Κλείνω 3 μήνες ντούτα σήμερα και δεν κατάλαβα πως πέρασε πραγματικά ο χρόνος. Μετά τον πρώτο μήνα που έκανα "φόρτωση" με 0,5mg κάθε μέρα, οι 2 μήνες είναι με 3χ την εβδομάδα Δ-Τ-Π. Εξακολουθώ να αισθάνομαι πολύ καλύτερα με την ντούτα απο οτι με την φίνα, ο ύπνος είναι φανταστικός, δεν έχω υπνηλία μέσα στην ημέρα και καθόλου πονοκέφαλο που είχα πότε πότε (δεν έχει χρειαστεί να πάρω 5-htp ούτε μια φορά).
Τα μαλλιά δεν έχουν κουρευτεί απο τον Απρίλιο οπότε είναι λίγο περίεργα ως προς το σχήμα και το φριζάρισμα, θα τα φτιάξω κατά τα Χριστούγεννα που θα είναι στο μήκος που θέλω (όταν κουρεύεις τα μαλλιά είναι όλα κομμένα σε σκάλες και φαίνονται πιο πυκνά απο όταν δεν τα κόβεις και έχουν πολλά μήκη και οι άκρες είναι σαν μαδημένο κοτόπουλο).
Η διαφορά με την φίνα ακόμα και τόσο νωρίς είναι μεγάλη (η ανταπόκριση και η βελτίωση τόσο γρήγορα δεν υπάρχει ούτε με φίνα κάθε μέρα με μινόξ) και περιμένω οτι θα δώσει ακόμα. Τα μαλλιά έχουν σαφώς παχύνει σε διάμετρο και η χερλάιν ενω αρχικά φαινόταν οτι έγινε καταστροφή απο την αραίωση, εμφανίστηκαν πάρα πολλές φύτρες που σχεδόν μου κατέβασαν την χερλάιν μισό πόντο εμφανισιακά. Το crown γεμίζει γύρω απο την ουλή και σχεδόν δεν φαίνεται τίποτα σιγά σιγά και λόγο μήκους μαλλιών. Οτι τρίχες πέφτουν πλέον τις βλέπω ξεκάθαρα καθώς το μήκος τους είναι πλέον κοντά στα 14 εκατοστά, δεν ξεπερνάνε τις 20-30 την ημέρα. Τα μαλλιά πλέον μπορούν και χτενίζονται και μένουν στην θέση τους πανέύκολα και δεν επηρεάζονται τόσο αμα φυσάει (άμα έχω βάλει και προϊόν πάνω δεν πάνε πουθενά). Δυστυχώς σε φωτογραφίες και σε βίντεο τα λευκά φεγγίζουν τόσο πολύ που φαίνεται σαν να μην έχεις μαλλιά σε μερικά σημεία ενω δεν είναι έτσι καθόλου και με κάνει να δυσκολεύομαι να δείξω την πραγματική εικόνα ακόμα και με φώτα απο πάνω, ήλιο, σκιά κλπ. Μια εικόνα πάντως την παίρνεις.
Παρενέργειες τίποτα, και εννοώ τίποτα. Στύσεις κάθε πρωί, λίμπιντο αυξημένη ακόμα (σπαστικά μερικές φορές..), σπέρμα κανονικό (εως πυχτό μερικές φορές) δέρμα στο πρόσωπο αλφάδι (η ντούτα πιάνει και ενα ένζυμο που κάνει ακμή και βελτιώνει το δέρμα). Συνεχίζουμε.
Προβολή συνημμένου 53261Προβολή συνημμένου 53260Προβολή συνημμένου 53258Προβολή συνημμένου 53259