CG 210 & Dercos Neogenic

krhtikos21

Member
πάντως και εγώ αυτό αναρωτιέμαι είναι καλύτερα να ξεκινήσεις αυτό, το capilogain ή ένα που ανέβασε ο άκης πρόσφατα δυτ μπλοκερ από Γερμανία.Εσειίς τ λέτε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
τι να σου πω... ο καπα λεει οτι το καπιλο ειναι το καλυτερο μπλοκερ αλλα το cg μιλαει για αλλα κεφαλεα οπως φλεγμονες και σωστος κυκλος των μαλλιων αρα και αυτο σαν μπλοκερ φερνει... αλλα ενας που δοκιμασε καπιλο λεει αφινει μια καφε στροση στο δερμα και δεν βγαινεις εξω με αυτο... το δυτ μπλοκερ ειναι κατι σαν το ru αρα δοκιμασμενο δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθαει αλλα αμα σκεφτεις μετα απο καποια χρονια χανεις και με φινα μαλλι δεν θα χανεις με το τοπικο αντιανδρογονο? το cg με αυτα που λεει ειναι σαν να σου αφερει το προβλημα και ολα λειτουργουνε νορμαλ οσο το βαζεις και μαλιστα σου παχαινει και τα μαλλια απο μονο του κατα 37% και προκαλει λεει regrowth αν λεει αληθια ειναι καλυτερο αν οχι θελει δοκιμη και παλι συντηριση να κανει καλο ειναι μιας και ειναι φυτικο ... δεν εχει παρενεργειες δεν ειανι ουτε αντιαδρογονο ουτε εχει μεσα χειμικα οποτε εγω στα 3 προτειμω να δοκιμασω αυτο να μου συντηρει τα αποτελεσματα της μινοξ...

krhtikos21

Member
θα το πάρεις άμεσα? φαίνεται πολλά υποσχόμενο αλλά ελπίζω να μην ελιναι κ αυτό απάτη....σε μερικούς μήνες πιστευω θα ναι πολλοί που θα το βάζουνε οπότε θα χουμε κ καλύτερη εικόνα για το αν δουλέυει ή οχι.

newfish

Member
Για το CG 210 και που να το παραγγειλετε δειτε εδω http://www.bestprice.gr/search?q=CG+210 .
Θα το παραγγειλω και εγω γιατι ετσι και αλλιως εδω και ενα χρονο βαζω 2 φυτικα τοπικα που μου εδωσε δερματολογος.
Στη θεση του ενος θα βαλω το CG 210 που ετσι και αλλιως και αυτο φυτικο ειναι. Παρενεργειες δεν εχει , ειπε ο γιατρουδακος στο βιντεο.
Σιγα μην ειχε φυσικα και το εδιναν ετσι στα καλλυντικα του φαρμακειου.
Φυσικα θα πρεπει να περασουν μηνακια για να σας πω αν εκανε δουλεια.
Με τα 2 προηγουμενα τοπικα ειχα φτασει σε σημειο να μετραω στον νιπτηρα 3-4 τριχες απο εκει που πριν τα παρω εχανα μεχρι και 100.
Φυσικα δεν μπορω να ξερω αν ευθυνονται τα τοπικα ή αν θα γινοταν αυτο ετσι και αλλιως. Τωρα εχω παλι μια αυξημενη τριχοπτωση και πιστευω οτι ειναι η λεγομενη εποχιακη. Θα δειξει με τον καιρο το καινουριο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μπορω να το συγκρινω με τα προηγουμενα 2 φυτικα.

mpimpos

Member
σημερα ειναι η 1η μερα με cg κ παρατηρησα μετα την εφαρμογη του νιωθω σαν ενα πολυ μικρο καψιμο-φαγουρα στο κεφαλι,δν ειναι ενοχλητικο κ κραταει περιπου κανα 10λεπτο αφου το απλωνω.στις οδηγιες μεσα λεει για 9 μηνες θελει πρωι κ βραδυ κ στα σημεια που δεν υπαρχει αραιωση,δηλαδη σε ολο το πανω μερος του κεφαλιου....καλα κρασια...με βλεπω να τελειωνει το μπουκαλακι για πλακα..(λαδιλα δν αφηνει καθολου στεγνωνει σε κανα μισαωρο)

