Antiagers βελιμβασακης fue 3k g + 3k g

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
25g μέση πυκνότητα και έχει αλλά 2500g για εξαγωγή.
Θεωρείς με τέτοια occipital αυτό το πλάνο θα έπρεπε να ακολουθήσει?
Less is more λοιπόν και εδώ.
Ναι αλλά θα ξαναμπει για επέμβαση για το πίσω μέρος οπότε μπορεί να βάλει κ μπροστά για πύκνωση. Δεν καταλαβαίνω που ειναι το πρόβλημα. Δεν έχουν όλοι μικρό πρόβλημα όπως εσύ, που έχωσες σε μια μικρή περιοχή μεγάλο αριθμό g.

aeratos28

Just aeratos
Ναι γτ ο Γιακούμπ θα ζωγράφιζε εσύ πιστεύεις..το ίδιο θα του έκανε ,άντε να του έπαιρνε και άλλα 800-900 και να τα έβαζε πίσω στο crown ..για τον Άνιστον μιλάμε μην ξεχνιέσαι cvial
Μπράβο τους για το εξελάκι. Το θέμα είναι να παντρεύεται και με χειρουργικά skills. Τι εννοω?

Το παιδί είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που παρότι μεγάλο NW (5) έχει δότρια 16.833g, πολύ φυσικό αφού έχει την απίθανη πυκνότητα των 235τριχών ανά cm2 και δότρια 270cm2!. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να πάρεις με ΑΠΟΛΥΤΗ ασφάλεια 4500g για πλάκα se 1η μμ αφού τα έχεις ανάγκη. (Το εξελάκι λέει ότι μπορείς να πάρεις 5200 αλλά άστο στην άκρη). Τα έχει ανάγκη? Yes. Αντί αυτού απλώνει τα 3000 σε μια έκταση 111cm2 και του φτιάχνει το μπροστά με 27g!!! Ούτε DHI!

Ο Άνιστον αεράτε μπροστά σε αυτό το πλάνο είναι Γιακουμπ. Τους έσκασε ασθενής με 17Κ δότρια και NW5 και αντί να ζωγραφίσουν έπαιξαν άμυνα λεες και έχει δότρια 6Κ. Δεν θέλω να γίνω κακός με την γιατρό αλλά οκ με τα εξελάκια μπράβο τους, big failure το πλάνο.

panosss23

Active Member
Μα τι να τα κάνω ρε jersey τότε?
Ίσα ίσα αν τα έβλεπα μετά όπως εδώ στον φίλο θα γινόμουν Τούρκος με τέτοια νούμερα που δεν με βάλανε για περισσότερα g.
Οι μετρήσεις έχουν νόημα από πριν για να ξέρεις πως θα πορευτείς με τι πλάνο και σχέδιο,γνωρίζοντας επακριβώς όλα τα δεδομένα.
αδερφε δεν ξερω αν ηταν καλυτερα η χειροτερα να εβαζα παραπανω,αλλα το εχω μεσα στο προγραμμα,εξαλλου εδω ειχα διαβασει οτι ειναι καλυτερη η διαχειρηση του να βαλω μεχρι 3-3,5 g και αργοτερα για καλυψη πισω... η κλινική μου ειπε οτι ανετα η δότρια μου δινει αλλα 3κ

jersey

Well-Known Member
25g μέση πυκνότητα και έχει αλλά 2500g για εξαγωγή.
Θεωρείς με τέτοια occipital αυτό το πλάνο θα έπρεπε να ακολουθήσει?
Less is more λοιπόν και εδώ.
Αφού έχει πλάνο 2 επεμβάσεων, οπότε ότι δεν του αρέσει το διορθώνει στην 2η επέμβαση μαζί με το crown. Σημασία έχει τώρα να πιάσουν τόπο τα grafts του. Και μετά μπαίνει για crown και πύκνωση μπροστά.

vlafo

Well-Known Member
Παιδιά διάβασε κανείς το excel?
Κατάλαβε κανείς τι έγραψε ο Cvial?
Για δώστε λίγο βάση και επανέλθετε πάλι για τη δότρια πόσα έχει να δώσει ακόμα?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι γτ ο Γιακούμπ θα ζωγράφιζε εσύ πιστεύεις..το ίδιο θα του έκανε ,άντε να του έπαιρνε και άλλα 800-900 και να τα έβαζε πίσω στο crown ..για τον Άνιστον μιλάμε μην ξεχνιέσαι cvial

Αεράτε δεν είπα ότι θα ζωγράφιζε, είπα ότι μπροστά σε αυτό θα ήταν ο Γιακούμπ. Άσε τον Άνιστον και προσπάθησε να αντιληφθείς το μέγεθος της πατάτας αυτού του πλάνου. Εδώ μιλάμε για άπλωμα τραχανά σε υπέρδιπλο κρεββάτι. 27g σε hairline! και κανείς δεν μιλάει επειδή θα ξαναπάει? Που είναι το τελειώνω μια περιοχή (εδώ ούτε καν άρχισε) και πάω στην επόμενη? Αυτά δεν τα κάνει ούτε μαθητευόμενος σε DHI.

Έχεις 111cm2? Οκ, βάλτου 40g hairline για ασφάλεια άμα φοβάσαι, A-B zone (75cm2) = 3000g και άλλα 30g x 36cm2 τα υπολοιπα σύνολον 4080, ένα αξιοπρεπές standalone αποτέλεσμα. Στην 2η φτιάξτου το crown και ένα touch up στην Hairline και τέλος.

