Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πες φίλε ότι θέλεις, δεν υπάρχει πρόβλημα, είμαι ανοικτός σε όλα..Ειχα κατα νου και μια αλλη προσεγγιση αλλα μαλλον δεν θα θες να την ακουσεις.....
Y.γ.Αξιος ο φιλος με αυτην την κινηση.Αναφερομαι στις δωρεες που κανει,αν ειχαμε περισσοτερους ανθρωπους σαν αυτον,η κοινωνια μας θα ηταν διαφορετικη.
Οτι και αν αποφασισει να κανει ευχομαι το καλυτερο δυνατο!
οκ, sorry , δεν κατάλαβα, καλή επιτυχία στον Ιρλανδό..Οχι φιλαρακι μου αναφερομουν στον @Georgie ,ξερει εκεινος..Παρεπιπτοντως δεν εχει τυχει να συνομιλησω ποτε μαζι σου,το αποτελεσμα σου ειναι πολυ καλο,αλλαξε η εμφανιση σου υπερβολικα..Ευχομαι να εχει και ο φιλος brendan παρομοιο αποτελεσμα
Θα μου έλεγες strip ρε τρελέΕιχα κατα νου και μια αλλη προσεγγιση αλλα μαλλον δεν θα θες να την ακουσεις.....
Y.γ.Αξιος ο φιλος με αυτην την κινηση.Αναφερομαι στις δωρεες που κανει,αν ειχαμε περισσοτερους ανθρωπους σαν αυτον,η κοινωνια μας θα ηταν διαφορετικη.
Οτι και αν αποφασισει να κανει ευχομαι το καλυτερο δυνατο!
Συ ειπας....χαχαχαΘα μου έλεγες strip ρε τρελέ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν η μόνη μέθοδος ηταν η strip το μονο σίγουρο θα ηταν να γερνουσε καράφλοςΣυ ειπας....χαχαχα
Πιστεύεις οτι εχει 7000 g διαθέσιμα ?Εγώ δεν κτλ αυτή την λογική που παρατάμε το Κράουν ...ποτέ δεν την κτλ και ποτέ δεν θα συμφωνούσα...υποχρεωτικά πρέπει να μπουν σε όλες τις ζώνες μόσχευματα έστω κ κλιμακωτά από μπροστά προς τα πίσω ...πάντως η αίσθηση μου είναι ότι δύσκολα δεν θα κάνει και δεύτερη ....μπορεί να έχει πολύ μικρό κρανίο αλλά για να πετύχει αυτό που έχει στο μυαλό του θέλουν 6000 μόσχευματα....εγώ στην θέση του δεν θα ζοριζα τόσο πολύ την δοτρια και θα έκανα 2 μμ από 3500 στον ίδιο γιατρό υποχρεωτικά αφού έκανε την επιλογή του...
χαχαχα καταλαβαινω...ευτυχως που υπαρχει η fue επομενως...Αν η μόνη μέθοδος ηταν η strip το μονο σίγουρο θα ηταν να γερνουσε καράφλος
Φαντάσου με εχει ρωτήσει και 10 φορές αν η ένεση αναισθησίας ποναει !!!
Οδοντίατρο με ηρεμιστικά πηγαίνει ( σηκωτος πάντα)
Οταν είχα ερθει πιο παλιά Ελλαδα για να βάλω εμφυτευματα με έπαιρνε καθε μερα τηλεφωνο να δει αν ζω !
Φιλε maki,...με το ματι βλεπω ενα σχετικα μικρο κεφαλι...περιπου 150 cm2.tol σε εμβαδο ποσο σου φαινεται το κεφαλι του ετσι με το ματι . Εγω λεω απο μπροστα μεχρι τερμα πισω αν καλυψει ολη την περιοχη γυρω στα 180-200cm2 μεγιστο .
Παραφραζοντας το γνωστο..."οι σαρανταρες ισοδυναμουν με δυο εικοσαρες"...Φίλε tol
Δεν είναι ακόμα 50αρης.
Μην μας καταστρέφεις την ψυχολογία.
Πες τα ρε Tol .Παραφραζοντας το γνωστο..."οι σαρανταρες ισοδυναμουν με δυο εικοσαρες"...
Ο πενηνταρης, φιλε Vlafo, ισοδυναμει με δυο 25αρηδες. Τουλαχιστον προσωπικα νιωθω σε πολυ καλυτερη κατασταση απο τα 25 μου χρονια.
Επομενως, δες το θετικα οτι πλησιαζεις στα πρωτα "-ηντα"...και ειδικα, αν αποφασισεις να κάνεις την πολυποθητη μεταμοσχευση, θα βιωσεις μια δευτερη νεοτητα...σου το ευχομαι ολοψυχα.
Φίλε tolΠαραφραζοντας το γνωστο..."οι σαρανταρες ισοδυναμουν με δυο εικοσαρες"...
Ο πενηνταρης, φιλε Vlafo, ισοδυναμει με δυο 25αρηδες. Τουλαχιστον προσωπικα νιωθω σε πολυ καλυτερη κατασταση απο τα 25 μου χρονια.
Επομενως, δες το θετικα οτι πλησιαζεις στα πρωτα "-ηντα"...και ειδικα, αν αποφασισεις να κάνεις την πολυποθητη μεταμοσχευση, θα βιωσεις μια δευτερη νεοτητα...σου το ευχομαι ολοψυχα.