Andreas1978 , FUE , 3452g , 02-03/8/2021

alex7

Well-Known Member
Για έρθουμε εδώ στη συγκεκριμένη περίπτωση και στις δυο ημέρες της εξαγωγής ο λόγος ήταν 2.25 .Ο φυσιολογικός λόγος ενός ανθρώπου είναι 2.2 .Αρα του έβγαλε τον μαμισιο λόγο .Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν κάποιους σαν τον Aldo που ειρωνεύονται εδώ ,που είδαν τους «υψηλούς λόγους εξαγωγής».Κσι αποδεδειγμένα μάλιστα .Ο Τυρκαλας είναι εξαιρετικός και κατά την άποψη μου ο καλύτερος στη φυσικότητα .Στα περισσότερα περιστατικά απέδειξε ότι κατέχει την φυτρωση .Μην βαφτίζεται εδώ όμως κάποιοι τον Τυρκαλα «Ισπανό».

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Alex7, άλλο θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Τυρκάλα.

alex7

Well-Known Member
Alex7, άλλο θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Τυρκάλα.
Εγώ απάντησα γιατί μέλος διαμαρτυρήθηκε για τον Τυρκαλα ότι βγάζει πολλά μονοτριχα και ο Aldo μπέρδεψε τον Τυρκαλα με κάποιον Ισπανό που κυνηγάει υψηλούς λόγους .Και είπα το αυτονόητο .Το έχω συζητήσει και με τον Τυρκαλα αυτό παλιά .Όταν κάμεις εξαγωγή και εμφύτευση την ίδια μέρα ,ο ίδιος άνθρωπος τότε δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου να ψάχνεις όλο το κεφάλι για να εντοπίσεις ένα τετράτροχο η ένα τριτριχο και να βγάλεις αποκλειστικά αυτά και καθόλου μονοτριχα .

Kostas97

Well-Known Member
Εγώ απάντησα γιατί μέλος διαμαρτυρήθηκε για τον Τυρκαλα ότι βγάζει πολλά μονοτριχα και ο Aldo μπέρδεψε τον Τυρκαλα με κάποιον Ισπανό που κυνηγάει υψηλούς λόγους .Και είπα το αυτονόητο .Το έχω συζητήσει και με τον Τυρκαλα αυτό παλιά .Όταν κάμεις εξαγωγή και εμφύτευση την ίδια μέρα ,ο ίδιος άνθρωπος τότε δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου να ψάχνεις όλο το κεφάλι για να εντοπίσεις ένα τετράτροχο η ένα τριτριχο και να βγάλεις αποκλειστικά αυτά και καθόλου μονοτριχα .
Αλεξ αυτο δεν ειναι βασικος λογος να υστερεις ενταντι του ανταγωνισμου;

Flag17

Well-Known Member
Παιδιά με συγχωρείτε αλλά δεν βλέπω το λόγο που κάποιοι λέτε μπράβο στο παιδί που κάνει παρουσίαση ενώ ο γιατρός τον απέτρεψε. Μπράβο να λέγατε αν έκανε από την αρχή όχι τώρα που απέτυχε και πλέον κάνει μετά από 12 μηνες. Χωρίς παρεξήγηση Αντρέα δικαίωμα σου να χρησιμοποιήσεις το φόρουμ σαν μέσω πίεσης αλλά κουλαρε λίγο με τα μέλη που ζητάνε φώτο

alex7

Well-Known Member
Αλεξ αυτο δεν ειναι βασικος λογος να υστερεις ενταντι του ανταγωνισμου;
Δε φαίνεται να τον ενδιαφέρει -γιατί προφανως έχει τους λόγους του-να κάνει μια μεγάλη κλινική με πολλούς υπαλλήλους .Κουράζεται πολύ γιατί δουλεύει εξοντωτικά και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν μπαίνει να απαντήσει στο forum