Strider

New Member
mpimpos είπε:
σημερα ειναι η 1η μερα με cg κ παρατηρησα μετα την εφαρμογη του νιωθω σαν ενα πολυ μικρο καψιμο-φαγουρα στο κεφαλι,δν ειναι ενοχλητικο κ κραταει περιπου κανα 10λεπτο αφου το απλωνω.στις οδηγιες μεσα λεει για 9 μηνες θελει πρωι κ βραδυ κ στα σημεια που δεν υπαρχει αραιωση,δηλαδη σε ολο το πανω μερος του κεφαλιου....καλα κρασια...με βλεπω να τελειωνει το μπουκαλακι για πλακα..(λαδιλα δν αφηνει καθολου στεγνωνει σε κανα μισαωρο)

Θα μπορούσες να γράψεις τα συστατικά του, γιατί δεν τα βρίσκω?

dk1984

Member
Strider είπε:
mpimpos είπε:

Θα μπορούσες να γράψεις τα συστατικά του, γιατί δεν τα βρίσκω?

INGREDIENTS: Aqua/Water, Alcohol, Allium
Cepa (Onion) Bulb Extract, Betaine, Glycerin,
Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Parfum/Fragrance, Sodium Chloride,
Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Paullinia
Cupana Extract, Maltodextrin, Silica

mimis giova

Active Member
παιδια μ τελειωνει η μινοχ..κ σκευτομαι να την αντικαταστισω με cg210..τι λετε??καμια γνωμη οι εμπριροι??το ρολερ το σινεχιζω κανονικα 0.25..

mpimpos

Member
παντως οτι αποριες εχετε επειδη ειναι καινουργιο προιον κ δν ξερουμε πληροφοριες απο φαρμακοποιους,απο χρηστες κτλ,αν θελετε παρτε τους τηλ κ σκιστε τους στις ερωτησεις.εγω αυτο εκανα,ηταν πολυ ευγενικοι κ μου ειπαν αν ξαναχρειαστω κατι να τους παρω.δεν ρωτησα αυτο που λεει το site τους για 8200 καινουργιες τριχες,καηκα το ξεχασα τελειως,ρωτησα μονο για παρενεργειες,αν κανει μαζι με μινοξ κ τροπο χρησης,αν ειναι λαδερο η βρωμαει τετοια πραγματα.

gianniskritikos2

Active Member
αν μπορεις ρωτα για αποτελεσματικοτιτα αυτο μας καιει .. ρωτα αν μπορει να αντιστρεψη απο μονο του την διαδικασια αν καποιος ειναι σε αρχικα σταδια τριχοπτωσης αν μπορει δηλαδει να τα σωσει..

kwpous

Member
ρε παιδια χρησιμοποιει κανεις Dercos Neogenic να μας πει τη γνωμη του?επισης αν γνωριζεται κατι για παρενεργειες αναφερτε το..πολυ διαφημιση παντος για το συγκεκριμενο προιον..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθη.......δυστηχως περα απο την φινα και την ντουτα δεν υπαρχει κατι αλλο που να δουλευει μακροχρονια....η μινοχ χανει την δυναμη της συντομα....

gianniskritikos2

Active Member
γιωργο τοτε να μην το παλευουμε ε? να λεμε η φινα η οχι? αντε βαλε και μινοξ... αυτη ειναι η λογικη σου? αμα ηταν ετσι κανενα μελλος δεν θα καθοταν παραπανο απο 1 βδομαδα εδω μεσα θα του λεγανε ολοι η φινα με μινοξ η φινα χωρις μινοξ αλλιως δεν ειπαρχει κατι αλλο και χερετα τα μαλλια σου... και ολοι απλα θα αποφασιζαμε και θα πραταμε και θα βγαιναμε απο δω μιας και δεν θα χριαζομαστε ουτε να πειραματιστουμε ουτε να ψαξουμε ουτε να ελπιζουμε αλλα και ουτε να μαθουμε κατι παραπανω καθως το μονο που πρεπει να ξερουμε ειναι "στην καραφλα δουλευει μονο η ντουντα" ας κραταμε λοιπον ολοι μικρο καλαθι . Το βρισκεις λογικο?

