@aeratos28 μου λες να σχολιασω κατι οταν ο αλλος δε ποσταρει ουτε 1 πρακτικο στοιχειο . . .
Πεταει απλα εναν αριθμο γκραφτς στον τιτλο (που αρκετες φορές ο δαιμων του τυπογραφιου αλλες φορες μπερδευει τις ηλικίες αλλες τα γκραφτς αλλες ολοκληρο το περιστατικο . . .)
Κι αν θέλουμε τον πιστεύουμε σε οτι γράφει αποδείξεις γενικα δεν υπαρχουν για τιποτα....
Θα μπορουσαν να ειχαν μπει 4000 ή να ηταν 2 χειρουργια... ενας θεος ξερει τι εχει γινει κ τι μπορει να μας λενε...
Μπακαλιστικα πράγματα είναι αυτά Ελληνικης νοοτροπιας , οι κορυφαίοι στο κοσμο εξηγουν απ το Α εως το Ω τα παντα ανοιχτα και γι αυτο βρισκονται εκει π βρίσκονται...
Τωρα με τα 0 στοιχεια π εχω στα χερια μου τεχνικα δεν μπορώ να πω πολλα... γενικα βλεπω ενα πολυ καλο αποτελεσμα,
Αλλα ταυτοχρονα κι ενα πολυ εύκολο περιστατικο.
Ειναι ευκολο γιατι ο ασθενης ειχε περιμετρικα μαλλια παντου και το 90% της φυτευσης εγινε εσωτερικά οποτε ηταν πολυ εύκολο να επιτευχθεί η φυσικοτητα Γτ εξωτερικα ηταν ηδη ολα έτοιμα.
Προβολή συνημμένου 68800
Δες ας πουμε με τα κοκκινα βελακια δειχνω οτι ο κροταφος υπάρχει, οπως υπαρχει και δυνατό πλαινο στο υψος των γεφυρων που δινει τρομερο wall effect και illusion στα μέσα παρ ολο που μεσα ειναι αδειος.
Εχω με διακεκομενη γαλαζια γραμμη το μοναδικο σημειο που ο γιατρος χρειαστηκε να επεμβει εξωτερικα ωστε να ενωσει το κροταφο με το πλαινο της χερλαιν. Αυτο ειναι κ το μοναδικο σημειο που χριζει σε artistic ολα τ αλλα θυλακια ειναι εσωτερικά κι εχουν γυρω γυρω μαλλι κ περιμετρικα walls.
Εδω στην απο κατω φωτο ειναι το κλειδι της επιτυχίας της φυσικοτητας.
Προβολή συνημμένου 68801
Η φυσικη χερλαιν του ασθενη κανει ολη τη δουλεια , αν δεν υπηρχε αυτο το μπροστινο κομματι θα μιλουσαμε για αλλο αποτελεσμα , με πολυ ελαφρα πυκνωση πετυχαινεις κ απολυτη φυσικοτητα (στην εχει ηδη δοσμένη πριν ξεκινησει καν η μμ) και το blend φυσικων με των μμ που θα μπουν φτιαχνουν ενα wall που δημιουργει πολυ καλο ilussion of density.
Γενικα οσοι ασθενεις εχουν υφισταμενα μαλλια ειδικα σε αυτο το σημειο ειναι αυτοι π εχουν κ τα πυκνοτερα και ανωτερα αισθητικα αποτελεσματα (συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου κ χιλιαδων αλλων περιστατικων οπως κι αυτου εδω )
Εδω στην φωτο απο κατω αν κανεις ενα close up
Προβολή συνημμένου 68802
Θα δεις οτι στο κοκκινο κυκλο π εβαλα ειναι blend φυσικων και μμ μαζι και ειναι πολυ πυκνο , ενω στον μπλε δίπλα ειναι μονο μμ μαλλια και φαίνεται η διαφορα πυκνοτητας που υπαρχει μεταξυ τους.
Το θεμα τωρα πιο ειναι ?
Οταν το μπροστινο κομματι (η μυτη δλδ της χερλαιν κ το κεντρο ειναι πυκνα , τοτε αυτο δινει την ψευδαίσθηση οτι ειναι ολο ετσι ως το πλαι της (ενω δεν ειναι)
Ενω αν συνεβαινε το αντιθετο δλδ ηταν πυκνη η ακρη της χερλαιν αλλα στο κεντρο πιο αραιη τοτε ολα γκρεμιζονται και το κεντρο θα δειχνει ακομα πιο αραιο.
δλδ αν εχεις ενα μετριο κεντρο κ δυνατα πλαινα ειναι χαλια ,
αν μειώσεις λίγο πυκνοτητα στα πλαινα χωρις να πειραξεις το κεντρο , το όλο σύνολο θα δειχνει καλυτερο γιατι τα πλαινα οταν ειναι πιο δυνατα υπερτονιζουν την αδυναμια του κεντρου.
Οταν αντίστοιχα οπως τωρα το κεντρο ειναι πιο δυνατο υπερκαλύπτει τις αδυναμιες των πλαινων , το ιδιο ισχυει κ για το forelock γι αυτο κ ειναι απ τα πιο σημαντικα σημεια αυτα τα 2.
Ολα αυτα τα λεω για να εξηγησω ποσο ρολο επαιξε το μαλλι που υπηρχε εκει στο κεντρο.
Εδω στη φωτο απο κατω
Προβολή συνημμένου 68803
Με κοκκινο εχω τα σημεία π προϋπήρχαν και με γαλαζιο το σημειο π επρεπε να φτιαχτεί, ειναι κ το μοναδικο σημειο π πρεπε να φτιαχτει εξωτερικα, ολα τα υπολοιπα θυλακια μπηκαν εντος του κεφαλιου αρα το αρτιστικ κομματι ηταν πολυ ευκολο μιας κ ο κροταφος ηταν ετοιμος κ φυσικοτατος, η χερλαιν ηταν ετοιμη απλα εγινε μικρη ενισχυση που απογειώνει το illusion και το γαλαζιο κομματι ηταν η μονη δουλειά π ειχε να κανει ο γιατρος στο artistic ,
αυτη η μικρη ενωση που παρ ολο που παλι βλεπω 2τριχα ευτυχως τα μαμα που το περιβαλλουν δε το αφηνουν να εκτεθει.
Κ οπως ειπα η πιο μικρη πυκνοτητα του γαλάζιου ειναι αναγκαια και ταιριάζει αναμεσα στο δυνατο κεντρο και τον απαλο φυσικο κροταφο, το δεσιμο ειναι τελειο.
Ενα μελος μ εστειλε οτι ειδε το περιστατικο στο ινστα του ντοκ κ παρ ολο π δν εχω ινστα μπηκα να το δω απο φιλου.
Προβολή συνημμένου 68804
Βλεπω μικρο κενο πισω αλλα πολυ.λιγο σε εχεση με αυτο π ηταν πριν.... εχει καλυφθεί πολυ καλα. Έχει δουλεψει πολυ καλα η αγωγη.
Το βιντεο παρ ολο π.ειναι σε νεα κλινικη ειναι νομιζω πιο σκοτεινο κι απ την προηγουμενη. . . ffs... τα περιστατικα γενικα αυτης της κλινικης σε εχουν απ την αρχη της παρουσιασης (δεδομενα ,τεχνικες κλπ) μεχρι το τελος (βιντεο , φωτο ) κυριολεκτικά στο σκοταδι.
Τελος επειδη ειδα ρωτατε το γιατρο να δειτε φωτο τοποθετησης αλλα δεν θελει να τις δωσει θα τοποθετουμουν πανω σ αυτο αλλα δεν θελω να αναγκάσω τον Cvial να με banarei.
Στο βίντεο του ινστα φαινεται η τοποθετηση
Προβολή συνημμένου 68805
Ειναι θεοσκοτεινο αλλα στον κυκλο ειναι το σημειο που αν κανετε ζουμ μπηκαν αυξημενα θυλακια, κ ειναι σημειο που η αγωγη δεν μπορει να δωσει τιποτα....
Οποτε θεωρω οτι αυτες οι 2 μεριες αριστερα κ δεξια εχουν φαει κανα ~450 θυλακια η καθεμία και τα υπολοιπα περιπου 1800 μπηκαν σε ολο το υπόλοιπο κεφαλι με δυναμικη φυτευση (πιο υψηλη μπροστα που σβηνει καθως παει πισω) βαση επιφανειας κ μοσχευματων πρεπει να μπηκαν περιπου 20 / τ.εκ. μπροστα κ να πεφτει καθως βαθαίνει κ οπως βλεπω αχνα κ στη φωτο...
Πολυ λιγα για να δώσουν επαρκη καλυψη αλλα μπηκε κ επαιξε μπαλα επιπέδου champions league η φαρμακευτικη αγωγή,
ναι συμβαίνει σε ενα ποσοστο 5 -10% να δινει τρομερη επανεκφυση...
Οποτε με το συνδιασμο του μακριου μαλλιου που παει προς τα πισω καλύπτεται ολο σαν να ειναι full head.
CONCLUSION
Ηταν ενα εύκολο αρτιστικα περιστατικο που σε συνδιασμο με διαχυτη εμφυτευση και κορυφαια ανταποκριση στην φαρμακευτικη αγωγη καταφερε να γεμισει πολυ καλα ολο το κεφαλι σε σημειο που χωρις αγωγη θα ηθελε πανω απο 5500 θυλακια . . .
P.S Αερατε γιατι με εκανες ταγκ δε με λυπάσαι ?
Δεν εχω χειροτερο απ το να καθομαι να σχολιαζω 0 υλικου διαφημιστικα περιστατικα,
Οταν τεχνικα δεν εχω να πω κ πολλα...
Μια διασπαρτη φυτευση εγινε χαμηλης πυκνοτητας κ αυτο π βλέπουμε ειναι ως επι των πλειστων αποτελεσμα 70% αγωγης 30% μεταμοσχευσης.