Antiagers βελιμβασακης fue 3k g + 3k g

aeratos28

Just aeratos
Με λίγα λόγια έχει και γαμω τις δοτριες Πάνο ..μεγάλο προσόν..μην αγχώνεσαι.
δεν μπορω να σε καταλαβω στο 100% αυτο που καταλαβαινω ειναι μλκια εγινε που δεν εβαλα περισσοτερες,που να το ξερω γμτ..χαλάστηκα,εμενα με τρωει που βλεπω πισω το καραφλακι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

witcher

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε @panosss23 . Η δότρια σου φαίνεται πολύ καλή, οπότε στην δεύτερη επέμβαση που θα κάνεις θα έχεις μια βάση και θα είναι εύκολο να βάλεις υψηλότερη πυκνότητα μπροστά αλλά και να φτιάξεις το crown.

vlafo

Well-Known Member
Τι να ξηλώσει αφού με 6000g αν βάλει θα έχει τοπ αποτέλεσμα.
Είναι απο τις περιπτώσεις που μπορεί η μμ να δώσει μαμά πυκνότητες κυριολεκτικά.

panosss23

Active Member
ρε παιδια δεν ειμαι γνωστης,αλλα μηπως κατι δεν ειναι σωστο στους αριθμους τις κλινικής μηπως ειναι υπερβολικο?? δεν εχω διαβασει ποτε μου κατι παρόμοιο εδω μεσα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
Πάντως αφού καμία ελληνική κλινική δεν κάνει μετρήσεις δότριας. Όλες οι ελληνικές κλινικές θα ακολουθούσαν σχεδόν το ίδιο πλάνο. Μόνο αν πήγαινε στον lorenzo και έδινε 20κ θα είχε το βέλτιστο πλάνο που θα το οργανωνε αυτός, αφού θα ήξερε τι δότρια έχει.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οι φώτο δεν λένε ψέμματα. Τα μέτρησα και τόσα είναι. Πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός για το κεφάλι σου (αυτό μετράει), και να σιχτιρίζει λίγο την γιατρό (εντάξει τουλάχιστον σίγουρα δεν έκανε ζημιά). Πάντως στην θέση σου για την 2η μμ θα ψαχνόμουνα και για αλλού.

vlafo

Well-Known Member
που να το ξερω ρε vlafo γαμωτο κεφαλι μου...χαλαστηκα :(
Δεν πειράζει αφού τα έχεις δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
Το πρόβλημα είναι να μην τα έχεις.
Τώρα ότι έγινε έγινε απλά στη δεύτερη θα πας φουλ επίθεση.
Έχεις τόσα που μπορεί να χαρίζεις σε μερικούς εδώ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σώπα ρε Jersey γιατί ο Τιρκάλας πχ. ηλίθιος είναι? μπορεί να μην γράφει στατιστικά αλλά καταλαβαίνει όταν βλέπει τέτοιες δότριες. Θα του είχε βάλει 4.5Κ και το παιδί θα φχαριστιόταν σε 7-8 μήνες αποτέλεσμα.

Να έχει γίνει λάθος δεν παίζει;
Σας φαίνεται αυτό το κεφάλι να έχει 16000 grafts δοτρια;

Συνημμένα

• Screenshot_2021-09-04-22-37-12-561_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-09-04-22-37-12-561_com.android.chrome.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 313

panosss23

Active Member
Οι φώτο δεν λένε ψέμματα. Τα μέτρησα και τόσα είναι. Πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός για το κεφάλι σου (αυτό μετράει), και να σιχτιρίζει λίγο την γιατρό (εντάξει τουλάχιστον σίγουρα δεν έκανε ζημιά). Πάντως στην θέση σου για την 2η μμ θα ψαχνόμουνα και για αλλού.
εκανα μλκια που δεν πηγα τυρκαλα,αυτον ειχα πρωτο,λογο αποστασης κτλ κτλ πηγα εκει.που να ξερω και εγω. οσες συνεδριες εκανα με 4-5 γιατρους με viber που εβλεπαν την δοτρια μου ελεγαν πανω κατω οτι μου ειχες γραψει και εσυ,η πλακα ειναι που στην advance αν δεν μου εφταναν τα 4κ μου ελεγαν οτι θα βαλουμε απο στήθος

Μπλουζα