case #246, στάδιο 5, 2700 τριχοθυλάκια, FUE, thick hair, 30 χρονών, φιναστερίδη, 1ο σταδιο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@alex7, Αυτό είναι δεδομένο, αλλά το πιο δύσκολο να εξηγηθεί με την φίνα σε αυτή την εικόνα είναι η hairline δεξιά και αριστερά του κέντρου που ήταν κένη. Εκεί στοιχεύει το προηγούμενο σχολιό μου. Το πιο πίσω δεν είναι τόσο έκπληξη λόγω φίνας, μήκους και πάχους τρίχας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να επιτρεπεται η λεξη ΠΑΠΑΤΖΑ για την δουλεια μου που ειναι προσβλητική και τοξική.
Εχεις ζητησει @CVIAL συγκεκριμενη συμπεριφορα απο ΟΛΟΥΣ, εχεις δωσει σε εμενα για ασημαντα φαουλ 2 μπαν και εδω σαν να μην το ειδες.

Προσφερω τεραστιες φωτογραφιες και οτι πιο σαφες γινεται σε βιντεο και ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να επιτρεπεις αυτην την υβριστικη συμπεριφορα στο μελος, κρινοντας με 2 μετρα και 2 σταθμα.

Χρειζεται ΙΣΟΔΙΚΙΑ.
Ειναι αυτο ευγενική συμπεριφορα στην οποια εγω για να μην φαω μπαν να κανω πως δεν το ειδα?
Παρακαλω να σβηστει και να μην επαναληφθει.

Οσον αφορα αυτα που γραφεις εσυ, το forelock του ασθενούς ηταν πολυ αραιό, δεν ειναι αυτο η αιτια
Το μεγαλυτερο κομματι της επιτυχιας του περιστατικού ειναι στο οτι τα μοσχευματα μπηκαν ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που επρεπε και αθροιστηκαν με τα native μαλλια του ασθενους που προβλεψα με ακριβεια ποια θα "αναστηθούν" με την φιναστεριδη.
Εχω εκατονταδες περιστατικα τετοιας πυκνωσης, ενω ακομα καποιοι φοβούνται ..."shock loss" που συμβαινει στις αλλες κλινικές

Δεν εχω προβλημα να αφηνεις τον καθενα να προσπαθει να αποδομησει και να υποβιβασει τη δουλεια μου απλα γιατι μισει την επιτυχια μου.
ΑΠΑΙΤΩ να το κανει με την ιδια "ευγενεια" που απαιτεις ΕΣΥ και απο εμενα.

Η λέξη "παπάτζα" έχει διάφορες εξηγήσεις, δεν είναι απαραίτητα υβριστική. Μια εξήγηση πχ είναι "η προσπάθεια κάποιου να παρουσιαστεί καλύτερος από ό,τι είναι, ώστε να επιτύχει κάποιον σκοπό". Ας μας εξηγήσει ο Πάνος τι εννούσε για να δούμε αν όντως είναι υβριστική.

Tetrakis

Well-Known Member
Θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να επιτρεπεται η λεξη ΠΑΠΑΤΖΑ για την δουλεια μου που ειναι προσβλητική και τοξική.
Εχεις ζητησει @CVIAL συγκεκριμενη συμπεριφορα απο ΟΛΟΥΣ, εχεις δωσει σε εμενα για ασημαντα φαουλ 2 μπαν και εδω σαν να μην το ειδες.

Προσφερω τεραστιες φωτογραφιες και οτι πιο σαφες γινεται σε βιντεο και ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να επιτρεπεις αυτην την υβριστικη συμπεριφορα στο μελος, κρινοντας με 2 μετρα και 2 σταθμα.

Χρειζεται ΙΣΟΔΙΚΙΑ.
Ειναι αυτο ευγενική συμπεριφορα στην οποια εγω για να μην φαω μπαν να κανω πως δεν το ειδα?
Παρακαλω να σβηστει και να μην επαναληφθει.

Οσον αφορα αυτα που γραφεις εσυ, το forelock του ασθενούς ηταν πολυ αραιό, δεν ειναι αυτο η αιτια
Το μεγαλυτερο κομματι της επιτυχιας του περιστατικού ειναι στο οτι τα μοσχευματα μπηκαν ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που επρεπε και αθροιστηκαν με τα native μαλλια του ασθενους που προβλεψα με ακριβεια ποια θα "αναστηθούν" με την φιναστεριδη.
Εχω εκατονταδες περιστατικα τετοιας πυκνωσης, ενω ακομα καποιοι φοβούνται ..."shock loss" που συμβαινει στις αλλες κλινικές

