Rev1608
Member
Λαζαρε καλησπερα και πολλα συγχαρητηρια για την αναλυτικη καταγραφη της θεραπειας σου με ντουτα. Θα ηθελα να σε ρωτησω 2 πραγματα και θα εκτιμουσα πολυ αν μπορεις να με βοηθησεις. Ειμαι 30 ετων και χρησιμοποιω μινοξιδιλη τα τελευταια 8 χρονια. Τα πρωτα 2 η πυκνωση ηταν απιστευτη, πηγα απο NW2.5 σε NW0 μεσα σε 6 μηνες, μετα απο 2 χρονια σταδιακη πτωση τριχας μεχρι να παω ξανα σε NW2. Χρησιμοποιησα φιναστεριδη 24-26 ετων με οχι καποιο ιδιαιτερο αποτελεσμα και μετα την εκοψα με αποτελεσμα να φτασω σε 2.5 με 3. Ξανα απ την αρχη φινα και τωρα ειμαι σε ενα NW2. Αν θες φωτο πολυ ευχαριστως να ανεβασω. Πριν 1 εβδομαδα παρακολοθοντας τον Kevin Mann (HairCafe) μου απαντησε σε ενα σχολιο να αρχισω σταδιακα Ντουτα. Μετα απο ερευνα αποφασισα να την αρχισω με μια συχνοτητα 2 φορες την εβδομαδα. Δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο συμπτωμα (το διαστημα ειναι πολυ μικρο βεβαια). Ηθελα να σε ρωτησω τα εξης.8ο μήνα Ντούτα και πλεον δεν καταλαβαίνω κάτι απο αραίωση εκτός απο το crown που εχω μια ουλή απο τα παιδικά μου χρόνια απο μόλυνση λειχήνα σε μέγεθος περίπου 6χ6εκ. Λούζομαι και τα στεγνώνω χωρίς να με ενδιαφέρει πλέον η υπόθεση μαλλί ότι καιρό να κάνει. Τρίχες καμία 10αριά σε κάθε λούσιμο νορμάλ, στα ρούχα μου ή στο πάτωμα σχεδόν τίποτα.
Το Avodart συνεχίζει να μου κάθεται πολύ καλά και πήρα θάρρος να κατεβάσω σε 2χ την εβδομάδα εδω και 1 μήνα για να δω αμα μπορεί να με διατηρήσει εδω εσαεί. Με την μείωση είχα μια μικρή πτώση της λιμπίντο την 4η εβδομάδα (απο εκει που ήταν πάλι καλά..) και το αραιό σπέρμα και η παλίνδρομη εκσπερμάτιση δεν υπάρχουν πλέον. Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή και συνεχίζω την ζωή μου. Αν το ήξερα νωρίτερα θα είχα πάρει απευθείας ντούτα και οχι φίνα, και το λέω με γνώση στον εαυτό μου και οχι γενικά. Οι δυο ουσίες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους αν και δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο στην θεωρία. Είναι άλλη δραστική ουσία, σε κάποιους κάθεται καλύτερα σε κάποιους όχι. Αμα η Glaxo ψάξει poster boy θα παω εθελοντής.
Προβολή συνημμένου 56090Προβολή συνημμένου 56091Προβολή συνημμένου 56092Προβολή συνημμένου 56093
1. Θα προτεινες να κανω καποιο loading με 1 χαπι ντουτα 0.5 ημερησιως ή να ξεκινησω πιο συντηρητικα με 2 την εβδομαδα;
2. Χρησιμοποιεις ακομη μινοξιδιλη; Και αν ναι, με τι συχνοτητα;
3. Χρησιμοποιεις καποια αλλη αγωγη περαν αυτων των 2;
Σε ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σου! Συνεχισε ετσι, το υλικο σου ειναι ανεκτιμητο.