giannis1991

Well-Known Member
@Aldo γέλασες σε ποστ του Άλεξ?...Ο τύπος είναι φουλ νευρικός και μπήκες στην black list...Ο montecristo ευγενικά ρώτησε 2-3 πράγματα αν παιζει αποζημίωση με οποιοδήποτε τρόπο από το γιατρό για ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν πήγε τόσο καλά όσο θα έπρεπε και τον άρχισε στα σήκω και φύγε από εδώ...Βέβαια δεν τον συνετίσε και κανείς ..όλα καλά...
@Kostas97 προσπαθείς να εξάγεις συμπέρασμα σιγά σιγά και με υπομονή...Μπράβο σου για αυτο..Εννοείται ότι είναι άτοπο και κακη το λιγότερο μεθοδολογια αυτό που λέει ο Άλεξ και το κακό είναι ότι δεν λέει μπαρουφες και όντως μαλλον το κάνει αυτό ο γιατρός...Σκέψου να μπει κάποιος μόνο για κροουν...Η να μπει κάποιος για hairline μόνο και να έχει κάνα λόγο σαν του Παναγιώτη 3 +...Χάνεις από τα αποδυτήρια ..Τώρα για τη φυτρωση που πιάνει τα αποτελέσματα υπάρχουν...Δεν εννοώ ότι είναι κακή...Αλλά.......
Ο βασικός λογος που δεν μπαίνει στο φόρουμ είναι ότι έχει και εσένα να τον ενημερώνεις για το τι παίζει ..Του κάνεις μια περίληψη φαντάζομαι από τα λεγόμενά σου μιας και βρίσκεστε συχνά...Πάντα απαντάς άμεσα και ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες της δουλειάς...
Κ.Τιρκαλα αν δείτε αυτό το σχόλιο παρακαλώ καταλάβετε ότι παραπάνω κακό κάνει εδώ ο "φίλος" παρά καλό...
ΥΓ. Ισπανο δεν τον βάφτισε κανένας...Άλλοι με τα λογακια τους το προσπάθησαν και αναπόφευκτα σε κάποιους μπήκε η σύγκριση στο κεφάλι και πολύ πριν δείξει και τι αξιζει...Όχι στους διαβασμενους βέβαια

alex7

Well-Known Member
@Aldo γέλασες σε ποστ του Άλεξ?...Ο τύπος είναι φουλ νευρικός και μπήκες στην black list...Ο montecristo ευγενικά ρώτησε 2-3 πράγματα αν παιζει αποζημίωση με οποιοδήποτε τρόπο από το γιατρό για ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν πήγε τόσο καλά όσο θα έπρεπε και τον άρχισε στα σήκω και φύγε από εδώ...Βέβαια δεν τον συνετίσε και κανείς ..όλα καλά...
@Kostas97 προσπαθείς να εξάγεις συμπέρασμα σιγά σιγά και με υπομονή...Μπράβο σου για αυτο..Εννοείται ότι είναι άτοπο και κακη το λιγότερο μεθοδολογια αυτό που λέει ο Άλεξ και το κακό είναι ότι δεν λέει μπαρουφες και όντως μαλλον το κάνει αυτό ο γιατρός...Σκέψου να μπει κάποιος μόνο για κροουν...Η να μπει κάποιος για hairline μόνο και να έχει κάνα λόγο σαν του Παναγιώτη 3 +...Χάνεις από τα αποδυτήρια ..Τώρα για τη φυτρωση που πιάνει τα αποτελέσματα υπάρχουν...Δεν εννοώ ότι είναι κακή...Αλλά.......
Ο βασικός λογος που δεν μπαίνει στο φόρουμ είναι ότι έχει και εσένα να τον ενημερώνεις για το τι παίζει ..Του κάνεις μια περίληψη φαντάζομαι από τα λεγόμενά σου μιας και βρίσκεστε συχνά...Πάντα απαντάς άμεσα και ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες της δουλειάς...
Κ.Τιρκαλα αν δείτε αυτό το σχόλιο παρακαλώ καταλάβετε ότι παραπάνω κακό κάνει εδώ ο "φίλος" παρά καλό...
ΥΓ. Ισπανο δεν τον βάφτισε κανένας...Άλλοι με τα λογακια τους το προσπάθησαν και αναπόφευκτα σε κάποιους μπήκε η σύγκριση στο κεφάλι και πολύ πριν δείξει και τι αξιζει...Όχι στους διαβασμενους βέβαια
Ευχαριστώ για την κριτική και για τους χαρακτηρισμούς «νευρικός» ο Alex.Είσαι σε ένα κομφούζιο .Όσον αφορά τον Montechristo με μπερδεύεις με άλλον .Με τον Pan77 .Αυτός χαρακτήρισε τον Μοντέχριστο ως μαλακα και επενεβησα .Ποτέ δεν τα έβαλα με τον Montecristo .Όσον αφορά αυτά που λες για εκπροσώπηση του Τιρκαλα η και ζημιά που κάνω στον Τυρκαλα καλά θα κανείς να καταλάβεις τσιράκι ότι ο Alex7 εδώ λέει την άποψη του η οποία βασίζεται σε αληθινά και πραγματικά στοιχεία είτε αυτά θιγούν κάποιον είτε όχι .Εγώ δεν μπήκα να προωθήσω κλινικές ,ούτε να αναλάβω μελλοντικά κάποιο φόρουμ ,ούτε να φωνάζω «Ζήτω η Ισπανία».Επειδή λοιπόν είναι ανεξάρτητος και καθαρός θα γράφω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια και δεν μασάω από τσιράκια

montecristo

Well-Known Member
Δεν είπε σε εμένα αλλά Στον pan77 είπε σήκω και φύγε από εδώ επειδή είπε σε μένα αν παριστάνω τον μλκ ή είμαι μλκς.

Andreas1978

Active Member
Παιδιά με συγχωρείτε αλλά δεν βλέπω το λόγο που κάποιοι λέτε μπράβο στο παιδί που κάνει παρουσίαση ενώ ο γιατρός τον απέτρεψε. Μπράβο να λέγατε αν έκανε από την αρχή όχι τώρα που απέτυχε και πλέον κάνει μετά από 12 μηνες. Χωρίς παρεξήγηση Αντρέα δικαίωμα σου να χρησιμοποιήσεις το φόρουμ σαν μέσω πίεσης αλλά κουλαρε λίγο με τα μέλη που ζητάνε φώτο
Ακόμη και αν ήθελα να κάνω παρουσίαση θα την έκανα στο 12 μηνο , μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Cvial του εχω στείλει pm και του το αναφέρω από 27 Απριλίου 2022 ! Δηλαδή δυόμιση μήνες πριν. Σε παρακαλώ μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Ο βασικός λόγος είναι οτι ως τελειομανής ήθελα να μαζέψω υλικό φωτό και να την κάνω συνολικά χωρίς να ζω το μαρτύριο της σταγόνας.
Για ποιο πράγμα μέσο πίεσης ;;; Εξήγησε μου…

Giorgos-3

Well-Known Member
Μήπως επειδή ήξερε ότι είσαι μια περίπτωση που λόγω BUPA (που μεταφράζεται σε φτωχά/άρρωστα χαρακτηριστικά δότριας) είχες μεγάλο ρίσκο και άρα υπήρχε μεγάλη πιθανότητα το αποτέλεσμα να μην είναι καλή διαφήμιση;
Η μήπως για άλλους λόγους που δεν έχουν σχέση με μεταμοσχεύσεις λέω εγώ τώρα μιας και υποθέτουμε ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Για πες φίλε ανυπομονώ να διαβάσω τι σκέφτηκες ;
Μπορεί να μην έχει σχέση με σένα συγκεκριμένα αλλά γενικά να μην τρελαίνεται και τόσο να γίνονται παρουσιάσεις στο φόρουμ πλέον .... υποθετικά μιλάμε πάντα έτσι; Δική μου άποψη

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπορεί να μην έχει σχέση με σένα συγκεκριμένα αλλά γενικά να μην τρελαίνεται και τόσο να γίνονται παρουσιάσεις στο φόρουμ πλέον .... υποθετικά μιλάμε πάντα έτσι; Δική μου άποψη

Αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για σχεδόν 12 μήνες πριν, με άλλο καιρό.

Andreas1978

Active Member
Παντως εγω θυμαμαι στο σχολειο οταν οι βαθμοι ηταν κακοι η κουβεντα εκλεινε, "ομως ειναι καλο παιδι".
Μα τώρα θα μπουν οι τελικές βαθμολογίες που θα κλείσει το 12μηνο. Εγώ πάντως έλεγχο δεν έχω πάρει ακόμη τώρα δίνω γραπτές δοκιμασίες !!!

Flag17

Well-Known Member
Ακόμη και αν ήθελα να κάνω παρουσίαση θα την έκανα στο 12 μηνο , μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Cvial του εχω στείλει pm και του το αναφέρω από 27 Απριλίου 2022 ! Δηλαδή δυόμιση μήνες πριν. Σε παρακαλώ μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Ο βασικός λόγος είναι οτι ως τελειομανής ήθελα να μαζέψω υλικό φωτό και να την κάνω συνολικά χωρίς να ζω το μαρτύριο της σταγόνας.
Για ποιο πράγμα μέσο πίεσης ;;; Εξήγησε μου…
Τελειομανής θα ήσουν άμα έκανες παρουσίαση day 1 με καθαρές φώτο και συνεχείς ανανεώσεις. Παρουσίαση που γίνεται μετά από ένα χρόνο προφανώς δεν δείχνει στοιχεία τελειομανειας, και ότι είπες στο cvial οτιδήποτε στους 9,5 μήνες δηλαδή τι? Τι μας λέει αυτό? Δηλαδη πρέπει να σου εξηγήσω εγώ που εξυπηρετεί μια παρουσίαση αποτυχημένης μεταμόσχευσης στο φόρουμ μεταχρονολογημενα?

Μπλουζα