Panos1982
Well-Known Member
Πάσο. By the book έχεις δίκιο. Απλά αναρωτιόμουν αν είχες οίστρο και έκανες την υπέρβαση και το χρησιμοποίησες ποιητική αδεία α λα Καβάφης: "Επέστρεφε συχνά και παίρνε με, αγαπημένη αίσθησις επέστρεφε και παίρνε με" αντί του σωστού γραμματικά (αλά ηχητικά παράξενου) επίστρεφε.
Χαχαχα ,
Με πιανει οιστρος κατι φορες καλα με εχεις κοψει, αλλα δε τον δημοσιοποιω για να μην ξεφτιλιστω.
Ειμαι του μοτο "οταν κανεις κάτι καντο καλα, αλλιώς μη το κανεις καθολου".
Για ποιητικες διαθεσεις εχουμε αλλους πιο αυθεντιες εδω μεσα , βλεπε gregkont13 που γραφει μυθιστορηματα κ ισως κ ο tol.
Κι εσυ σαν μπαλαντερ γιατι βλεπω οτι εχεις επαφη κ με αυτο το αντικειμενο
Εγω εχω ...λαϊφ, δεν ειδα καπου να κουτσομπολευω τι κανει ο καθενας εδω μεσα κρυμμενος πισω από το μονιτορ.
Προτεινω το ιδιο ή ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ευπροδεκτος στην κλινική μου να μου τα πεις μπροστα μου ότι θες on camera
Τα υπόλοιπα ειναι απλα ανανδρες συμπεριφορες, το καταλαβαινουν ολοι πλεον.
Καταρχην καταλαβαινεις γιατρε οτι δε θελω να σου πω τιποτα ουτε on ουτε off camera κι οτι ενω συνομιλουσα με το μελος MaleCyprus κ tasos33 κι εκανα διαλογο μαζι τους, εσυ πετάχτηκες απ το πουθενα χωρις κανεις να σου απευθύνει τον λογο ετσι ?
Μπηκες σφήνα ακαλεστος αναμεσα στη συζητηση 3 μελων σε ξενο νημα για να μας εγκαλεσεις κ να μας σερνεις μεχρι το γραφείο σου κυριακάτικα κ θεωρείς οτι εχεις κ life...
Προτείνω ψυχραιμια , για να μην χαλασει κ το ξενο νημα που ειναι κ αρκετα αξιόλογο ,
Κ κρατα τις δυναμεις για τα δικα σου νηματα.
Θα σου χρειαστούν.
Τελευταία επεξεργασία: