Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το θέμα δότρια είναι λίγο τύχη στον γιαμαν, διότι το πιέζουν και έχει ρίσκο, γενικά όμως όλα οκ, ειδικά αν δεν αρπάξεις παράσημα στην δότρια.Καινούργιος έγινες!!!
Δεν ξέρω αν ήταν η τέλεια μμ από πλευράς διαχείρισης της δοτριας ή από θέμα φυτρωσης ή από άλλες τεχνικές λεπτομέρειες, ΑΛΛΆ η εικόνα σου άλλαξε τελείως, δεν έδωσες νεφρό για να πληρώσεις και είσαι χαρούμενος με την νέα σου εικόνα.. οπότε από μένα είναι ΝΑΙ ..
Μπόνους ποστάκι μιας και πέρασα από το φόρουμ για να δω την πρόοδο του Πάνου. 16 μήνες μετά, το μαλλί έχει γυρίσει στα 25 μου και το καγκουροχαίρομαι
Συνεχίζω να βλέπω πάχυνση και βελτίωση της ποιότητας της τρίχας, ειδικά σε σημεία που φαίνονταν πιο αδύναμα επάνω στο δωδεκάμηνο.
Καλά μαλλιά σε όλους αδέρφια!
Συνεχίζω πάντα 320mg Saw Palmetto/700mg Rosemary Extract/MSM 3000mg/Onion Extract 400mg.
Διαβάζω διαβάζω βλέπω ένα νορμάλ κείμενο από σένα φτάνω στο καραφλοφυτεμα λέω οκκ αυτός είναι...Και εγώ στο ίδιο τείνω. Δεν είναι το μαλλί που είχα μικρός προφανώς, αλλά στα 42 μου πλέον, καθόλου δε με καίει, από τη στιγμή που φροντισμένο δείχνει ένα όμορφο και υγιές αποτέλεσμα. Στα μεγάλα συν, δεν παρατηρώ και καμία τριχόπτωση πέραν της φυσιολογικής, πλέον.
Νομίζω στην κατάλληλη φάση και ηλικία, ένα καραφλοφύτεμα είναι από τις πιο όμορφες επενδύσεις που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έτσι είναι και το δικό μου σκεπτικό ως τώρα το οποίο θα το αναφέρω στο 12μηνο, νομίζω έχουμε ζυγίσει την περίπτωση του γιαμαν το ίδιο, στη δοτρια τώρα τι να πω, το παραδέχθηκε κιόλας, πλακωθηκα στη μινοξ 6μήνες παραπάνω από το αρχικό πλάνο και ότι έγινε έγινε. Εγώ τώρα που έκοψα την μινοξ αναμένω να δω το καθαρό αποτέλεσμα σε κάνα 3 μηνο, ελπίζω ότι δε θα αλλάξει κάτι οπτικά στο πάνω μέρος αφού σχεδόν όλα είναι από μμ, λογικά στην δοτρια όμως θα δείξει κάποια αραίωση ψιλά ψιλά που ήταν αδύναμα ,θα δω τότε αν πρέπει να επέμβω φαρμακευτικά η να αφήσω να εξελιχθεί και να προγραμματίσω νέα μμ να τελειώσει η ολική επαναφορά .Είναι όντως λίγο ρουλέτα η δότρια στο Γιαμάν. Δεν ξέρω αν πάει κάποιος και ζητήσει μόνο manual εξαγωγή κι επιμείνει αν θα ελαχιστοποιήσει το ρίσκο. Θεωρώ είναι καλή value for money περίπτωση αν θες να καλύψεις μεγάλη ράφλα. Δεν ξέρω αν θα τον εμπιστευόμουν για πύκνωση ή τίποτα έτσι πιο 'καλλιτεχνικό' σε δεύτερη ή τρίτη επέμβαση.
Πάνο πάντως είδα βελτίωση στη δότρια ακόμα και μετά το χρόνο. Όχι τίποτε φοβερό και δεν ξέρω αν απλά συνήθισα την εικόνα, αλλά μου φαίνεται πως η αριστερή μεριά που είχε ξεπουπουλιαστεί χειρότερα, ήρθε κι έστρωσε αρκετά περισσότερο.
Μπόνους ποστάκι μιας και πέρασα από το φόρουμ για να δω την πρόοδο του Πάνου. 16 μήνες μετά, το μαλλί έχει γυρίσει στα 25 μου και το καγκουροχαίρομαι
Συνεχίζω να βλέπω πάχυνση και βελτίωση της ποιότητας της τρίχας, ειδικά σε σημεία που φαίνονταν πιο αδύναμα επάνω στο δωδεκάμηνο.
Καλά μαλλιά σε όλους αδέρφια!
Συνεχίζω πάντα 320mg Saw Palmetto/700mg Rosemary Extract/MSM 3000mg/Onion Extract 400mg.