Reve

Active Member
Φίλε κατά την γνώμη μου έχεις κάποια δίκαια. Δυστυχώς όμως τα αποδεδειγμένα είναι αυτά τα "καταραμένα" δύο. Αν και σε κάποιους τυχερούς που δεν έχουν παρενέργειες αποδίδουν πολύ καλά. Όσο αφορά το dercos πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που δεν το έχουν δοκιμάσει πολλά παιδιά είναι η τιμή του. 75 ευρώ επί τρεις μήνες είναι 235 ευρώ (πάνω κάτω). Δεν είναι και λίγα για ένα νέο αμφιλεγόμενο προϊόν. Είναι τα λεφτά 2 χρόνων μινοξιδίλης. Μακάρι να αποδειχτεί καλό πάντως. Απ ότι διάβασα το ποστ ενός άλλου παιδιού (νομίζω στο threat για το cg210) είπε ότι του σταμάτησε την τριχόπτωση για ένα δίμηνο και μετά επανήλθε. Πάντως ίσως το Cg κάνει την διαφορά. Μακάρι. Είχα στείλει ένα εμαίλ σε κάποια φάση στην εταιρεία τους και τους είχα ρωτήσει αν επηρεάζει την DHT (έχω πάρει σβάρνα τις εταιρείες και στέλνω) και με είπαν ότι λειτουργεί αλλιώς και αν θέλω να τους πάρω τηλ. Με έδωσαν και ένα τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το γράψω δημόσια. Αν θες στο στέλνω με Pm. Αναφέρομαι στην εταιρεία του Dercos

Georgex6

Well-Known Member
Πιστευω οτι το cg210 ειναι μια ενναλακτικη για οσους ειχαν προβληματα με τη μινοξιδιλη και τη διεκοψαν ειτε λογω φαγουρας η ξηροδερμιας κλπ κλπ
υ.γ. στο τελος του βιντεο αυτος ο γιατρος αναφερεται σε μια τεχνικη καινουργια απο ολλανδια λετε να αναφερεται στο Gho?
Παντως το βιντεο φαινετε οτι ειναι απο καποιο συνεδριο οπου παιζει να ηταν χορηγος το συγκεκριμενο προιον οποτε μη ψαρωνετε αλωστε εχουμε αναφερει τη μπορει να κανει και μεχρι που μπορει να φτασει

Reve

Active Member
υ.γ. στο τελος του βιντεο αυτος ο γιατρος αναφερεται σε μια τεχνικη καινουργια απο ολλανδια λετε να αναφερεται στο Gho?
Παντως το βιντεο φαινετε οτι ειναι απο καποιο συνεδριο οπου παιζει να ηταν χορηγος το συγκεκριμενο προιον οποτε μη ψαρωνετε αλωστε εχουμε αναφερει τη μπορει να κανει και μεχρι που μπορει να φτασει

Καλημέρα φίλε. Για ποιο βίντεο και ποιο συνέδριο λες?

dk1984

Member
Reve είπε:

Καλημέρα φίλε. Για ποιο βίντεο και ποιο συνέδριο λες?

ειναι στη πρωτη σελιδα

scubas

Member
Καλησπέρα σε όλους. Εχω ξεκινήσει την θεραπεία εδω και 1,5 μήνα (έχω άλλο τόσο) με τα Dercos neogenic. Σε εμένα βλέπω να δουλεύει διοτι εχω αρχίσει να βγάζω εκτώς απο νέες τρίχες, αναμεσα απο αυτές χνούδι που έχει την τάση να γίνει τρίχα κανονική. Σε καραφλά σημεία δεν βγάζει χνούδι μόνο κάποιες μεμονομένες τρίχες. Μετά το πέρας της θεραπείας θα δούμε όμως γιατι οπως βγήκαν μπορεί και να πέσουν.Πάντως μπωρώ να πώ οτι το σαμπουάν δίνει όντως μια ψευδαίσθηση περισσότερων μαλλιών (πράγμα απρόσμενο). Μετα την θεραπεία με αυτές θα ξεκινήσω το cg210 για διατήρηση.

Μπλουζα