Antiagers βελιμβασακης fue 3k g + 3k g

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εκανα μλκια που δεν πηγα τυρκαλα,αυτον ειχα πρωτο,λογο αποστασης κτλ κτλ πηγα εκει.που να ξερω και εγω. οσες συνεδριες εκανα με 4-5 γιατρους με viber που εβλεπαν την δοτρια μου ελεγαν πανω κατω οτι μου ειχες γραψει και εσυ,η πλακα ειναι που στην advance αν δεν μου εφταναν τα 4κ μου ελεγαν οτι θα βαλουμε απο στήθος

Σου είπα είσαι σπάνια περίπτωση. Μόνο με την φώτο του μικροσκοπίου μπορείς να πεις. Για αυτό λέω σε ΌΛΟΥΣ, κύριοι μετρήσεις δότριας ΠΡΙΝ την μμ για να ξέρετε που βαδίζετε.

jersey

Well-Known Member
Σώπα ρε Jersey γιατί ο Τιρκάλας πχ. ηλίθιος είναι? μπορεί να μην γράφει στατιστικά αλλά καταλαβαίνει όταν βλέπει τέτοιες δότριες. Θα του είχε βάλει 4.5Κ και το παιδί θα φχαριστιόταν σε 7-8 μήνες αποτέλεσμα.
Ναι θα προτιμούσα και εγώ το πλάνο του τυρκαλά. Να του έβγαζε 4000-4500 στην πρώτη φορά, όπως κάνει στα μεγάλα norwood. Αλλά εντάξει αφού θα ξαναμπει σύντομα όπως μας είπε, θα το πυκνώσει τότε, οπότε μικρό το κακό αφού έχει κ δότρια να το κάνει. Σημασία έχει τώρα να φυτρώσει ότι έβαλε (που θα φυτρώσει, αφού δεν έπαιξε με υψηλές πυκνότητες), οπότε μετά από κάποιους μήνες παει για το crown και πύκνωση μπροστά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να έχει γίνει λάθος δεν παίζει;
Σας φαίνεται αυτό το κεφάλι να έχει 16000 grafts δοτρια;

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ. Τρομερή πυκνότητα (117g). Όχι μεγάλος λόγος (1.97). Πολύ λεπτή τρίχα (39μ - μάλλον έχουν κάνει λάθος).
panos.jpg

panosss23

Active Member
Ναι θα προτιμούσα και εγώ το πλάνο του τυρκαλά. Να του έβγαζε 4500 στην πρώτη φορά. Αλλά εντάξει αφού θα ξαναμπει σύντομα όπως μας είπε, θα το πυκνώσει τότε, οπότε μικρό το κακό αφού έχει κ δότρια να το κάνει. Σημασία έχει τώρα να φυτρώσει ότι έβαλε (που θα φυτρώσει, αφού δεν έπαιξε με υψηλές πυκνότητες), οπότε μετά από κάποιους μήνες παει για το crown και πύκνωση μπροστά.
παντως και το πλανο του τυρκαλα τηλεφωνικα παντα,ηταν 4κ σε διήμερη συνεδρια.και αργοτερα που ειχε πει θυμαμαι οτι αλλο μπορει να δωσει μελλοντικα να τα βαζαμε,ολα αυτα ομως μονο με βιντεο κληση σε viber,οχι οτι με ειδε απο κοντα,..ισως αν εβλεπε απο κοντα να εκανε κατι παραπανω...

alex7

Well-Known Member
παντως και το πλανο του τυρκαλα τηλεφωνικα παντα,ηταν 4κ σε διήμερη συνεδρια.και αργοτερα που ειχε πει θυμαμαι οτι αλλο μπορει να δωσει μελλοντικα να τα βαζαμε,ολα αυτα ομως μονο με βιντεο κληση σε viber,οχι οτι με ειδε απο κοντα,..ισως αν εβλεπε απο κοντα να εκανε κατι παραπανω...
Ο Τιρκαλας εκτιμώ ότι θα σου πει ότι είπε σε εμένα : «περίμενε 6 μήνες να ανακάμψει η δότρια και θα δούμε ποσά έχει να δώσει»

