dlazaros
Well-Known Member
Είναι απαραίτητη η προ φόρτωση καθώς έτσι δουλεύει η ουσία. Αν δεν το κάνεις και ξεκινήσεις με μειωμένη δόση τότε θα χρειαστείς περίπου 6-8 μήνες μέχρι να έχεις σταθερή ρύθμιση της ορμόνης με αποτέλεσμα να είναι σαν να έχεις σταματήσει την θεραπεία για τόσους μήνες με τα ανάλογα αποτελέσματα. Ο 1 μήνας κάθε μέρα είναι το ελάχιστο καθώς προτείνεται 3 μήνες για μέγιστη απόδοση. Όπως διάβασες κάποια στιγμή έκανα εξυπνάδα και μείωσα σε 2χ για 2 μήνες με αποτέλεσμα να πέσει τόσο η ουσία στο αίμα μου που με χτύπησε ο προστάτης και άρχισα να αραιώνω στο κεφάλι. Ξανάρχισα πάλι για 1 μήνας κάθε μέρα και πήγα στο 3χ μετά και ας ήμουν σχεδόν 1 χρόνο στην ντούτα. Τώρα είμαι πολύ σταθερός και δεν παίζω με την δόση καθόλου.Λαζαρε καλησπέρα,
Είμαι με φιναστερίδη δύο χρόνια και 3 μήνες. Ενώ το πρώτο διάστημα παρατηρούσα να δυναμώνει η τρίχα και νέες τρίχες να βγάζω πίσω, πλέον η κατάσταση έχει παραμείνει στάσιμη. Έχω διαβάσει το νήμα σου με τα αποτελέσμα που σού δίνει η ντουταστερίνη και έτσι απόφάσισα να άφήσω τη φίνα και να περάσω στη ντούτα. Σήμερα, μάλιστα, αγόρασα το Avodart. Τώρα ως προς τη δοσολογία. Ξεκίνησες το πρώτο μήνα να πάιρνεις κάθε μέρα από ένα χάπι και μετά το μείωσες στα 3χ την εβδομάδα. Είναι απαραίτητο να ξεκινήσω έτσι; Θα μπορούσα το πρώτο μήνα, αντί γιά κάθε μέρα να ξεκινήσω με 4χ κάθε εβδομάδα; Τι λες; Ευχαριστώ
Το πιο σημαντικό πράγμα που θα παρατηρήσεις από την φίνα είναι ότι η ντούτα δεν επηρεάζει την βιοχημεία του εγκεφάλου και θα καταλάβεις θετική διαφορά στην διάθεση σχεδόν αμέσως. Στα μαλλιά θα δεις διαφορά σε 6 μήνες. Καλή δύναμη.