Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εμάς δεν μας κάνει like ο Aris φίλεΜπροστά είναι σαν να υπάρχει τοίχος. Μόνο με drone μπορεί να ανακαλύψεις το πιο αραιό στη μέση του κεφαλιού. Εξαιρετικά.
Η αλλαγή είναι τρομακτική. Aside απο τα προβλήματα κ τον κρόταφο που δεν έχει δώσει το αναμενόμενο, είναι απο τα πιο φυσικά αποτελέσματα που έχω δει (παίζει ρόλο και η τρίχα) και δεν προδίδεται η μετ. Είμαστε συνομήλικοι και η πρότερα εικόνα σου δεν ήταν συμβατή με την ηλικία σου. Ωραία φράντζα φίλε.
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα! Σε βοηθάει πολύ το χρώμα και η χοντρή τρίχα επίσης. Σου το έχω ξαναπεί ότι εγώ στην θέση σου θα έκανα άλλη μία για πύκνωση middle-crown το πολύ 1500.
Αν το αποφασίσεις φτιάχνεις και τον κρόταφο που δεν σου αρέσει (εμένα δεν μου φαίνεται άσχημος), αν για (πάλι για εμένα) αν τελικά ξαναμπείς στην διαδικασία, μαζί με Middle-crown πύκνωση κάνε ένα retouch 300-500 graft σε όλη την hairline για να την κάνεις "σινικό τείχος". ¨Ετσι συνολικά με το πολύ 2000 έχεις γίνει τούμπανο.
Δεν συμφωνείς για την φράντζα ?Συμφωνώ για την φυσικότητα.
Χαχαχα! Σ ευχαριστώ κ εγώ έτσι παραπονιάρης είμαι!Εμάς δεν μας κάνει like ο Aris φίλε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εμάς δεν μας κάνει like ο Aris φίλε
Ευχαριστώ!!! Σίγουρα πρέπει!!!Όντως πολύ φυσικό αποτέλεσμα!!!
Να το χαίρεσαι Φώτη και εύχομαι να μπορέσεις σύντομα να τακτοποιήσεις τις όποιες αδυναμίες πιο πίσω.
Πρέπει!