gianniskritikos2
Active Member
georgex6 χρησιμοποιης l arginine και εγω αρχισα προ καμια βδομαδα κανει αρκετο καλο η μπα? την πηρα για γυμναστηριο.... λες να δω αποτελεσμα στο μαλλι?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Georgex6 είπε:απο τι βλεπω μαζευονται και γιαυτο http://www.thekaneshop.com/index.php/peptides/bnp-32-10mg.html
τωρα νβα σας πω την αληθεια εγω δεν πολυεμπιστευομαι τον kane με ολα αυτα που προσφερει
μακαρι να ειναι αληθεια βεβαια...
δε ξερω αν βοηθαει στα μαλλια δεν εχω παρει πανω απο 2 μηνες συνεχομενα αλλα δε το νομιζω, στο αλλο θεμα...βοηθαει σιγουρα γιαυτο και το παιρνω, θα αναφερθω αναλυτικα στην αργινινη σε αλλο thread για να μη κανουμε spamgianniskritikos2 είπε:georgex6 χρησιμοποιης l arginine και εγω αρχισα προ καμια βδομαδα κανει αρκετο καλο η μπα? την πηρα για γυμναστηριο.... λες να δω αποτελεσμα στο μαλλι?
gianniskritikos2 είπε:εψαξα γιαυτο ενας στους 45 περιπου ποσοι ηταν παρατιρισε θολη οραση ... κατι παιζει με την καρδια που χρισιμοποιητε για ανεπαρκια η ουσια αυτη ... δεν ξερουμε λενε αν θα προκαλει παρενεργειες σε βαθος χρονου... ειναι εσιοδοξοι πως οχι... αλλα οχι σιγουροι παντως αποτελεμσα διχνει να εχει και μαλιστα λεει οτι τα αποτελεσματα ειναι μονιμα και μετα την διακοπη τα αποτελεσματα δεν χανοντε σαν να σου προοθει την αναπτυξη και μετα απλα τα χανεις παλι σιγα σιγα λογο δυτ και οχι μπαμ μπαμ επηδει σταματισες να βαζεις το τοπικο ασπουμε..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kwpous είπε:αυτο ρε παιδια το πινεις η το βαζεις τοπικα στο κεφαλι σου?
dimos18 είπε:Όχι.Βρες καλύτερα κάτι δοκιμασμένο ,όχι αυτό.