vlafo
Well-Known Member
Τυχεράκια.Καλό καλοκαίρι και πάντα να βρίσκεις χρόνο για διακοπές και καλοπέραση
Τυχεράκια.Καλό καλοκαίρι και πάντα να βρίσκεις χρόνο για διακοπές και καλοπέραση
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άστο εγώ κατέληξα μετά απο 1.5 χρόνο covid ξυπόλητος πρίγκηψ.Τυχεράκια.
Ωραίος φίλε μουΚαλησπέρα στην παρέα απ'την πανέμορφη Σαντορίνη!!!
Είπα να βάλω 2 φωτό χωρίς κάλυψη προσώπου έτσι για να φανεί ακριβώς η εικόνα που έχω μετά από τόσο καιρό που έκανα την μεταμόσχευση.
Να είστε καλά κ να περνάτε όμορφα !!
Γεια σας παίδες !
Είχα καιρό να μπω κ είπα να πω ένα γεια κ να βάλω δύο πρόχειρες σελφι μετά από κούρεμα έξω απ'το σπίτι ...
20 μήνες μετά την μεταμόσχευση κ είναι όλα καλά δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν με την τριχόπτωση...
Να στε καλά καλή δύναμη !
Νομίζω ότι άμα ρίξω αλλά 2000 που τα έχω πολύ εύκολα θα γίνει πολύ καλύτερο αλλά ακόμα δεν με παίρνει οικονομικά ...Καινούργιος έγινες Αlexx.
Σκέφτεσαι να μπεις για 2η?
Ti πόζα τρελιάρικη αλα Φερεντίνος style στο deal, η δεύτερη φωτό.Γεια σας παίδες !
Είχα καιρό να μπω κ είπα να πω ένα γεια κ να βάλω δύο πρόχειρες σελφι μετά από κούρεμα έξω απ'το σπίτι ...
20 μήνες μετά την μεταμόσχευση κ είναι όλα καλά δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν με την τριχόπτωση...
Να στε καλά καλή δύναμη !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι θα πρότεινες;Ίσως να κλείσει και λίγο κροτάφους ;Καινούργιος έγινες Αlexx.
Σκέφτεσαι να μπεις για 2η?
Κροτάφους δεν κλείνει γιατί έχει αναφέρει πάντα έτσι ήταν.Τι θα πρότεινες;Ίσως να κλείσει και λίγο κροτάφους ;
Αυτό ακριβώς!Κροτάφους δεν κλείνει γιατί έχει αναφέρει πάντα έτσι ήταν.
Οπωσδήποτε θα έριχνα αλλά 1000-1500max να ενισχύσω middle,και ένα μικρό πέρασμα στη χερλάιν να την ενισχύσω και πίσω από αυτή να το φτιάξω όλο.
Αύξηση πυκνότητας με λίγα λόγια.
Η αλήθεια ότι βλέπω πολύ βελτιωμένη την τρίχα του,και αυτό το παρατηρώ και εγώ στο 13ο μήνα.
Μου κάνει εντύπωση.
Ti πόζα τρελιάρικη αλα Φερεντίνος style στο deal, η δεύτερη φωτό.
Στο Middle είχε βάλει λίγα μοσχεύματα. Ακόμα ίσως να κρατάει μαζί με αυτά που ειχε, δεν βλέπω σε τι κατάσταση ειναι. Αμα είναι σε καλή κατάσταση τότε περιμένει μέχρι προχωρήσει κι άλλο η τριχόπτωση να το φτιάξει και κάνει και ενα touch up hairline.Κροτάφους δεν κλείνει γιατί έχει αναφέρει πάντα έτσι ήταν.
Οπωσδήποτε θα έριχνα αλλά 1000-1500max να ενισχύσω middle,και ένα μικρό πέρασμα στη χερλάιν να την ενισχύσω και πίσω από αυτή να το φτιάξω όλο.
Η αλήθεια ότι βλέπω πολύ βελτιωμένη την τρίχα του,και αυτό το παρατηρώ και εγώ στο 13ο μήνα.
Μου κάνει εντύπωση.
Συμφωνώ με @vlafo αν και έτσι να μείνει πάλι τζάμι έιναι!Κροτάφους δεν κλείνει γιατί έχει αναφέρει πάντα έτσι ήταν.
Μου κάνει εντύπωση.