Δεν θα έκανα strip πάντως, αυτό είναι βέβαιο.Όπως είπα δεν το πρότεινε ποτέ ο γιατρός, το τι γλίτωσα είναι λίγο speculation..
Δεν θα έκανα strip πάντως, αυτό είναι βέβαιο.Όπως είπα δεν το πρότεινε ποτέ ο γιατρός, το τι γλίτωσα είναι λίγο speculation..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ποια ειναι αυτά τα στατιστικά που λες ; Δηλαδη είχες συνολικό απόθεμα δότριας 3000 + 1300 που λες ότι εχεις ακόμα = 4300 grafts ; Μήπως ξέρεις πυκνότητες δότριας σε occipital , parietal, temporal ;Τα στατιστικά λένε ότι έχω ακόμα ~1300 grafts. Το εμβαδό δεν το ξέρω.
Αυτό ίσως ψάχνειςΠοια ειναι αυτά τα στατιστικά που λες ; Δηλαδη είχες συνολικό απόθεμα δότριας 3000 + 1300 που λες ότι εχεις ακόμα = 4300 grafts ; Μήπως ξέρεις πυκνότητες δότριας σε occipital , parietal, temporal ;
Δεν γνωρίζω.Γιατί σου έχει βγάλει μονο 32% TDC?
Είναι προβληματική η υπόλοιπη?
Ναι αυτό είναι για τη δότρια. Ανέβασε και το άλλο για τη λήπτρια αν μπορείςΑυτό ίσως ψάχνεις
Αυτό έχω. Επίσης μόλις είδα ότι καλύφθηκαν 89cm^2Ναι αυτό είναι για τη δότρια. Ανέβασε και το άλλο για τη λήπτρια αν μπορείς
Αν είναι όλα ΟΚ, θα πάω για follow up. Εξαρτάται όμως από διάφορους παράγοντες. Η πρόθεσή μου είναι η μεγιστοποίηση της κάλυψης προφανώςΣιγουρα ο λόγος ειναι καλός και μπροστά δείχνει μια πύκνωση, αλλά στη κορυφή πίσω? το "μπιφτέκι" θα παραμείνει ετσι? Οπως και να εχει , καλή φύτρωση φίλε μου!!
Όπως είπα δεν το πρότεινε ποτέ ο γιατρός, το τι γλίτωσα είναι λίγο speculation..
Φίλε αεράτε και εδώ τεχνική μπέιζμπολ έπαιξε αν δεν κάνω λάθος όπως του jacksmith απλά με μεγαλύτερο λόγο. Με 3000 g σε 89 cm2. Αυτό που άλλαξε σίγουρα είναι η μέθοδος δηλ FUE αντί για στριπ.Πέραν του speculation φίλε Βούδα,νομίζω πως το situation,ο ιατρός Κωνσταντίνος Αναστασάκης μέχρι και πριν ένα χρόνο θα το αντιμετώπιζε αλλιώς...στριπ και άγιος ο θεός θα το πήγαινε..θα σου πάταγε μια στριπαρα έλα Γιώργη,της τάξης των 2500 grafts, combination με fue,246 grafts και θα σου τα άπλωνε σε όλο το κεφάλι με τεχνική μπειζμπολ,θα άφηνες χαίτη λασπωτηρα γεγεδικη και θα τα έκανες όλα πίσω και θα ήσουν κούκλος..ευτυχώς,ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΓΩ,η επιρροή του φόρουμ,άλλαξε το μοτίβο αυτό ,και πλέον η στριπαρα ανήκει στο παρελθόν ..σε λες,και τυχερό.. σχολείο το φόρουμ χωρίς δίδακτρα ,θα πω εγώ ..
Καλή επιτυχία εύχομαι ,καλή συνέχεια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε αεράτε και εδώ τεχνική μπέιζμπολ έπαιξε αν δεν κάνω λάθος όπως του jacksmith απλά με μεγαλύτερο λόγο. Με 3000 g σε 89 cm2. Αυτό που άλλαξε σίγουρα είναι η μέθοδος δηλ FUE αντί για στριπ.
100% δεν βίωσα κάτι τέτοιο. Αλλά γενικά το global trend δεν πηγαίνει περισσότερο προς FUE? Ακόμα και λόγω τεχνολογίας και fine-tuning των τεχνικών; Με τη ρηχή μου έρευνα αυτό έχω διαπιστώσει.Πέραν του speculation φίλε Βούδα,νομίζω πως το situation,ο ιατρός Κωνσταντίνος Αναστασάκης μέχρι και πριν ένα χρόνο θα το αντιμετώπιζε αλλιώς...στριπ και άγιος ο θεός θα το πήγαινε..θα σου πάταγε μια στριπαρα έλα Γιώργη,της τάξης των 2500 grafts, combination με fue,246 grafts και θα σου τα άπλωνε σε όλο το κεφάλι με τεχνική μπειζμπολ,θα άφηνες χαίτη λασπωτηρα γεγεδικη και θα τα έκανες όλα πίσω και θα ήσουν κούκλος..ευτυχώς,ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΓΩ,η επιρροή του φόρουμ,άλλαξε το μοτίβο αυτό ,και πλέον η στριπαρα ανήκει στο παρελθόν ..σε λες,και τυχερό.. σχολείο το φόρουμ χωρίς δίδακτρα ,θα πω εγώ ..
Καλή επιτυχία εύχομαι ,καλή συνέχεια.
Τεχνική μπειζμπολ;Φίλε αεράτε και εδώ τεχνική μπέιζμπολ έπαιξε αν δεν κάνω λάθος όπως του jacksmith απλά με μεγαλύτερο λόγο. Με 3000 g σε 89 cm2. Αυτό που άλλαξε σίγουρα είναι η μέθοδος δηλ FUE αντί για στριπ.
100% δεν βίωσα κάτι τέτοιο. Αλλά γενικά το global trend δεν πηγαίνει περισσότερο προς FUE? Ακόμα και λόγω τεχνολογίας και fine-tuning των τεχνικών; Με τη ρηχή μου έρευνα αυτό έχω διαπιστώσει.
Τεχνική μπειζμπολ;
χαχα ειχε πολλές τέτοιες προσεγγίσεις ναι. Αλλά και στον jack μέχρι ένα σημείο δεν τα είχε βάλει ; και άφησε το crown όπως και εδώ. Και ο τρόπος φύτευσης των grafts μου φαίνεται παρόμοιος. Οπότε θα πρέπει να αφήνει μακρύ μαλλί μαζί με πολύ ισχυρή λακ να το κοκκαλώνει και να το συγκρατεί (όσο είναι εφικτό) στον εξωτερικό αέραΘα του τα έριχνε μέχρι πίσω crown όλα αυτά τα grafts .έχει βαρεσει μεταβολή ..πάνε τα less is more ,πάνε όλα..έχει γίνει δόκτορ Κωνθταντίνοθ Αναθταθασακηθ πλέον. (ισπανική προφορά) ..αλλά δεν το λέει ,ξεχάστηκαν όλα ρε σου λέω..
ιδωμεν. Ελπίζω να συνεχιστεί η παρουσίαση με αποκαλυπτικές πανοραμικές φωτογραφίες ανα μήνα. Καλή συνέχεια του εύχομαι.Όχι δεν νομίζω..ο φίλος Βούδας ,θα έχει πιστεύω ωραίο αποτέλεσμα.
Θα ανεβάζω κάθε 2-3 μήνες σε διάφορες γωνίες και φωτισμούς και θα παραθέτω και φωτογραφίες της κλινικής, όλα αυτά best effort γιατί έχω και ζόρικο πρόγραμμαιδωμεν. Ελπίζω να συνεχιστεί η παρουσίαση με αποκαλυπτικές πανοραμικές φωτογραφίες ανα μήνα. Καλή συνέχεια του εύχομαι.