dlazaros
Well-Known Member
Φίλε μου από ότι έμαθα, επειδή η διαδικασία της επισκευής της τρίχας με την φίνα επιστρέφει την τρίχα βαθύτερα από ότι ήταν με την διαδικασία της λέπτυνσης, δημιουργείται νέα σύνδεση με τα αιμοφόρα αγγεία και ξανά ξεκινάει η παραγωγή μελανίνης. Μια άλλη άποψη είναι ότι όσο πιο λεπτή η τρίχα τόσο περισσότερο φως περνάει μέσα της και φαίνεται πιο ανοιχτή οπότε τα σκούρα μαλλιά είναι μια ένδειξη της παχύνσης καθώς το φως δεν περνάει τόσο εύκολα πλέον. Η μινόξ δεν το κάνει αυτό.@dlazaros Ομολογώ Λάζαρε για το πιο σκούρο χρώμα στο μαλλί που παρατηρείς μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ. Δεν ξέρω αν στην περίπτωση μου φταίει η μινοξιδίλη, η φίνα ή κάποια προδιάθεση να μαυρίσει το μαλλί μου όσο μεγαλώνω αλλά ενώ στα 17-18 ήμουν καστανόξανθος πλέον μετά το buzz cut με τη 2 που όλο το κεφάλι μακραίνει ομοιόμορφα παρατηρώ το μαλλί μου να τείνει στο μελαχρινό συνολικά.
Φίλε, μια από τα ίδια. Η οικογένεια νόμιζε ότι θα γίνω φουσκωτός!Μια περιοδο που λες φιλε Λαζαρε με εβαλαν κατι φιλαρακια στην ιδεα της πρωτεινης. Τοτε η MyProtein ηταν η πιο οικονομικη επιλογη οποτε και εγω δοκιμασα την πρωτεινη.
Παω που λες στη δερματολογο να με δει και ξεκινησε να μου αναλυει περι καλης διατροφης, ποιο κοτοπουλο ειναι καλο κλπ κλπ. Μικροτερος τοτε, παντου με τη μαμα, της λεει η κλασσικη ελληνιδα μανα "παιρνει και κατι σκονες για το γυμναστηριο", "τι;;;;" λεει αυτη της λεω εγω πιστευοντας οτι θα καθησυχασει και τη μανα μου "πρωτεινη παιρνω σαν να τρωω γιαουρτακι με λιγα λογια". Και τι μου απανταει;;;
"Καλα τετοια αναβολικα πας και παιρνεις εισαι και του κλαδου τρομαρα σου;;;".
Αφου τα βρηκαμε στο τελος το χαρτι εγραφε.
Συνεχιση μινοξιδιλης κλπ κλπ κλπ + ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΚΟΝΩΝ.