vlafo
Well-Known Member
Αυτά φίλε ο Cvial τα ξέρει.Πότε έρχεται ο ισπανουλης?
Αυτά φίλε ο Cvial τα ξέρει.Πότε έρχεται ο ισπανουλης?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΠαναγιώτηΝα έχει γίνει λάθος δεν παίζει;
Σας φαίνεται αυτό το κεφάλι να έχει 16000 grafts δοτρια;
εκανα μλκια που δεν πηγα τυρκαλα,αυτον ειχα πρωτο,λογο αποστασης κτλ κτλ πηγα εκει.που να ξερω και εγω. οσες συνεδριες εκανα με 4-5 γιατρους με viber που εβλεπαν την δοτρια μου ελεγαν πανω κατω οτι μου ειχες γραψει και εσυ,η πλακα ειναι που στην advance αν δεν μου εφταναν τα 4κ μου ελεγαν οτι θα βαλουμε απο στήθος
Ναι θα προτιμούσα και εγώ το πλάνο του τυρκαλά. Να του έβγαζε 4000-4500 στην πρώτη φορά, όπως κάνει στα μεγάλα norwood. Αλλά εντάξει αφού θα ξαναμπει σύντομα όπως μας είπε, θα το πυκνώσει τότε, οπότε μικρό το κακό αφού έχει κ δότρια να το κάνει. Σημασία έχει τώρα να φυτρώσει ότι έβαλε (που θα φυτρώσει, αφού δεν έπαιξε με υψηλές πυκνότητες), οπότε μετά από κάποιους μήνες παει για το crown και πύκνωση μπροστά.Σώπα ρε Jersey γιατί ο Τιρκάλας πχ. ηλίθιος είναι? μπορεί να μην γράφει στατιστικά αλλά καταλαβαίνει όταν βλέπει τέτοιες δότριες. Θα του είχε βάλει 4.5Κ και το παιδί θα φχαριστιόταν σε 7-8 μήνες αποτέλεσμα.
Να έχει γίνει λάθος δεν παίζει;
Σας φαίνεται αυτό το κεφάλι να έχει 16000 grafts δοτρια;
παντως και το πλανο του τυρκαλα τηλεφωνικα παντα,ηταν 4κ σε διήμερη συνεδρια.και αργοτερα που ειχε πει θυμαμαι οτι αλλο μπορει να δωσει μελλοντικα να τα βαζαμε,ολα αυτα ομως μονο με βιντεο κληση σε viber,οχι οτι με ειδε απο κοντα,..ισως αν εβλεπε απο κοντα να εκανε κατι παραπανω...Ναι θα προτιμούσα και εγώ το πλάνο του τυρκαλά. Να του έβγαζε 4500 στην πρώτη φορά. Αλλά εντάξει αφού θα ξαναμπει σύντομα όπως μας είπε, θα το πυκνώσει τότε, οπότε μικρό το κακό αφού έχει κ δότρια να το κάνει. Σημασία έχει τώρα να φυτρώσει ότι έβαλε (που θα φυτρώσει, αφού δεν έπαιξε με υψηλές πυκνότητες), οπότε μετά από κάποιους μήνες παει για το crown και πύκνωση μπροστά.
Ο Τιρκαλας εκτιμώ ότι θα σου πει ότι είπε σε εμένα : «περίμενε 6 μήνες να ανακάμψει η δότρια και θα δούμε ποσά έχει να δώσει»παντως και το πλανο του τυρκαλα τηλεφωνικα παντα,ηταν 4κ σε διήμερη συνεδρια.και αργοτερα που ειχε πει θυμαμαι οτι αλλο μπορει να δωσει μελλοντικα να τα βαζαμε,ολα αυτα ομως μονο με βιντεο κληση σε viber,οχι οτι με ειδε απο κοντα,..ισως αν εβλεπε απο κοντα να εκανε κατι παραπανω...
Ε οπότε θα σου έβγαζε 4000 σίγουρα και το πολυ πολυ θα έφτανε 4500 grafts ο Τυρκαλάς και θα χρειαζόταν να ξαναμπείς για επέμβαση σε ενα χρόνο. Όπως και τώρα σου έβγαλαν 3000 και ξαναμπαίνεις μετά από κάποιους μήνες και βάζεις άλλα 4000, άμα θες και το κάνεις μπόμπα... τυχερός είσαι φίλε με τέτοια δότρια, οπότε κανένα άγχος για σένα. Όλα λύνονται στην δεύτερη σου επέμβαση.παντως και το πλανο του τυρκαλα τηλεφωνικα παντα,ηταν 4κ σε διήμερη συνεδρια.και αργοτερα που ειχε πει θυμαμαι οτι αλλο μπορει να δωσει μελλοντικα να τα βαζαμε,ολα αυτα ομως μονο με βιντεο κληση σε viber,οχι οτι με ειδε απο κοντα,..ισως αν εβλεπε απο κοντα να εκανε κατι παραπανω...
Ναι θα προτιμούσα και εγώ το πλάνο του τυρκαλά. Να του έβγαζε 4000-4500 στην πρώτη φορά, όπως κάνει στα μεγάλα norwood. Αλλά εντάξει αφού θα ξαναμπει σύντομα όπως μας είπε, θα το πυκνώσει τότε, οπότε μικρό το κακό αφού έχει κ δότρια να το κάνει. Σημασία έχει τώρα να φυτρώσει ότι έβαλε (που θα φυτρώσει, αφού δεν έπαιξε με υψηλές πυκνότητες), οπότε μετά από κάποιους μήνες παει για το crown και πύκνωση μπροστά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μετρήσεις δοτριας που cvial?Σου είπα είσαι σπάνια περίπτωση. Μόνο με την φώτο του μικροσκοπίου μπορείς να πεις. Για αυτό λέω σε ΌΛΟΥΣ, κύριοι μετρήσεις δότριας ΠΡΙΝ την μμ για να ξέρετε που βαδίζετε.
Ο τυρκαλάς δηλαδή δεν θα μπορούσε να κάνει πύκνωση της πυκνότητα των 27 g για να πάει ας πουμε 45-50; Εγώ βλέπω άνετα να γίνεται πύκνωση στην πυκνότητα των 27 g, από ελληνικές κλινικές. Μη τρελαθούμε κιόλας, ούτε καν 30 δεν ειναι.Το λόγο τον αυξάνει άνετα αλλά ποιός γιατρός πλέον εν Ελλάδι θα πάει μέσα σε μμ μαλλιά με πυκνότητα 27g να προσθέσει αλλά 25g για να πάει στα 52g?
Δύσκολο έως ακατόρθωτο.
Θα μπορούσε ναι αλλά εκεί θέλει να χρησιμοποιήσει 0.90 εργαλείο.Ο τυρκαλάς δηλαδή δεν θα μπορούσε να κάνει πύκνωση της πυκνότητα των 27 g για να πάει ας πουμε 45-50; Εγώ βλέπω άνετα να γίνεται πύκνωση στην πυκνότητα των 27 g. Μη τρελαθού κιόλας, ούτε καν 30 δεν ειναι.
αφού εσένα σου χώρεσε 46 g με το 1mm. Τότε που ειναι το πρόβλημα να τα βάλει σε 2 δόσεις; Ίσα ίσα όταν βάζεις και λιγότερα κάθε φορά έχεις και περισσότερες πιθανότητες για επιβίωση των μοσχευμάτων.Θα μπορούσε ναι αλλά εκεί θέλει να χρησιμοποιήσει 0.90 εργαλείο.
Δεν νομίζουμε φίλε panos η πλήρη παράθεση στατιστικών τα λέει όλα.παιδια εγω δεν εχω ιδεα απο μετρήσεις, να μου λεγατε για κινητα και pc αυτο ειναι το παθος μου..... παραθετω καi αλλες φωτο μηπως καπου εχει γινει λαθος και νομιζεται οτι εχω τοσα πολλα g.
Εμένα ήταν γυμνή περιοχή και άνετα έμπαινε.αφού εσένα σου χώρεσε 46 g με το 1mm. Τότε που ειναι το πρόβλημα να τα βάλει σε 2 δόσεις; Ίσα ίσα όταν βάζεις και λιγότερα κάθε φορά έχεις και περισσότερες πιθανότητες για επιβίωση των μοσχευμάτων.