα με πολυ καλά χαρακτηριστικά τριχας και με πολυ μακρυ μαλλι που αφήνει καταφέρνει και έχει καλή κάλυψη. Αμα θέλει να έχει υψηλή πυκνότητα και να μη βασίζεται σε μακριά μαλλιά θα πρέπει να ξαναμπεί για επέμβαση. Αντιθετα γνωστοί γιατροί του εξωτερικού κάνουν dense packing σε τέτοια περιστατικά. Εκει φαινεται η διαφορά.
H υψηλή πυκνότητα (δεν ξέρω σε τι νούμερο αναφέρεσαι) έχει ενίοτε και το αντίστοιχο τίμημα και ρίσκο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL θεωρεις οτι στην περιπτωση του edysuer1, δεδομενων των αναγκων της ληπτριας, θα μπορουσε να γινει καλυτερη διαχειριση της δοτριας;
Ο γιατρος αν θυμαμαι καλα υποστηριξε οτι αυτο αποτελουσε σχετικα μονοδρομο για να δωσει ικανοποιητικη καλυψη στην μπροστα ζωνη που πρεπει να ειναι και πιο πυκνη.
Σαν εξαγωγή ήταν καλή, πάντα όταν μια εξαγωγή έχει λόγο ελαφρώς μεγαλύτερο από τον μαμίσιο είναι καλή και αυτό που πρέπει μια κλινική να επιδιώκει για κάλυψη. Σαν χωρική κατανομή επιλογής των πολύτριχων προφανώς δεν ήταν η βέλτιστη.

theoblue

Well-Known Member
απλά αν ηταν αλλος δεν θα έπαιρνε το ιδιο αποτέλεσμα γιατι δεν θα του έβαζε υψηλή πυκνοτητα οπως και σε αυτον. Οπότε χωρις υψηλή πυκνότητα με πολυ καλά χαρακτηριστικά τριχας και με πολυ μακρυ μαλλι που αφήνει καταφέρνει και έχει καλή κάλυψη. Αντιθετα γνωστοί γιατροί του εξωτερικού κάνουν dense packing σε τέτοια περιστατικά. Εκει φαινεται η διαφορά.
Παιδια δε διαφωνει κανεις. Πισω απο τη hairline, ειτε απο επιλογη ειτε απο ελλειψη συγκεκριμενων skills (δεν ειμαι ειδικος, δε γνωριζω), η πυκνοτητα ειναι σαφως μικροτερη της hairline.
Σε περιστατικα οπως του Πανου αυτο δε φαινεται, σε αλλα απαιτειται μεγαλο μηκος τριχας για καλυψη.
Δε νομιζω οτι ο γιατρος εχει 'καλες' και 'κακες' ημερες. Εχει συγκεκριμενη στρατηγικη (ειτε απο επιλογη ειτε απο αναγκη) και αναλογα τα χαρακτηριστικα καθε ασθενη, το αποτελεσμα κυμαινεται απο πολυ καλο εως μετριο στην ζωνη πισω απο τη hairline.
Και επειδη ολα αυτα ειναι ευδιακριτα στα βιντεο που ο ιδιος ανεβαζει, γιαυτο και θεωρω τα βιντεο αντιπροσωπευτικα της δουλειας του και οχι εξαιρετικα επιλεκτικα.

Sansiro

Member
Παιδια δε διαφωνει κανεις. Πισω απο τη hairline, ειτε απο επιλογη ειτε απο ελλειψη συγκεκριμενων skills (δεν ειμαι ειδικος, δε γνωριζω), η πυκνοτητα ειναι σαφως μικροτερη της hairline.
Σε περιστατικα οπως του Πανου αυτο δε φαινεται, σε αλλα απαιτειται μεγαλο μηκος τριχας για καλυψη.
Δε νομιζω οτι ο γιατρος εχει 'καλες' και 'κακες' ημερες. Εχει συγκεκριμενη στρατηγικη (ειτε απο επιλογη ειτε απο αναγκη) και αναλογα τα χαρακτηριστικα καθε ασθενη, το αποτελεσμα κυμαινεται απο πολυ καλο εως μετριο στην ζωνη πισω απο τη hairline.
Και επειδη ολα αυτα ειναι ευδιακριτα στα βιντεο που ο ιδιος ανεβαζει, γιαυτο και θεωρω τα βιντεο αντιπροσωπευτικα της δουλειας του και οχι εξαιρετικα επιλεκτικα.
Το βλέπουμε στα περισσοτερα περιστατικά του γιατρού, οτι πιο πίσω έχουν μικρή πυκνότητα γιαυτο βασιζονται κυριως στο μακρυ μαλλι και στο χτένισμα προς τα πίσω, ενώ κανονικά θα έπρεπε να ειχαν μπει περισοτερα grafts για καλή πυκνότητα χωρις να βασιζεται ο ασθενής σε συγκεκριμενο στυλ χτενίσματος και μακρος μαλλιού. Δεν ειναι τυχαίο που αλλες κλινικές πχ HDC βάζουν περισσοτερα grafts, γιατι βάζουν μεγαλύτερη πυκνοτητα στους ασθενείς και δεν βασιζονται στα χτενίσματα και στο μακρος μαλλιού για να έχουν κάλυψη.

Δεν θεωρώ οτι στα βιντεο ειναι ευδιάκριτα οσα θα έδειχνε ενα μέλος σε μια παρουσίαση. Στα βιντεο παρουσιάζονται επιλεγμένα περιστατικά και οχι αυτά που δεν πήγαν καλά και επισης τα δειχνει συνηθως από μπροστά, ενώ οταν τους βρέχει τα χτενίζει ολα από μπροστά προς τα πισω που δεν φαινονται τα κενά λογω χτενίσματος και μάκρος μαλλιου που το μαλλί από τη hairline φτάνει μέχρι το crown....Οπως και στα βιντεο δεν βλέπεις τι έγινε στη δοτρια οπως ειδαμε στο ξυρισμα τον edyuser1

Kostas97

Well-Known Member
Το βλέπουμε στα περισσοτερα περιστατικά του γιατρού, οτι πιο πίσω έχουν μικρή πυκνότητα γιαυτο βασιζονται κυριως στο μακρυ μαλλι και στο χτένισμα προς τα πίσω, ενώ κανονικά θα έπρεπε να ειχαν μπει περισοτερα grafts για καλή πυκνότητα χωρις να βασιζεται ο ασθενής σε συγκεκριμενο στυλ χτενίσματος και μακρος μαλλιού. Δεν ειναι τυχαίο που αλλες κλινικές πχ HDC βάζουν περισσοτερα grafts, γιατι βάζουν μεγαλύτερη πυκνοτητα στους ασθενείς και δεν βασιζονται στα χτενίσματα και στο μακρος μαλλιού για να έχουν κάλυψη.

Δεν θεωρώ οτι στα βιντεο ειναι ευδιάκριτα οσα θα έδειχνε ενα μέλος σε μια παρουσίαση. Στα βιντεο παρουσιάζονται επιλεγμένα περιστατικά και επισης τα δειχνει συνηθως από μπροστά, ενώ οταν τους βρέχει τα χτενίζει ολα από μπροστά προς τα πισω δεν φαινονται τα κενά λογω χτενίσματος και μάκρος μαλλιου που το μαλλί από τη hairline φτάνει μέχρι το crown....Οπως και στα βιντεο δεν βλέπεις τι έγινε στη δοτρια οπως ειδαμε στο ξυρισμα τον edyuser1
Θεωρεις οτι ειναι μονο θεμα ικανοτητας ή και κοστους; Για 4000 τρχθ φαντασου θες 9000 ευρω περιπου.
Το βιντεο ειναι απλα ανωτερο απο φωτογραφιες μεχρι εκει.

theoblue

Well-Known Member
Θεωρεις οτι ειναι μονο θεμα ικανοτητας ή και κοστους;
Το βιντεο ειναι απλα ανωτερο απο φωτογραφιες μεχρι εκει.
Προσωπικα θεωρω οτι ειναι περισσοτερο επιλογη ασφαλειας του γιατρου για να αποφυγει ρισκα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Δεν θεωρώ οτι στα βιντεο ειναι ευδιάκριτα οσα θα έδειχνε ενα μέλος σε μια παρουσίαση. Στα βιντεο παρουσιάζονται επιλεγμένα περιστατικά και οχι αυτά που δεν πήγαν καλά και επισης τα δειχνει συνηθως από μπροστά, ενώ οταν τους βρέχει τα χτενίζει ολα από μπροστά προς τα πισω που δεν φαινονται τα κενά λογω χτενίσματος και μάκρος μαλλιου που το μαλλί από τη hairline φτάνει μέχρι το crown....Οπως και στα βιντεο δεν βλέπεις τι έγινε στη δοτρια οπως ειδαμε στο ξυρισμα τον edyuser1
Από την στιγμή που δεν βγάζεις 4000-5000g από δότρια με την μία και έχεις ένα μεγάλο NW (5+) (άρα επικίνδυνο να βγάλεις τόσα από την δότρια) πρέπει να το πας είτε έτσι είτε σε 2step strategy. Δηλαδή τα 2500-3500 με καλύτερη πυκνότητα στο 1step και στην 2η η επόμενη ζώνη.

Μπλουζα