jersey

Well-Known Member
Ε οπότε θα σου έβγαζε 4000 σίγουρα και το πολυ πολυ θα έφτανε 4500 grafts ο Τυρκαλάς και θα χρειαζόταν να ξαναμπείς για επέμβαση σε ενα χρόνο. Όπως και τώρα σου έβγαλαν 3000 και ξαναμπαίνεις μετά από κάποιους μήνες και βάζεις άλλα 4000, άμα θες και το κάνεις μπόμπα... τυχερός είσαι φίλε με τέτοια δότρια, οπότε κανένα άγχος για σένα. Όλα λύνονται στην δεύτερη σου επέμβαση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι θα προτιμούσα και εγώ το πλάνο του τυρκαλά. Να του έβγαζε 4000-4500 στην πρώτη φορά, όπως κάνει στα μεγάλα norwood. Αλλά εντάξει αφού θα ξαναμπει σύντομα όπως μας είπε, θα το πυκνώσει τότε, οπότε μικρό το κακό αφού έχει κ δότρια να το κάνει. Σημασία έχει τώρα να φυτρώσει ότι έβαλε (που θα φυτρώσει, αφού δεν έπαιξε με υψηλές πυκνότητες), οπότε μετά από κάποιους μήνες παει για το crown και πύκνωση μπροστά.

Να σου πω ποιο είναι το πρόβλημα του φίλου εδώ. Για να πάρει ένα καλό CV=5.4 και με λόγο 1.97 και τρίχα 47μ (θεωρώ ότι το 39 είναι λάθος) θέλει πυκνότητα 58G!! Θεωρείς ότι η γιατρός που δεν έβαλε σε γυμνή περιοχή πάνω από 27 θα πυκνώσει στα 58? Η μόνη λύση είναι να αυξήσει τον λόγο στο 2,2 (έχει δότρια) τουλάχιστον μπροστά για να χρειαστεί γύρω στα 52g που και πάλι θέλει καλό χέρι γιατρού.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όπως πολύ εύστοχα είπε ο Vlafo πιο πάνω, το θέμα δεν είναι μόνο να μετράμε αλλά να ξέρουμε και να ερμηνεύουμε αλλά και να χρησιμοποιούμε τις μετρήσεις για να κάνουμε ένα σωστό πλάνο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Το λόγο τον αυξάνει άνετα αλλά ποιός γιατρός πλέον εν Ελλάδι θα πάει μέσα σε μμ μαλλιά με πυκνότητα 27g να προσθέσει αλλά 25g για να πάει στα 52g?
Δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Σου είπα είσαι σπάνια περίπτωση. Μόνο με την φώτο του μικροσκοπίου μπορείς να πεις. Για αυτό λέω σε ΌΛΟΥΣ, κύριοι μετρήσεις δότριας ΠΡΙΝ την μμ για να ξέρετε που βαδίζετε.
Μετρήσεις δοτριας που cvial?
Υπάρχει στην Ελλάδα κλινική να κάνει κανείς σοβαρή μέτρηση δοτριας;
Γιατί αν πήγαινε το συγκεκριμένο κεφάλι σε οποιαδήποτε κλινική δεν υπήρχε περίπτωση να του έλεγαν για δοτρια 16000grafts
Παίζει όπως είπε και ο vlafo ούτε ο ίδιος ο βελημβασακης να μην ήξερε το απόθεμα δοτριας
Εδώ η advance του πρότεινε αν δεν φτάσουν να πάρουν και γένια

Disco

Well-Known Member
Το λόγο τον αυξάνει άνετα αλλά ποιός γιατρός πλέον εν Ελλάδι θα πάει μέσα σε μμ μαλλιά με πυκνότητα 27g να προσθέσει αλλά 25g για να πάει στα 52g?
Δύσκολο έως ακατόρθωτο.
Ο τυρκαλάς δηλαδή δεν θα μπορούσε να κάνει πύκνωση της πυκνότητα των 27 g για να πάει ας πουμε 45-50; Εγώ βλέπω άνετα να γίνεται πύκνωση στην πυκνότητα των 27 g, από ελληνικές κλινικές. Μη τρελαθούμε κιόλας, ούτε καν 30 δεν ειναι.

