ParietalΤο εμπρός πλάγια είναι ασαφής όρος. Ρέτρο δεν έχει ο άνθρωπος, BUPA έχει. Η retro φαίνεται πολύ διαφορετικά, τρώει μόνο το κάτω μέρος και προς τα πάνω είναι πιο γεμάτος. Αυτός είναι ομοιόμορφα αραιός παντού.
ParietalΤο εμπρός πλάγια είναι ασαφής όρος. Ρέτρο δεν έχει ο άνθρωπος, BUPA έχει. Η retro φαίνεται πολύ διαφορετικά, τρώει μόνο το κάτω μέρος και προς τα πάνω είναι πιο γεμάτος. Αυτός είναι ομοιόμορφα αραιός παντού.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λάθος temporal και μέρος της occipital .ΣυγγνώμηΤι εννοείς;
Σε αυτές δεν μπαίνειΛάθος temporal και μέρος της occipital .Συγγνώμη
Πάντως εγώ δεν καταλαβαίνω πως και οι 3 γιατροί (Γκούρας, Ανσστασακης, Τυρκαλάς) που πήγε πριν την επέμβαση δεν του είπαν τίποτα για BUPA και του πρότειναν και οι 3 επέμβαση χωρίς φίνα;
Δηλαδή δεν ήταν μόνο ο Τυρκαλάς που του είπε για επέμβαση αλλά και ο Αναστασάκης δεν του είπε τίποτα για BUPA και του πρότεινε κανονικά επέμβαση όπως και ο Τυρκαλάς και τελικά κατέληξε στον Τυρκαλά.
Ναι μπήκε temporal αλλά όχι στο εμπρός τμήμα .Στο πίσωΠροβολή συνημμένου 52129
Για να καταλαβαινόμαστε με κίτρινο parietal, με κόκκινο η temporal.
Περίπτωση Vlafo. Όχι μόνο έχει μπει temporal, την έχει οργώσει και μάλιστα και στο lower part (και σωστά γιατί ήταν υγιέστατη).
Προβολή συνημμένου 52130
Προσωπικά πιστεύω ότι εκτός από το αν έχει BUPA ή όχι ο φίλος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έκανα λάθος στους όρους γιατί δεν είμαι εξοικειωμένος .Άλεξ έχεις ανασκευάσει 2 φορές. Πρώτα λες λανθασμένα δεν μπάινει parietal. Μετά λες δεν μπαίνει γενικά temporal. Μετά την φώτο του Vlafo λες εμπρός temporal. Εγώ λέω μπαίνει παντού όταν μπορεί και είναι δόκιμη περιοχή.
Νομίζω ότι αυτό θα προκαλούσε προβλήματα, οπότε καλό είναι να το αποφύγουμε.Αφορμωμενος απο το σχολιο του Chris νομιζω θα ειχε ενδιαφερον, αφου εχουμε τον γιατρο εδω, να μας ελεγε μια γνωμη πανω στο θεμα @Anastasakis Hair Clinic .
Ευχαριστουμε εκ των προτερων!!
Μου έχει πει όμως ότι δεν τη θεωρεί δότρια και θα μπει εκεί μόνο σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης .Αν πάρει από εκεί και αραιώσει η περιοχή -επειδή είναι μπροστά-δείχνει άσχημα .Στη DHI ήταν από τα πρώτα που τους δίδαξαν .Σου τα μεταφέρω κατά λέξη όπως μου τα είχε πει παλιά όταν τον ρώτησα .Έκανα λάθος στους όρους γιατί δεν είμαι εξοικειωμένος .
Εντάξει και να έχει, αν του έφτιαχνε αυτά που είχανε συμφωνήσει τώρα θα είχε μια πολύ καλύτερη εικόνα, που με θεραπεία θα μπορούσε να την κρατήσει.Έχει. Θα ξεχάσουμε και αυτά που είδαμε live στην τριχοσκόπηση;
Μου έχει πει όμως ότι δεν τη θεωρεί δότρια και θα μπει εκεί μόνο σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης .Αν πάρει από εκεί και αραιώσει η περιοχή -επειδή είναι μπροστά-δείχνει άσχημα .Στη DHI ήταν από τα πρώτα που τους δίδαξαν .Σου τα μεταφέρω κατά λέξη όπως μου τα είχε πει παλιά όταν τον ρώτησα .
Εντάξει και να έχει, αν του έφτιαχνε αυτά που είχανε συμφωνήσει τώρα θα είχε μια πολύ καλύτερη εικόνα, που με θεραπεία θα μπορούσε να την κρατήσει.
Που είναι εδώ ο Dr anastas***s να απαντήσει; Να τοποθετηθεί εφόσον έχει δεν τον Ανδρέα από κοντά.
Τέτοιες τοποθετήσεις που θα έδιναν αξία στο φόρουμ δεν βλέπω.
Δεν μπορω να ξερω τι λεει ο φακελος του ασθενους (μετρησεις κτλ.) διοτι δεν εχω ονομα....Αφορμωμενος απο το σχολιο του Chris νομιζω θα ειχε ενδιαφερον, αφου εχουμε τον γιατρο εδω, να μας ελεγε μια γνωμη πανω στο θεμα @Anastasakis Hair Clinic .
Ευχαριστουμε εκ των προτερων!!