case #246, στάδιο 5, 2700 τριχοθυλάκια, FUE, thick hair, 30 χρονών, φιναστερίδη, 1ο σταδιο

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
ΠΡΙΝ
DSC07081.JPG

DSC07082.JPG

DSC07083.JPG

DSC07084.JPG

DSC07085.JPG

DSC07086.JPG

DSC07087.JPG

DSC07132(4).jpg

ΜΕΤΑ
IMG_1082.jpg

IMG_1084.jpg

IMG_1087.jpg

IMG_1088.jpg

IMG_1089.jpg

IMG_1091.jpg

IMG_1092.jpg

ΜΕΤΑ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ
IMG_1095(1).jpg

IMG_1096(1).jpg

IMG_1097.jpg

IMG_1098(1).jpg

IMG_1099(1).jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Rev1608

Member
Πολύ ωραία δουλειά γιατρέ, ωραίος σχεδιασμος. Να υποθέσω πως και η φίνα έπιασε πολύ καλά πάνω του και με το πάχος της τρίχας είχαμε αυτό το αποτέλεσμα;

Μπορείτε επίσης να μας πείτε χαρακτηριστικά ασθενή; Πάχος τρίχας και grafts/cm?

aeratos28

Just aeratos
Όταν γυρίσει ο γιατρός ,να μας δειξει παρακαλω φωτό και από το πλάι και από πίσω ,και με χτένισμα διαφορετικό και να μας αναλυσει πως κατάφερε μια επιφάνεια των 200+ τετρ εκατοστων,σχεδόν άδεια από middle μέχρι crown ,με ανύπαρκτους κροτάφους να τα κλεισει με τετοια πυκνότητα όλα ..θα ήθελα και την γνώμη των @Panos1982 για αυτό που βλέπουν εδώ τα μάτια μας και του @CVIAL αν μπορούν 2700 grafts σε τέτοια έκταση φαλακρας ,να δώσουν αυτό το αποτέλεσμα..εμένα η γνώμη μου είναι ....(Απλά θα μείνω στο όχι,δεν θα πω αυτό που θέλω τώρα...) Πραγματικά όμως,θα ήθελα αυτών των δύο την άποψη ..
Περούκα. Βίντεο δεν έχουμε? Τον κρατήρα πίσω θέλω να δω για να αποφανθώ.

Tetrakis

Well-Known Member
Όταν γυρίσει ο γιατρός ,να μας δειξει παρακαλω φωτό και από το πλάι και από πίσω ,και με χτένισμα διαφορετικό και να μας αναλυσει πως κατάφερε μια επιφάνεια των 200+ τετρ εκατοστων,σχεδόν άδεια από middle μέχρι crown ,με ανύπαρκτους κροτάφους να τα κλεισει με τετοια πυκνότητα όλα ..θα ήθελα και την γνώμη των @Panos1982 για αυτό που βλέπουν εδώ τα μάτια μας και του @CVIAL αν μπορούν 2700 grafts σε τέτοια έκταση φαλακρας ,να δώσουν αυτό το αποτέλεσμα..εμένα η γνώμη μου είναι ....(Απλά θα μείνω στο όχι,δεν θα πω αυτό που θέλω τώρα...) Πραγματικά όμως,θα ήθελα αυτών των δύο την άποψη ..
Συμφωνώ απόλυτα.

alex7

Well-Known Member
Η μόνη λογική εξήγηση είναι να τον έπιασε πολύ καλά η φιναστεριδη τον συνάδελφο . Σε μερικούς πετυχαίνει τέτοια θαύματα ! Σε καμία περίπτωση όμως δεν έφτανε ο αριθμός των μοσχευμάτων για τέτοιο αποτέλεσμα.

sakisgr7

Member
Η μόνη λογική εξήγηση είναι να τον έπιασε πολύ καλά η φιναστεριδη τον συνάδελφο . Σε μερικούς πετυχαίνει τέτοια θαύματα ! Σε καμία περίπτωση όμως δεν έφτανε ο αριθμός των μοσχευμάτων για τέτοιο αποτέλεσμα.
Δηλαδη,δεν γινεται με χοντρη τριχα,(με ή χωρις χρηση φινας),
2700g στην Α ζωνη,με το γνωστο μακρυ μαλλι καλυψη αποκρυψη να παιξει τετοιο αποτελεσμα?Μιλαω παντα για Α ζωνη

alex7

Well-Known Member
Απόλυτος δεν είμαι αλλά από τις φωτογραφίες αυτό προκύπτει.Δεν φαίνεται να είναι κάλυψη απόκρυψη αλλα δείχνει να «παχύναν» ή και να βγήκαν νέες με την φίνα ! Το εχουμε δει και σε άλλους ! Δεν πιάνει όμως το ίδιο η φίνα σε όλους έτσι.Αν έπιανε σε όλους δεν θα κάναμε μμ!Εχουμε δει και πλήρη αποκατάσταση -επανεκφυση τριχών μόνο με τη χορήγηση φίνας.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Δεν μεταμοσχευθηκε το crown.
Τα υπολοιπα στο βιντεο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Για αυτο και γραφω στον τιτλο ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ...

Ειναι ευκαιρια να δειτε ποσο μπορει να ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ η φιναστεριδη ενα αποτελεσμα ΠΥΚΝΩΣΗΣ, γιατι περι αυτου προκειται.
Και μετα να αναλογιστειτε αποτελεσματα που βλεπετε και σας εντυπωσιαζουν στο εξωτερικο, στα οποια ΠΑΝΤΟΤΕ ο ασθενής ξεκιναει ΚΑΙ φιναστεριδη.
Η διαφορα ειναι οτι εγω ποσταρω βιντεο :
  • ολων των σταδιων
  • ολων των ηλικιων
  • ολων των τυπων παχους τριχας
  • ολων των πυκνοτητων
  • με (σπανιοτατα) ή χωρις Φιναστεριδη
Στην κλινική μου μολις 1 στους 8-10 που προτεινω Φιναστεριδη (δεν προτεινω σε ολους!) τελικα δεχεται να ξεκινησει.
Δυστυχως η αμαθεια που επικρατει εκτος φορουμ και η τρομοκρατια του ιντερνετ απο συγκεκριμενες "πηγες" εχει κανει ανεπανορθωτη ζημια.

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
Για αυτο και γραφω στον τιτλο ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ...

Ειναι ευκαιρια να δειτε ποσο μπορει να ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ η φιναστεριδη ενα αποτελεσμα ΠΥΚΝΩΣΗΣ, γιατι περι αυτου προκειται.
Και μετα να αναλογιστειτε αποτελεσματα που βλεπετε και σας εντυπωσιαζουν στο εξωτερικο, στα οποια ΠΑΝΤΟΤΕ ο ασθενής ξεκιναει ΚΑΙ φιναστεριδη.
Η διαφορα ειναι οτι εγω ποσταρω βιντεο :
  • ολων των σταδιων
  • ολων των ηλικιων
  • ολων των τυπων παχους τριχας
  • ολων των πυκνοτητων
  • με (σπανιοτατα) ή χωρις Φιναστεριδη
Στην κλινική μου μολις 1 στους 8-10 που προτεινω Φιναστεριδη (δεν προτεινω σε ολους!) τελικα δεχεται να ξεκινησει.
Δυστυχως η αμαθεια και η τρομοκρατια του ιντερνετ εχει κανει ανεπανορθωτη ζημια.
Ε όχι και αμάθεια ! Τα έμπειρα μέλη τα καταλαβαίνουν αυτά τα αποτελέσματα.Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια πρόθεση να αδικηθεί το αποτέλεσμα κάποιου ή ο γιατρός .Την γνώμη μας γράφουμε.

tasos33

Well-Known Member
Ε όχι και αμάθεια ! Τα έμπειρα μέλη τα καταλαβαίνουν αυτά τα αποτελέσματα.Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια πρόθεση να αδικηθεί το αποτέλεσμα κάποιου ή ο γιατρός .Την γνώμη μας γράφουμε.
O γιατρός έχει δίκιο γι'αυτό που γράφει για την φίνα, πριν μερικά χρόνια εδώ μέσα επικρατούσε η άποψη πως αν πάρεις θα πέσει το φεγγάρι στο κεφάλι σου....στην καλυτερη

FreeThinker

Well-Known Member
Ο γιατρός αναφέρεται στην αμάθεια όσων φοβούνται να ξεκινήσουν φιναστερίδη χωρίς ιατρικό λόγο.

alex7

Well-Known Member
Ο γιατρός αναφέρεται στην αμάθεια όσων φοβούνται να ξεκινήσουν φιναστερίδη χωρίς ιατρικό λόγο.
Ο γιατρός αρχικά λέει πόσο μπορεί να απογειωθεί το αποτέλεσμα με την φιναστεριδη και μάλιστα τονίζει ότι το γράφει στον τίτλο και μετά λέει για την αμάθεια όσων φοβούνται! Και το λέει γιατί του έγραψες περί περούκας άλλος του λέει για κάλυψη-απόκρυψη κλπ

aeratos28

Just aeratos
Ένας στο 1 δις να έχει τέτοιο comeback από φίνα ..(ίσως λέω και πολύ.) καλό θα ήταν να μας δωθούν στοιχεία της επέμβασης ..πυκνότητα τοποθέτησης σε κάθε ζώνη,πόσα μπήκαν σε άδειους κροτάφους όπως βλέπουμε ότι ήταν άδειοι πριν..πόσα στο middle ,με τι λόγο εξαγωγής παίξατε ,με τι πάχος τρίχας ,πυκνότητα στα μαμά μαλλιά πριν στις ζώνες μεταμόσχευσης που είχαν κάποια μαλλιά ,πόσα μπήκαν στα άδεια σημεία ,φωτό από την δοτρια κατά την εξαγωγή..θα μπορούσε πολύ εύκολα κάποιος να πει πως είναι προϊόν 2 επεμβάσεων και ότι γίνεται προσπάθεια διαφήμισης, σε αδαής πελάτες ,πράγμα που δεν το υπονοω καν για εσένα γιατρέ γιατί δεν μας έχεις δείξει ποτέ κάτι τέτοιο .θα ήθελα ,όπως και πιστεύω πως θέλουν και άλλοι,τα στοιχεία αυτά που σου έγραψα πιο πάνω ,με αναλυτικές φωτό και όλα τα στοιχεία αυτά, ώστε να μην μπορεί να προκυψει καμία αμφιβολια τέτοια,από κανέναν !!
Νομίζω είναι θεμιτό,δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη για να μην αμαυρωθεί το περιστατικό και η δουλειά σου..αναμένουμε κάθε στοιχείο από την επέμβαση

tasos33

Well-Known Member
θα μπορούσε πολύ εύκολα κάποιος να πει πως είναι προϊόν 2 επεμβάσεων
Αυτό ακριβώς; σκέφτηκα ,ότι έχουν γίνει δύο επεμβάσεις αλλά ο δαιμων του πληκτρολογίου έβαλε το χέρι του και κάτι ξεφυγε

aeratos28

Just aeratos
Μα για αυτό και εγώ λέω ότι λέω πιο πάνω,γιατί μπορεί να ακουστούν διάφορα τέτοια και δεν υπάρχει λόγος για φασαρίες και παρερμηνιες..εύκολα μπορεί να δώσει κάθε στοιχείο της επέμβασης ο γιατρός ,με φωτό την ημέρα τοποθέτησης ,να δούμε την πυκνότητα κτλ ,να δούμε την δοτρια ,τι εξαγωγή έγινε και αν μετά την εξαγωγή αυτή συμβαδίζει με την τωρινή της πυκνότητα ..καλό θα ήταν να υπάρχει διαλεύκανση ώστε να μην υπάρχουν τέτοιες σκέψεις...είμαι σίγουρος πως είναι σύμφωνος ο ιατρός και θα αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά προς αποφυγήν όλων των παρεξηγήσεων..γιατί αυτή η σκέψη που έκανες ,μπορεί να γίνει από πολύ κόσμο ..είμαι σίγουρος ότι θα κάνει αναλυτική παρουσίαση με νούμερα και στοιχεία ...αναμένουμε..
Αυτό ακριβώς; σκέφτηκα ,ότι έχουν γίνει δύο επεμβάσεις αλλά ο δαιμων του πληκτρολογίου έβαλε το χέρι του και κάτι ξεφυγε

Μπλουζα