Δεν εχω προβλημα να αφηνεις τον καθενα να προσπαθει να αποδομησει και να υποβιβασει τη δουλεια μου απλα γιατι μισει την επιτυχια μου.
ΑΠΑΙΤΩ να το κανει με την ιδια "ευγενεια" που απαιτεις ΕΣΥ και απο εμενα.
Ε όχι να εχετε παραπάνω και από ισοδικια γιατρέ. Άλλο μέλος έφαγε απευθειας μια βδομάδα μπαν.Εσεις 2 μέρες, κατι που δεν εμποδίζει το ποστάρισμα τριών περιστατικών την εβδομάδα… Να τα λέμε και όλα…

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Η λέξη "παπάτζα" έχει διάφορες εξηγήσεις, δεν είναι απαραίτητα υβριστική. Μια εξήγηση πχ είναι "η προσπάθεια κάποιου να παρουσιαστεί καλύτερος από ό,τι είναι, ώστε να επιτύχει κάποιον σκοπό". Ας μας εξηγήσει ο Πάνος τι εννούσε για να δούμε αν όντως είναι υβριστική.
Ενω εξηγω απο την πρωτη στιγμη οτι η φιναστεριδη βοηθησε πολυ?
Ενω αντι να παρω ολο το credit εγω (λεγοντας ψεμματα που δεν θα καταλαβαινε ΚΑΝΕΙΣ) λεω την αλήθεια?
Ενω εχω ποσταρει καποια εκατονταδες βιντεο με ολων των ειδων τα περιστατικα?

Δεν εχετε για ΚΑΝΕΝΑΝ ιατρο παγκοσμιως περισσοτερα δειγματα γραφης, περισσοτερη ειλικρινεια, αυθεντικοτητα και ποικιλία.
ΕΙΔΙΚΑ αν το μελος το εννοούσε αυτο που γραφεις, ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άκυρο (μιας και προειπα εχετε δει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο εμενα που δεν τα εχει δειξει κανει ιατρός ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ) και ισχυει το ακριβως αντιθετο = εχω δωσει πατημα να νομιζουν καποιοι ήδη εμπαθεις (και αφελείς) οτι ειμαι χειροτερος απο οτι ειμαι διότι συγκρινουν τα δικα μου ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ και ΠΟΛΥΠΟΚΙΛΑ με τα 10-20 highlights καποιων συναδελφων του εξωτερικού.
Και αντι να σκεφτούν οτι αυτοι τους ποσταρουν ΜΟΝΟ τα ΥΠΕΡ-σπανια περιστατικα (ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΣΤΑΡΑ εδω!), ΑΥΤΟΙ προσπαθούν να
παρουσιαστεί καλύτερος από ό,τι είναι, ώστε να επιτύχει κάποιον σκοπό
λενε για μενα που τα δειχνω ολα?

Για πες @CVIAL που εχεις δει και απο άλλους Ισπανούς ΠΟΙΑ και ΠΩΣ παρουσιαζονται!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ενω αντι να παρω ολο το credit εγω (λεγοντας ψεμματα που δεν θα καταλαβαινε ΚΑΝΕΙΣ) λεω την αλήθεια?

Δεν εχετε για ΚΑΝΕΝΑΝ ιατρο παγκοσμιως περισσοτερα δειγματα γραφης, περισσοτερη ειλικρινεια, αυθεντικοτητα και ποικιλία.
ΕΙΔΙΚΑ αν το μελος το εννοούσε αυτο που γραφεις, ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άκυρο (μιας και προειπα εχετε δει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο εμενα που δεν τα εχει δειξει κανει ιατρός ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ) και ισχυει το ακριβως αντιθετο = εχω δωσει πατημα να νομιζουν καποιοι ήδη εμπαθεις (και αφελείς) οτι ειμαι χειροτερος απο οτι ειμαι διότι συγκρινουν τα δικα μου ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ και ΠΟΛΥΠΟΚΙΛΑ με τα 10-20 highlights καποιων συναδελφων του εξωτερικού.
Και αντι να σκεφτούν οτι αυτοι τους ποσταρουν ΜΟΝΟ τα ΥΠΕΡ-σπανια περιστατικα (ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΣΤΑΡΑ εδω!), ΑΥΤΟΙ προσπαθούν να

Για πες @CVIAL που εχεις δει και απο άλλους Ισπανούς ΠΟΙΑ και ΠΩΣ παρουσιαζονται!

