Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε. Η μύτη της hairline είναι περίπου στα 7-7.5cm από το κέντρο των φρυδιών. Σχετικά με την πυκνότητα, ο γιατρός μου είπε οτι μπροστά η πυκνότητα ήταν κοντα στα 40 grafts/cm2.Καλή φύτρωση φίλε.
Τη χερλαιν σε πόσο ύψος τη τοποθέτησες;
Γνωρίζουμε τι πυκνότητα έπαιξε περίπου μπροστά στη χερλαιν εκεί στο transition zone κυρίως;
Σ'ευχαριστώ πολύΚαλή επιτυχία φίλε.υπομονη τώρα μόνο..νομίζω πως δεν πρέπει να αγχώνεσαι για το αν θα είναι οκ τα grafts..για τα σημεία που έβαλες α ζώνη και temporals 3600 grafts,νομίζω θα είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα..
Σ'ευχαριστώ πολύ @CVIAL . Περιμένω την ανάλυση με φοβερό ενδιαφέρον και ανυπομονησία.Έρχεται και η δική σου ανάλυση. Ευτυχώς εσύ είσαι μάλλον ο προτελευταίος γιατί τα μάτια μου έχουν κάνει πουλάκια! Ο τελευταίος έχει το βίντεο και τον έχω έτοιμο.
Μπραβο που τελευταια κρατατε θεσεις (Placeholder) για τους επομενους μηνες. βολευει πολυ να πηγαινουμε στο πρωτη σελιδα και να ειναι ολα μαζεμενα.
Πως και ανεβασες φιλε στα 5mg? δεν ειδες διαφορα με τα 3?
Η αλήθεια είναι οτι με το που ξεκίνησα φιναστερίδη σταμάτησα την μινοξιδίλη οπότε νομίζω ότι έχασα έδαφος λόγω αυτού. Νομίζω οτι και τα 3mg έκαναν δουλειά αλλά ήθελα να μεγιστοποιήσω τις πιθανότητες για βέλτιστη δράση και ανέβασα στα 5 mg με δεδομένο οτι δεν είχα side effects.Μπραβο που τελευταια κρατατε θεσεις (Placeholder) για τους επομενους μηνες. βολευει πολυ να πηγαινουμε στο πρωτη σελιδα και να ειναι ολα μαζεμενα.
Πως και ανεβασες φιλε στα 5mg? δεν ειδες διαφορα με τα 3?
Σ ευχαριστώ πολυ! Καλη επιτυχία και σ'εσενα!Καλή επιτυχία φίλε! Έχεις δότρια τρομερή, μην φοβάσαι τίποτα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.