Έτσι όπως το έκανε θα πάει και για 3η μμ και θα μου το θυμηθείς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panosss23

Active Member
Cvial, να σου πω την αλήθεια πήγα με αυτό το πλάνο και τα λεγόμενα σου... Τώρα δεν ξέρω αν αποτελεί σπάνια περίπτωση η δική μου. Και ως γνωστής εδώ έκανα αυτό που είπες... Αλλά που είναι το κακό στο να πάρω μετέπειτα περισσότερα g σε μια δεύτερη για φουλ κάλυψη... Δεν γίνετε;

Συνημμένα

• IMG_20210904_220634.jpg
    IMG_20210904_220634.jpg
    275.2 KB · Προβολές: 212

Disco

Well-Known Member
Cvial, να σου πω την αλήθεια πήγα με αυτό το πλάνο και τα λεγόμενα σου... Τώρα δεν ξέρω αν αποτελεί σπάνια περίπτωση η δική μου. Και ως γνωστής εδώ έκανα αυτό που είπες... Αλλά που είναι το κακό στο να πάρω μετέπειτα περισσότερα g σε μια δεύτερη για φουλ κάλυψη... Δεν γίνετε;
Βεβαίως και γίνεται να το πυκνώσεις το μπροστά μετά μαζί με το πίσω μέρος στην δεύτερη σου επέμβαση. Οπότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας αφού θα ξαναμπείς έτσι και αλλιώς για επέμβαση, σύντομα (ακόμα και πριν το 12μηνο). Δεν ειναι ότι έκανες μια και μετά δεν ξέρεις πότε θα ξαναμπείς.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Φίλε σωστά όλα αυτά που σου έγραψα αλλά οι συμβουλές δόθησαν για κλασσικές περιπτώσεις NW5 και πάντα ξεκινάς συντηρητικά μέχρι να μετρήσεις. Δεν σε είχα δει από κοντα ούτε σε μέτρησα. ΟΛΑ μπορεί να αλλάξουν μόλις μετρήσεις την δότρια σου. Είσαι ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΗ περίπτωση, δεν έχω ξαναδεί τέτοια δότρια (μόνο μια φορά). Ο μέσος άνθρωπος έχει 180τριχες/cm2 και εσύ έχεις 240 το καταλαβαίνεις? Μια μέση δότρια έχει έκταση 250 και εσύ 270, το καταλαβαίνεις?? Από την άλλη έχεις πολυ λεπτή τρίχα που σημαίνει ότι πρέπει να παίξεις με υψηλές πυκνότητες αναγκαστικά και ο λόγος σου είναι μέτριος.

vlafo

Well-Known Member
Φίλε panos
Δυστυχώς σόρρυ που θα στο πω αλλά έκανες παπάδες αν ήθελες.
Σου έχουν όλα τα πλήρη δεδομένα που δεν τα παίρνεις πουθενά στην Ελλάδα ούτε και στην Κύπρο,και αντί να τα αξιοποιήσουν προς όφελος σου,τα ρίχνουν στον κουβά.
Τότε ποιο το νόημα αν τα έχεις να μην τα αξιοποιείς?
Εδώ φωνάζουμε γιατί δεν τα έχουμε.
Ένα θα σου πω.
Δότρια τιτάνια έχεις που ελάχιστοι διαθέτουν.
Θυμάμαι τέτοια του stripar και ενός άλλου του Panou όχι του γνωστού

vlafo

Well-Known Member
Φοβάμαι ακόμα και οι γιατροί δεν έχουν ιδέα να αναλύσουν σωστά τα νούμερα
Μάλλον είμαι σίγουρος.

panosss23

Active Member
Φίλε σωστά όλα αυτά που σου έγραψα αλλά οι συμβουλές δόθησαν για κλασσικές περιπτώσεις NW5 και πάντα ξεκινάς συντηρητικά μέχρι να μετρήσεις. Δεν σε είχα δει από κοντα ούτε σε μέτρησα. ΟΛΑ μπορεί να αλλάξουν μόλις μετρήσεις την δότρια σου. Είσαι ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΗ περίπτωση, δεν έχω ξαναδεί τέτοια δότρια (μόνο μια φορά). Ο μέσος άνθρωπος έχει 180τριχες/cm2 και εσύ έχεις 240 το καταλαβαίνεις? Μια μέση δότρια έχει έκταση 250 και εσύ 270, το καταλαβαίνεις?? Από την άλλη έχεις πολυ λεπτή τρίχα που σημαίνει ότι πρέπει να παίξεις με υψηλές πυκνότητες αναγκαστικά και ο λόγος σου είναι μέτριος.
δεν μπορω να σε καταλαβω στο 100% αυτο που καταλαβαινω ειναι μλκια εγινε που δεν εβαλα περισσοτερες,που να το ξερω γμτ..χαλάστηκα,εμενα με τρωει που βλεπω πισω το καραφλακι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Καταρχήν μην ανησυχείς. Εμείς κρίνουμε την προσέγγιση και το πλάνο της κλινικής. Η άποψη μου είναι ότι η γιατρός δεν το έχει ακόμα, μάλλον ξεκινάει και είναι φοβισμένη. Κανένας γιατρός μμ (ακόμα και μέτριοι) με τέτοια δότρια δεν θα αντιμετώπιζαν την επέμβαση με τέτοιο τρόπο. Ειλικρινά στο λέω. Φυσικά και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Φυσικά και μπορείς να πυκνώσεις. Αλλά θα μπεις για να σε πυκνώσει μια γιατρός που σε παρθένο κεφάλι με δότρια μαμουθ βάζει 27g? Αυτό περισσότερο πρέπει να σε προβληματίσει και όχι αν έχεις ή όχι λύσεις.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα