Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Kαλησπέρα σας,
Ο Παναγιώτης μας επισκέφτηκε ξανά 3.5 χρόνια μετά το πρώτο του χειρουργείο και μας βοήθησε να κινηματογραφήσουμε για τους αναγνώστες του νήματος του αυτό το βίντεο όπου δείχνουμε από πολύ κοντά την περιοχή της μεταμόσχευσης και το τελικό αποτέλεσμα.
ΜΠΡΑΒΟ στην κλινική και για το αποτέλεσμα αλλά και πιο πολύ για το ξεγύμνωμα.Kαλησπέρα σας,
Ο Παναγιώτης μας επισκέφτηκε ξανά 3.5 χρόνια μετά το πρώτο του χειρουργείο και μας βοήθησε να κινηματογραφήσουμε για τους αναγνώστες του νήματος του αυτό το βίντεο όπου δείχνουμε από πολύ κοντά την περιοχή της μεταμόσχευσης και το τελικό αποτέλεσμα.
Σωστό ! Τουλάχιστον ανεβαίνουν πλέον βίντεο, ας του αναγνωρίσουμε αυτό. Αρκεί να είναι σκληρά όπως είπες !ωραιοι, και πολυ σκληρο το βιντεο καμια σχεση με αυτα που ανεβαινουν απο Κηφισιας.
Μοιάζει αρκετά και με ψωρίαση, έτσι ήταν το κεφάλι μου και εμένα και νόμιζα για καιρό πως ήταν είτε σμηγματορροική είτε απλή ξηροδερμία μέχρι που μου είπε δερματολόγος ότι έχω ψωρίαση. Σε αυτή τη περίπτωση θα του πρότεινα του φίλου του Xamiol, καταπληκτικό. Σε μία βδομάδα θα έχει καθαρίσει το κεφάλι του. Το καλύτερο όμως θα ήταν να το δει ένας δερματολόγος να του πει με σιγουριά.Προβολή συνημμένου 68016
Στο 1:05 φαινεται να εχει λιγη ξηροδερμια ο Πανος, ketoconazole shampoo θα βοηθουσε
Από Νοέμβρη πιγαινοερχονουν Τήνο Αθήνα Γιώργο, δυστυχώς έχασα τον πατέρα μου, αύριο θα φύγουμε για το νησί για την κηδεία.Χαιρετίσματα φίλε Παναγιώτη, ελπίζω όλα καλά στο νησί!
συλλυπητηρια ΠανοΚαλησπέρα σε όλους, δυστυχώς βρισκόμουν Αθήνα για κατι πολυ άσχημο για τον πατέρα μου,(υγείας) και όπως είπα στον γιατρό δεν είχα διάθεση για τίποτα, φυσικά το σεβάστηκε με αγκάλιασε σαν φίλος και κατανόησε , δυστυχώς τον έχασα χτες….
Ευχαριστώ πολυ.συλλυπητηρια Πανο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παναγιώτη μου, τα θερμά μου συλληπητήρια. Κράτα γερά αδελφέ μου!Από Νοέμβρη πιγαινοερχονουν Τήνο Αθήνα Γιώργο, δυστυχώς έχασα τον πατέρα μου, αύριο θα φύγουμε για το νησί για την κηδεία.
Πάνο τα συλλυπητήρια μου, να είσαι δυνατός για να τον θυμάσαι και να σκέφτεσαι τις όμορφες στιγμές σας !Καλησπέρα σε όλους, δυστυχώς βρισκόμουν Αθήνα για κατι πολυ άσχημο για τον πατέρα μου,(υγείας) και όπως είπα στον γιατρό δεν είχα διάθεση για τίποτα, φυσικά το σεβάστηκε με αγκάλιασε σαν φίλος και κατανόησε , δυστυχώς τον έχασα χτες….
Θερμα συλληπητηρια. Να ζησετε να τον θυμαστεΑπό Νοέμβρη πιγαινοερχονουν Τήνο Αθήνα Γιώργο, δυστυχώς έχασα τον πατέρα μου, αύριο θα φύγουμε για το νησί για την κηδεία.
Από Νοέμβρη πιγαινοερχονουν Τήνο Αθήνα Γιώργο, δυστυχώς έχασα τον πατέρα μου, αύριο θα φύγουμε για το νησί για την κηδεία.
Έχεις δίκιο ότι και να λέμε!Η απώλεια ειδικά των γονιών είναι αναντικατάστατη!Αλλά ο χρόνος θα τα απαλύνει όλα υπομονή και προσευχή!Μη ξεχνάς ότι πλέον θα τον έχεις συνέχεια κοντά σου και θα σε προσέχει απο εκεί ψηλά!ευχαριστω πολυ σε ολους παιδια, δυσκολη η απώλεια, χιλια κομμάτια νιωθω,
να σου πω την αληθεια δεν ειχα ποτε μου ξηροδερμία κτλ τωρα ισως λιγο ολου αυτου του στρες 4 μηνες τωρα μπορει και να την απεκτησα, γιατι πραγματικα ουτε που με ενοιαζε ο εαυτος μου, ολη η φροντιδα μου ηταν αλλου, ψωριαση σιγουρα δεν ειναι γιατι φευγει, πιτυρίδα μου μοιαζει εμενα.Προβολή συνημμένου 68016
Στο 1:05 φαινεται να εχει λιγη ξηροδερμια ο Πανος, ketoconazole shampoo θα βοηθουσε