Έχουμε δει όντως δεκάδες περιστατικά, επ' αυτού δεν υπάρχει καμμία αντίρρηση και όντως αυτό δεν το κάνουν οι περισσότερες κλινικές. Αυτό που δεν έχουμε δει (και για το οποίο δεν έχω επιμείνει εξαρχής, θεωρώντας ότι είναι προτιμότερο να υπάρχει υλικό παρά να μην υπάρχει) είναι μια παρουσιάση από την ημέρα 0 μέχρι το τέλος με όλα τα στοιχεία και την εξέλιξη έτσι όπως γίνεται από πολλές καλές κλινικές. Προφανώς και υπάρχουν και άλλοι γιατροί του εξωτερικού που τα δείχνουν ΟΛΑ και έχουν και ποικιλία, εξάλλου το αν δείχνουν μόνο τα επιτυχημένα ή όχι δεν μπορεί να καθοριστεί από το πλήθος των βίντεο που ποστάρει κάποιος όσο καλός και να είναι, αλλά αν όντως δείχνουν και τα αποτυχημένα που σίγουρα έχουν όλοι. Αυτό όμως είναι αντιμάρκετινγκ και αποτελεί και την δομική αδυναμία των επίσημων παρουσιάσεων.

Anastasakis Hair Clinic

Έχουμε δει όντως δεκάδες περιστατικά, επ' αυτού δεν υπάρχει καμμία αντίρρηση και όντως αυτό δεν το κάνουν οι περισσότερες κλινικές. Αυτό που δεν έχουμε δει (και για το οποίο δεν έχω επιμείνει εξαρχής, θεωρώντας ότι είναι προτιμότερο να υπάρχει υλικό παρά να μην υπάρχει) είναι μια παρουσιάση από την ημέρα 0 μέχρι το τέλος με όλα τα στοιχεία και την εξέλιξη έτσι όπως γίνεται από πολλές καλές κλινικές. Προφανώς και υπάρχουν και άλλοι γιατροί του εξωτερικού που τα δείχνουν ΟΛΑ και έχουν και ποικιλία, εξάλλου το αν δείχνουν μόνο τα επιτυχημένα ή όχι δεν μπορεί να καθοριστεί από το πλήθος των βίντεο που ποστάρει κάποιος όσο καλός και να είναι, αλλά αν όντως δείχνουν και τα αποτυχημένα που σίγουρα έχουν όλοι. Αυτό όμως είναι αντιμάρκετινγκ και αποτελεί και την δομική αδυναμία των επίσημων παρουσιάσεων.
Αν θες να εισαι ακριβης, εχετε δει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, οχι δεκαδες

Αν θες, δειξε μου ποιοι ιατροι εχουν την ποικιλια και τα δειχνουν ΟΛΑ που ποσταρω εγω διοτι δεν το εχω βρει.

ΔΕΝ ειπα οτι ποσταρουν τα επιτυχημενα μονο, αυτο ειναι ΑΛΛΗ κουβεντα.
Ποσταρουν τα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ μονο, που οφειλεται σε χαρακτηριστικα δοτριας ή outlier ανταποκριση σε αγωγή.
20 χρονια ιατροι να εχουν ποσταρει συνολικα οσα ποσταρω εγω στο 3μηνο ειναι ενδεικτικό αυτου που λεω.

Εξηγησε τι παρουσιαση θες και θα σου κανω ωστε ενα μπει ΚΑΙ αυτο το τικ στο κουτακι.
@CVIAL ΟΤΙ και να ζητησετε μπορω να το κανω.
Απλα ειλικρινα δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσει ενας επαγγελματιας λεπτομερειες για τα εργαλεια, την τεχνικη του, τις μετρησεις του κτλ. εκτος απο το να συντηρει την αυταπατη καποιων μη ιατρων ότι "ξερουν", και κρινουν και βαθμολογουν.
Μπορούν πραγματι να κρινουν, και να βαθμολογουν το τελικο αισθητικό αποτέλεσμα.
Και για αυτο δεν χρειαζονται τεχνικές λεπτομερειες, ΕΙΔΙΚΑ δημοσίως.

Ενας επαγγελματιας ιατρός δεν θεωρω οτι οφειλει να δινει τετοιες λεπτομερειες για να τον ...αποδεχθούν οι συμμετεχοντες σε ενα φορουμ, ενω προσφερει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.
ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το ζητουν οι ασθενέις του να σου πω παντως!

Αν δεν εμπιστευεσαι τον ιατρό που ΔΕΝ ποσταρει τετοιες λεπτομερειες αλλα ποσταρει ΒΙΝΤΕΟ, βρες καποιον που να εμπιστευεσαι.
Εγω προσωπικα ΔΕΝ θελω ασθενείς που προκειμενου να με εμπιστευτουν απαιτειται να αποκαλύψω ΔΗΜΟΣΙΩΣ λεπτομερειες της τεχνικής μου.
Ιδιωτικα στο ιατρειο μου, ναι, αλλα παλι ειναι υπερβολη.
Οι άλλοι ευχομαι να πανε στο καλο και καλη τους τυχη στην επιλογη τους.

Απο τον Zarev, μια χαρα το δεχεστε ολοι, ετσι δεν ειναι?

Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member

Τα περιστατικα της συγκεκριμενης κλινικης ειναι 100% για διαφημιση 0% για εκμαθηση μιας κ δεν ανεβαινει κανενα δεδομενο κ ουτε καν η post op φωτο , το βρισκω τραγικο κ δε θα επρεπε να επιτρέπεται καν να ανεβει κατ εμε γιατι θα μπορουσε πολυ απλα να ειναι κ απατη , δε μπορεις να ανεβαζεις οτι σου ερθει κ απλα να λες εβαλα τοσα κ θα με πιστεύεις γτ απλα το λεω εγώ θα μπορουσε ευκολα να ειναι προιον παραπληροφορησης , δεν υπάρχει τροπος να το ξερεις αν δεν εχεις δει καν το post op.

Τη λεξη παπατζα την επελεξα ακριβως για τον λογο οτι σου ζητησε ο αερατος να τοποθετηθείς (ηταν στο 2ο ποστ μ οχι στο 1ο ) κ επειδη οταν παιζουμε τον παππα , εδω παππας εκει παππας προσπαθουμε να ματεψουμε που ειναι
Ετσι κι εδω προσπαθεις να μαντεψεις τι εγινε....
Νομιζω περιγραφω ευστοχα τον τροπο με τον οποιο ποσταρει η κλινικη τα περιστατικα , δεν εχει να κανει με την δουλειά της κλινικης εχει να κανει με τον τρόπο που την παρουσιαζει . . .

Οποτε για να το κλεισω , ειπα οτι ειναι μονο για εφε ( κοιταξτε πως τον εκανα - ενω το μεγαλύτερο μερος ειναι της φαρμακευτικης αγωγης)
Για διαφιμηση ελάτε σε μενα να σας κανω βαμβακουλες...
Και για "παπατζα" δε σας λεω τι εκανα κ πως το εκανα ειμαι "μαγος" ....

Κρινε οπως νομιζεις Cvial
Εγω ειμαι ΟΚ με οτι γραφω κ με τον εαυτο μ κ προσπαθω να μην σε φερνω σε δυσκολη θεση , αλλα αν νομίζεις οτι ξεφευγω ειτε τωρα ειτε στο μελλον θα δεχτω τη παρστηρηση....

alex7

Well-Known Member
Τα περιστατικα της συγκεκριμενης κλινικης ειναι 100% για διαφημιση 0% για εκμαθηση μιας κ δεν ανεβαινει κανενα δεδομενο κ ουτε καν η post op φωτο , το βρισκω τραγικο κ δε θα επρεπε να επιτρέπεται καν να ανεβει κατ εμε γιατι θα μπορουσε πολυ απλα να ειναι κ απατη , δε μπορεις να ανεβαζεις οτι σου ερθει κ απλα να λες εβαλα τοσα κ θα με πιστεύεις γτ απλα το λεω εγώ θα μπορουσε ευκολα να ειναι προιον παραπληροφορησης , δεν υπάρχει τροπος να το ξερεις αν δεν εχεις δει καν το post op.

Τη λεξη παπατζα την επελεξα ακριβως για τον λογο οτι σου ζητησε ο αερατος να τοποθετηθείς (ηταν στο 2ο ποστ μ οχι στο 1ο ) κ επειδη οταν παιζουμε τον παππα , εδω παππας εκει παππας προσπαθουμε να ματεψουμε που ειναι
Νομιζω περιγραφω ευστοχα τον τροπο με τον οποιο ποσταρει η κλινικη τα περιστατικα , δεν εχει να κανει με την δουλειά της κλινικης εχει να κανει με τον τρόπο που την παρουσιαζει . . .

Οποτε για να το κλεισω , ειπα οτι ειναι μονο για εφε ( κοιταξτε πως τον εκανα - ενω το μεγαλύτερο μερος ειναι της φαρμακευτικης αγωγης)

Εγω ειμαι ΟΚ με οτι γραφω κ με τον εαυτο μ κ προσπαθω να μην σε φερνω σε δυσκολη θεση , αλλα αν νομίζεις οτι ξεφευγω ειτε τωρα ειτε στο μελλον θα δεχτω τη παρστηρηση....
Άκου Βαμβακούλας !!! Κλαίω !!!

Anastasakis Hair Clinic

Αν θες εσυ η οποισδηποτε αλλος εκμαθηση δες εδω

Δεν προσφερω σεμιναρια ΜΕΤ.
Δεν ειμαι μη-ιατρος και κανω τον ιατρό σε φορουμ
Δεν ειμαι χομπιστας που επειδη εχω/ειχα καραφλα απεκτησα κολλημα με τις μεταμοσχευσεις και το παιζω ιατρός ωστε να εχω αναγκη να κανω οτι επιμορφωνω για να με αποδεχθουν οι υπολοιποι

Ειμαι χειρουργος Κεφαλης & Τραχηλου, πιστοποιημενος απο το ABHRS, Fellow of ISHRS και προσφερω υπηρεσιες αποκαταστασης τριχωτού σε ασθενείς απο ολο τον πλανητη.
Φροντισα ομως να συγγραψω και 4 συγγραμματα πανω ΑΚΡΙΒΩΣ στο αντικειμενο για οποιον εχει ενδιαφερον για μαθηση οπως φαινεται να θες εσυ.
Μπορω αν σου κανονισω σημαντική εκπτωση για οποιο απο τα βιβλια μου θες
You are welcome

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν θες να εισαι ακριβης, εχετε δει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, οχι δεκαδες

Αν θες, δειξε μου ποιοι ιατροι εχουν την ποικιλια και τα δειχνουν ΟΛΑ που ποσταρω εγω διοτι δεν το εχω βρει.

ΔΕΝ ειπα οτι ποσταρουν τα επιτυχημενα μονο, αυτο ειναι ΑΛΛΗ κουβεντα.
Ποσταρουν τα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ μονο, που οφειλεται σε χαρακτηριστικα δοτριας ή outlier ανταποκριση σε αγωγή.
20 χρονια ιατροι να εχουν ποσταρει συνολικα οσα ποσταρω εγω στο 3μηνο ειναι ενδεικτικό αυτου που λεω.

Εξηγησε τι παρουσιαση θες και θα σου κανω ωστε ενα μπει ΚΑΙ αυτο το τικ στο κουτακι.
@CVIAL ΟΤΙ και να ζητησετε μπορω να το κανω.

Αυτό είναι το reference.
https://www.youtube.com/@shubbapahte/featured.
1900 videos, πλήρης ανάλυση από την αρχή ως το τέλος.

Απλα ειλικρινα δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσει ενας επαγγελματιας λεπτομερειες για τα εργαλεια, την τεχνικη του, τις μετρησεις του κτλ. εκτος απο το να συντηρει την αυταπατη καποιων μη ιατρων ότι "ξερουν", και κρινουν και βαθμολογουν.
Μπορούν πραγματι να κρινουν, και να βαθμολογουν το τελικο αισθητικό αποτέλεσμα.
Και για αυτο δεν χρειαζονται τεχνικές λεπτομερειες, ΕΙΔΙΚΑ δημοσίως.

Ενας επαγγελματιας ιατρός δεβ θεωρω οτι οφειλει να δινει τετοιες λεπτομερειες για να τον ...αποδεχθούν οι συμμετεχοντες σε ενα φορουμ, ενω προσφερει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.
ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το ζητουν οι ασθενέις του να σου πω παντως!

Στα εξειδικευμένα φόρουμ είτε αφορούν αυτοκίνητα, είτε projectors, πάντα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες (που δεν ενδιαφέρουν το γενικό κοινο) γιατί υπάρχουν μέλη που μπορούν να τις αξιολογήσουν.

Αν δεν εμπιστευεσαι τον ιατρό που ΔΕΝ ποσταρει τετοιες λεπτομερειες αλλα ποσταρει ΒΙΝΤΕΟ, βρες καποιον που να εμπιστευεσαι.
Εγω προσωπικα ΔΕΝ θελω ασθενείς που προκειμενου να με εμπιστευτουν απαιτειται να αποκαλύψω ΔΗΜΟΣΙΩΣ λεπτομερειες της τεχνικής μου.
Ιδιωτικα στο ιατρειο μου, ναι, αλλα παλι ειναι υπερβολη.
Οι άλλοι ευχομαι να πανε στο καλο και καλη τους τυχη στην επιλογη τους.

Απο τον Zarev, μια χαρα το δεχεστε ολοι, ετσι δεν ειναι?

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Δεν ειμαι χομπιστας που επειδη εχω/ειχα καραφλα απεκτησα κολλημα με τις μεταμοσχευσεις και το παιζω ιατρός ωστε να εχω αναγκη να κανω οτι επιμορφωνω για να με αποδεχθουν οι υπολοιποι

You are welcome

Πρόσεχε πως μου μιλας φιλε ,
Ειμαι εδω μεσα πολυ πριν ξεκινήσω τις μμ κ πολυ πριν το δεις εσυ σαν website για να κανεις τη διαφήμιση σου.

Υπήρχαν μελη π με βοήθησαν να επιλεξω που να παω κ στη συνεχεια με τη σειρα μ βοηθησα εγω πολλους να αποφύγουν τα ελληνικα χασάπικα της εποχης στα οποία τοτε εσυ δεν ησουν ακομα μελος.

Δε μου χρειαζεται να γινω γιατρος, να εισαι σιγουρος ομως οτι αν ηθελα να είμαι θα ημουν.

Μου χρειάζεται να εχω γνωσεις για να ξερω ποιον γιατρο να επιλεξω,
Δεν θέλω σεμιναρια απο εσενα, που μεχρι πριν 2 χρονια εκανες σε ολους strio και μετα την συμβολή του λορεντζο το γυρισες 100% fue,
Εσυ ακομα μαθαίνεις...
Σεμιναρια θα ηθελα απ.αυτους που σε μαθαινουν π.χ τον λορεντζο.

Επισης την σημαντικη εκπτωση απ τα βιβλια σου δεν την θέλω, αντεχω οικονομικα το βαρρος να την πληρωσω αν ηθελα τα βιβλια,
Αλλα αν κρινω απ τα περιστατικα σου κ το πως διαχειριζεσαι δοτριες και το οτι σε ολα τα περιστατικα ανεξαρτήτως προβληματος ειτε nw3 ειτε nw6
Βαζεις κοπτοραπτικη 2500 grafts παντου,
Τοτε δεν νομιζω οτι εχουν να μου προσφερουν κατι . . .
Ισα ισα να θολωσουν κιολας την ανώτερη προσέγγιση που εχω ηδη κ την εχω εκμαιευσει απο ΤΟΠ γιατρους που ηθελαν να μοιραστουν τις γνωσεις τους με το κοινό κ ανεβαζαν τον πηχη εντος κ εκτος χειρουργιων.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member

Αν θες εσυ η οποισδηποτε αλλος εκμαθηση δες εδω

Ειμαι χειρουργος Κεφαλης & Τραχηλου, πιστοποιημενος απο το ABHRS, Fellow of ISHRS και προσφερω υπηρεσιες αποκαταστασης τριχωτού σε ασθενίς απο ολο τον πλανητη.
Φροντισα ομως να συγγραψω και 4 συγγραμματα πανω ΑΚΡΙΒΩΣ στο αντικειμενο για οποιον εχει ενδιαφερον για μαθηση οπως φαινεται να θες εσυ.
You are welcome

Κανένας γιατρός παγκοσμίως δεν ποστάρει στο Ελληνικό φόρουμ εκτός από Έλληνες κατά κύριο λόγο. Δεν θα έρθει ο Ισπανός να ποστάρει εδώ επίσημα. Οπότε μη δόκιμη η σύγκριση. Στα σαιτ τους και σε κάποια ξένα φόρουμ θεωρώ πως υπάρχουν παρουσιάσεις καλύτερου επιπέδου από τα επίσημα της κλινικής σας.

Δεν θεωρώ ότι από την κλινική σας υπάρχει τόσο μεγάλο βάθος ειλικρίνιας και αυθέντικοτητας. Τότε θα ποστάρονταν όλα τα στοιχεία. Υπάρχει απλά ποικιλία και περισσότερα δείγματα γραφής από άλλες Ελληνικές κλινικές, ενώ την ίδια ώρα το επίπεδο και η ποιότητα των μεταμοσχευσέων μαλλιών στην Ελλάδα είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά χαμήλη. Το ότι σε αυτό το φόρουμ ίσως να υπάρχουν περισσότερα δείγματα επίσημων παρουσιάσεων από την κλινική σας, δεν μου λέει προσωπικά πολλά. Οπότε αν συγκρίνεστε παγκόσμια με κάθε γιατρό για το υλικό σας εδώ...οκ. Αν συγκρίνεστε εσείς και το υλικό σας με το υλικό κάθε γιατρού σε όλα τα σαιτ παγκοσμίως, νομίζω πως αυτή η σύγκριση δεν σας οφελεί.

Επίσης είστε σε ένα φόρουμ που άνθρωποι το ψάχνουν θεωρητικά μέχρι θανάτου για την τριχοπτώση. Αν μπείτε σε ένα φόρουμ για σπορ αμάξια ή για ακριβά ρολογία ή ακόμα και για κάρτες πόκεμον, θα δείτε πως ο κόσμος κάνει την τρίχα τριχιά. Αν η τάδε κάρτα έχει μισή γρατζουνιά, έχει συλλεκτική αξία κλπ. Στα αμάξια τα ίδια, ο άσχετος θα πει ωραίο αμάξι, ο σχετικός θα ασχοληθεί με το πόσο γρήγορα κάνει 0-100 και χίλια δυο αλλά. Δεν νομίζω πως σε αυτά τα φόρουμ μπαίνει κανείς να πει στον άλλον, δεν δουλευείς στην Pagani, για να κάνεις τέτοια σχόλια....

Εδώ είναι ένα φόρουμ που ασχολείται σχολαστικά με την τριχόπτωση. Οπότε, ένα βίντεο πριν-μετά, με ελλειπή φωτισμό, χωρίς κανένα στοιχείο, φωτογραφίες τοποθέτησης κλπ δεν απευθύνεται στο κοινό αυτού του φόρουμ, αλλά σε κείνο ανθρώπων που επιλεγούν γιατρό μμ με 2 επισκέψεις, όπως επιλέγουν και καρεκλά για τη θάλασσα κάνοντας μια γρήγορη βόλτα στο jumbo. Επίσης, δεν επιλέγουν όλοι οι γιατροί τη διαφήμιση σε φόρουμ. Π.χ. ο Sever Muresanu δεν ασχολείται με φόρουμ, αλλά έχει 8-10 consultations κάποιες μέρες τη βδομάδα όπου αφιερώνει 30-40 λεπτά να ενημέρωσει κάθε υποψήφιο ασθενή. Οπότε αυτό του παίρνει αρκετό χρόνο που επιλέγει να ξοδέψει εκεί αντί να ποστάρει και να γράφει σε διάφορα φόρουμ. Ο καθένας επιλέγει το μαρκετινκ που θέλει να κάνει και το κοινό εδώ σε αυτό το φόρουμ ή σε άλλα, κρίνει τι το καλύπτει και τι όχι.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Πρόσεχε πως μου μιλας φιλε ,
Ειμαι εδω μεσα πολυ πριν ξεκινήσω τις μμ κ πολυ πριν το δεις εσυ σαν website για να κανεις τη διαφήμιση σου.

Υπήρχαν μελη π με βοήθησαν να επιλεξω που να παω κ στη συνεχεια με τη σειρα μ βοηθησα εγω πολλους να αποφύγουν τα ελληνικα χασάπικα της εποχης στα οποία τοτε εσυ δεν ησουν ακομα μελος.

Δε μου χρειαζεται να γινω γιατρος, να εισαι σιγουρος ομως οτι αν ηθελα να είμαι θα ημουν.

Μου χρειάζεται να εχω γνωσεις για να ξερω ποιον γιατρο να επιλεξω,
Δεν θέλω σεμιναρια απο εσενα, που μεχρι πριν 2 χρονια εκανες σε ολους strio και μετα την συμβολή του λορεντζο το γυρισες 100% fue,
Εσυ ακομα μαθαίνεις...
Σεμιναρια θα ηθελα απ.αυτους που σε μαθαινουν π.χ τον λορεντζο.

Επισης την σημαντικη εκπτωση απ τα βιβλια σου δεν την θέλω, αντεχω οικονομικα το βαρρος να την πληρωσω αν ηθελα τα βιβλια,
Αλλα αν κρινω απ τα περιστατικα σου κ το πως διαχειριζεσαι δοτριες και το οτι σε ολα τα περιστατικα ανεξαρτήτως προβληματος ειτε nw3 ειτε nw6
Βαζεις κοπτοραπτικη 2500 grafts παντου,
Τοτε δεν νομιζω οτι εχουν να μου προσφερουν κατι . . .
Ισα ισα να θολωσουν κιολας την ανώτερη προσέγγιση που εχω ηδη κ την εχω εκμαιευσει απο ΤΟΠ γιατρους που ηθελαν να μοιραστουν τις γνωσεις τους με το κοινό κ ανεβαζαν τον πηχη εντος κ εκτος χειρουργιων.

ΕΙΔΙΚΑ σε εσενα δεν μιλαω με κανεναν τροπο που να χρειαζεται να με εγκαλεσεις δηθεν "να προσεχω", εχω καταλαβει πληρως με ποιον εχω να κανω.

Σου προτεινα αν θες γνωση να δεις τα βιβλια μου.
Ξεκαθαρισα τι ΔΕΝ ειμαι και γιατι δεν παρεχω κατι
Σου προτεινα να σου κανονισω και εκπτωση ΑΝ σε ενδιαφερει.
Ημουν ευγενης και value giver.

Ειλικρινα ΑΠΟΡΩ για την επιθεση, τις προσβολες, τις αγενεστατες συγκρισεις και την διαστρεβλωση.
Ο @CVIAL ΠΑΛΙ δεν βλεπει τιποτα.

καλη συνεχεια

Panos1982

Well-Known Member
Δεν ειμαι χομπιστας που επειδη εχω/ειχα καραφλα απεκτησα κολλημα με τις μεταμοσχευσεις και το παιζω ιατρός ωστε να εχω αναγκη να κανω οτι επιμορφωνω για να με αποδεχθουν οι υπολοιποι.

Το προσεχε πως μιλας αφορα αυτα εδω και πολλα αλλα που εσβησες με το edit που εκανες.....
Στο καλο . . .

Anastasakis Hair Clinic

Το προσεχε πως μιλας αφορα αυτα εδω και πολλα αλλα που εσβησες με το edit που εκανες.....
Στο καλο . . .
Δεν θυμαμαι να εκανα σε αυτα edit.
Και δεν εσβησα ουτε πολλα ουτε πανω απο 2-3 λεξεις, αθωες μαλιστα, που απλα κανανεdilute το μυνημα
Μπερδευεσαι

Panos1982

Well-Known Member
Έσβησες ακριβως αυτα , κ λιγα ακομα προς το τελος ειρωνικου υφους κ το ωραιοποιησες για να φαίνεσαι καλος.
Μη φοβασαι δε μπερδευομαι , κ ο Cvial ίσως εχει τη δυνατοτητα να δει το αρχικο μήνυμα.
Λες οτι εισαι παντελονατος 5 χρονια τωρα και κανεις edit για να αλλαξεις το υφος σου κ να εκθέσεις τον τροπο που απαντησα σε εκεινο το υφος με το ωραιοποοιημενο που έφτιαξες τωρα.

Μην παιζεις με την νοημοσύνη μας εδω μεσα, γτ δεν εχεις μεγαλύτερη για να μπορεις να το καταφέρεις.

Δε θα κατσω να κανω αλλη κοκορομαχεια μαζι σου δε με οφελει σε κατι,
Απλα το παντελονατος φροντισε εκτος απ το να το λες να το πραττεις κιολας.

Anastasakis Hair Clinic

Έσβησες ακριβως αυτα , κ λιγα ακομα προς το τελος ειρωνικου υφους κ το ωραιοποιησες για να φαίνεσαι καλος.
Μη φοβασαι δε μπερδευομαι , κ ο Cvial ίσως εχει τη δυνατοτητα να δει το αρχικο μήνυμα.
Λες οτι εισαι παντελονατος 5 χρονια τωρα και κανεις edit για να αλλαξεις το υφος σου κ να εκθέσεις τον τροπο που απαντησα σε εκεινο το υφος με το ωραιοποοιημενο που έφτιαξες τωρα.

Μην παιζεις με την νοημοσύνη μας εδω μεσα, γτ δεν εχεις μεγαλύτερη για να μπορεις να το καταφέρεις.

Δε θα κατσω να κανω αλλη κοκορομαχεια μαζι σου δε με οφελει σε κατι,
Προσπαθω να μην κανω trigger.
Ειναι δυσκολο να θυμαμαι συνεχεια πως να φερομαι προσεκτικα ωστε να μην ενοχλω, οποτε, ναι, ειναι "προοδος" να γυρναω πισω να κανω edit μιας και παιζω με τρελο handicap.

Την λεξη παντελονατος δεν την εχω πει ποτε εγωμ παλι μπερδευεσαι. Εχω πιο πλουσιο και συγκεκριμενο λεξιλογιο.
Εκτιμω την ...συμβουλη
ΕΙΔΙΚΑ απο εσενα.
Εισαι τρανο παραδειγμα προς μιμηση.....

Εσυ συνεχισε την ατζεντα σου οπως δειχνει να σου επιτρεπει ακομα (τολμω να πω σκανδαλωδως) ο @CVIAL αλλα ετσι ειναι η ζωή.

Panos1982

Well-Known Member
Η ατζεντα μου ειναι η διαφανεια ,
Καλη τυχη κι εσυ με την δικη σου.

O Cvial ειναι ο σωστος άνθρωπος στην σωστη θεση κ ξερει πολυ καλα τι κανει κ γιατι το κανει.

Του χρωσταμε ολοι ενα ευχαριστω κι εσυ ειδικα λιγα παραπανω . . .

GeorgeXz

Active Member
Έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ με την περίπτωση του συγκεκριμένου. Υβριστικός, είρων κ πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης.

Κατ' επανάληψη παραβιάζοντας τους κανόνες.

Αναμένω ban χρονικά αντίστοιχο, τουλάχιστον, του δικού μου @CVIAL.

Διαφορετικά όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι υπάρχει συγκεκριμένη εύνοια και σιγά σιγά οι σοβαροί θα αρχίσουν να αποχωρούν...

Μπλουζα