Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ε ναί, αμα δεν φωνάζεις δεν εχει έκπτωση όπως εγραψες εδώ άλλωστε.Από κάτι τέτοιους πάω να γλιτώσω τον κόσμο stripar γιατί και εγώ σε αυτούς θα πήγαινα κάποτε.
Μονο που εσύ μιλάς με επηχηρηματα και εγώ τα λέω χύμα και τσεκουράτα και κάποιοι ενοχλούνται από πάνω.
Άλλα το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μου την πέφτουν όλοι και να με λασπολογούν ότι και καλά έχω συμφέροντα από κάπου.
ΠΟΙΟΙ???? Άτομα που δεν έχουν κάτσει καν στην καρεκλά 11 ώρες για να ξέρουν τι θα πει επέμβαση τι θα πει μεταμοσχευση και το τι πραγματικά θα δώσει μια μεταμοσχευση.
Τους προτείνω την πιο safe επιλογή σε τσέπη και αποτέλεσμα βοηθάω όσο μπορώ χρόνια τώρα,και το μόνο που ξέρουν είναι να με λιθοβολούν.
Δεν θα με σταματήσει κάνεις να φωνάζω.
Εσύ να πρωτοτυπησεις, να δώσεις παραπάνω απ όσα σου πουν.Ξέρεις κανέναν που να έκανε κάπου μεταμόσχευση και να μην ζητάει καλύτερη τιμή στην δεύτερη?
Άλλο αυτό και αλλο αυτό που κάνεις εσυ ρε φίλεΞέρεις κανέναν που να έκανε κάπου μεταμόσχευση και να μην ζητάει καλύτερη τιμή στην δεύτερη?
Εγώ σκέφτομαι να του την κάνω του Τζον.Εσύ να πρωτοτυπησεις, να δώσεις παραπάνω απ όσα σου πουν.
Εγώ σκέφτομαι να του την κάνω του Τζον.
Αφού δεν τον ξερει ο Μάρας θα στείλω εναν φιλο στην Κυπρο που θα κρατάει εκτυπωμένα επαινετικα σχόλια απο το σάιτ και να συστηθεί ως Τζον Τζον να του φάει την έκπτωση.![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.