vlafo

Well-Known Member
Ο τυρκαλάς δηλαδή δεν θα μπορούσε να κάνει πύκνωση της πυκνότητα των 27 g για να πάει ας πουμε 45-50; Εγώ βλέπω άνετα να γίνεται πύκνωση στην πυκνότητα των 27 g. Μη τρελαθού κιόλας, ούτε καν 30 δεν ειναι.
Θα μπορούσε ναι αλλά εκεί θέλει να χρησιμοποιήσει 0.90 εργαλείο.

Disco

Well-Known Member
Θα μπορούσε ναι αλλά εκεί θέλει να χρησιμοποιήσει 0.90 εργαλείο.
αφού εσένα σου χώρεσε 46 g με το 1mm. Τότε που ειναι το πρόβλημα να τα βάλει σε 2 δόσεις; Ίσα ίσα όταν βάζεις και λιγότερα κάθε φορά έχεις και περισσότερες πιθανότητες για επιβίωση των μοσχευμάτων.

panosss23

Active Member
παιδια εγω δεν εχω ιδεα απο μετρήσεις, να μου λεγατε για κινητα και pc αυτο ειναι το παθος μου..... παραθετω καi αλλες φωτο μηπως καπου εχει γινει λαθος και νομιζεται οτι εχω τοσα πολλα g.

Συνημμένα

• Tουφεκλής Παναγιώτης Hair Counter Recipient Area 1(2).png
    Tουφεκλής Παναγιώτης Hair Counter Recipient Area 1(2).png
    1 MB · Προβολές: 136
  • Tουφεκλής Παναγιώτης Hair Counter Recipient Area 1(1).png
    Tουφεκλής Παναγιώτης Hair Counter Recipient Area 1(1).png
    1 MB · Προβολές: 123
  • Tουφεκλής Παναγιώτης Hair Counter Recipient Area 2(2).png
    Tουφεκλής Παναγιώτης Hair Counter Recipient Area 2(2).png
    1.1 MB · Προβολές: 128
  • Tουφεκλής Παναγιώτης Hair Counter Recipient Area 3.png
    Tουφεκλής Παναγιώτης Hair Counter Recipient Area 3.png
    1.1 MB · Προβολές: 122
  • Τουφεκλής Παναγιώτης Hair Donor Counter Occipital(1).png
    Τουφεκλής Παναγιώτης Hair Donor Counter Occipital(1).png
    1.3 MB · Προβολές: 133
  • Τουφεκλής Παναγιώτης Hair Donor Counter Parietal.png
    Τουφεκλής Παναγιώτης Hair Donor Counter Parietal.png
    1.3 MB · Προβολές: 117
  • Τουφεκλής Παναγιώτης Hair Donor Counter Temporal.png
    Τουφεκλής Παναγιώτης Hair Donor Counter Temporal.png
    1.4 MB · Προβολές: 120

vlafo

Well-Known Member
παιδια εγω δεν εχω ιδεα απο μετρήσεις, να μου λεγατε για κινητα και pc αυτο ειναι το παθος μου..... παραθετω καi αλλες φωτο μηπως καπου εχει γινει λαθος και νομιζεται οτι εχω τοσα πολλα g.
Δεν νομίζουμε φίλε panos η πλήρη παράθεση στατιστικών τα λέει όλα.

vlafo

Well-Known Member
αφού εσένα σου χώρεσε 46 g με το 1mm. Τότε που ειναι το πρόβλημα να τα βάλει σε 2 δόσεις; Ίσα ίσα όταν βάζεις και λιγότερα κάθε φορά έχεις και περισσότερες πιθανότητες για επιβίωση των μοσχευμάτων.
Εμένα ήταν γυμνή περιοχή και άνετα έμπαινε.
Εδώ δεν θα είναι γυμνή θα έχει 27g

Μπλουζα