Charalambos, FUE, 4031g, 25-26/02/21

alex7

Well-Known Member
Άλεξ εδώ έχουμε τον ορισμό της retro, δες λίγο τις φώτο πριν την μμ.
Υποθετικά εννοώ.Αν κάποιος δεν πάσχει από DUPA ή RETRO τότε για την αποτυχία της φύτρωσης είναι πιθανή μία από τις αιτίες να είναι η ντελικάτη ρίζα της τρίχας.Ετσι λόγω και του στρες της επέμβασης ίσως επηρεαστεί και δεν φυτρώσει.Υπόθεση κάνουμε.Είναι κάτι που το διαπιστώνει ο Γιατρός μετά από την εξαγωγή.Εμένα μου είχε πει για τις δικές μου ότι είναι πολύ ανθεκτικές

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν παίζει αυτό Άλεξ περί ντελικάτης ρίζας. Δεν έχει ψυχολογικά η ρίζα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
και όμως η τρίχα έχει ψυχολογικά.Τριχοφάς λέγεται η αλωπεκία

Αυτό είναι υπόθεση, δεν είναι διαπιστωμένα με ακρίβεια τα αίτια της γυροειδούς. Εμφανίζεται συνήθως όταν υπάρχει οικογενειακή προδιάθεση και εμπίπτει στην κατηγορία των αυτοάνοσων. Το αν ένα ψυχολογικό ερέθισμα κάνει trigger ένα φαινόμενο που έχει αλλού την αιτία του δεν κάνει την τρίχα να έχει "ψυχολογικά". Γενικά το τριχοθυλάκιο είναι ένα πολύ ανθεκτικό όργανο και επιβιώνει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Aldo

Well-Known Member
Συμφωνώ απόλυτα με Cvial, πρέπει να περιμένουμε!
1ον γιατί δεν πρπει να ανγχωνουμε τον Χαράλαμπο (ο άνθρωπος μπορεί να έχει αργή φυτρωση, έχει ξανά κάνει Μετ έχει κ αυτό κάποιο αντίκτυπο στην ταχύτητα) !
2ον μην αδικούμε την κλινική , την έκαστοτε! Ας περιμένουμε μέχρι το 12 μηνο και τότε να τα πούμε όλα.

Εμένα όμως με απασχολεί κυρίως το 1ο!

bobby

Well-Known Member
Αυτό είναι υπόθεση, δεν είναι διαπιστωμένα με ακρίβεια τα αίτια της γυροειδούς. Εμφανίζεται συνήθως όταν υπάρχει οικογενειακή προδιάθεση και εμπίπτει στην κατηγορία των αυτοάνοσων. Το αν ένα ψυχολογικό ερέθισμα κάνει trigger ένα φαινόμενο που έχει αλλού την αιτία του δεν κάνει την τρίχα να έχει "ψυχολογικά". Γενικά το τριχοθυλάκιο είναι ένα πολύ ανθεκτικό όργανο και επιβιώνει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.
Εμένα πάντως κάποιο φίλοι μου που εμφάνισαν ήταν πολύ αγχώδεις τύποι…..

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Εμένα πάντως κάποιο φίλοι μου που εμφάνισαν ήταν πολύ αγχώδεις τύποι…..

Δε νομιζω πως το αγχος ειναι τοσο η αιτια. Αργα η γρηγορα θα συνέβαινε αυτό. Ίσως απλά το άγχος να επιταχύνει το process.

Legwg James

Δεν αντιλέγω αλλά και οι 3 που ξέρω με γυροειδή είναι κινητά άγχη όλοι…..

Καταλαβαινω τι λες αλλά έχω αντιπαραδειγμα. Εχω φίλο συνομήλικο που το παλικαράκι είναι ιατρική ( πάει για καρδιοχειρουργος ) και στις Πανελληνιες του 2019 ειχε γραψει αν δεν κάνω λάθος 19.890 μόρια, κάπου εκει ( μεστο τοπ 3 πανελλαδικα ) . Θα μου πεις γιατι στα λεω. Διαβαζει 16 ωρες τη μερα ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ και εχει ενα μονιμο αγχος αν θα τα προλαβει ολα. Ξεκινησε λοιπον προσφατα να αραιωνει πισω στο crown. Η μιση αληθεια ειναι αυτη. Η αλλη μιση πως και αυτός έχει συγγενεια απο παντου για να αραιωσει ( 2 παππουδες NW 6, μπαμπας NW 5 ) ενώ είναι και αρκετά τριχωτός πράγμα που σημαίνει περισσότερη τεστο - περισσοτερη DHT. Η κομμώτρια που τον έχει αναλάβει του είπε ότι είναι λόγω άγχους, εγώ θεωρώ απλά το άγχος να έκανε speed up κανα δυο χρονια την ολη διαδικασια. Ως εκει. Καμια φορά η γενικότερη εικόνα ίσως λέει παραπάνω πράγματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Καταλαβαινω τι λες αλλά έχω αντιπαραδειγμα. Εχω φίλο συνομήλικο που το παλικαράκι είναι ιατρική ( πάει για καρδιοχειρουργος ) και στις Πανελληνιες του 2019 ειχε γραψει αν δεν κάνω λάθος 19.890 μόρια, κάπου εκει ( μεστο τοπ 3 πανελλαδικα ) . Θα μου πεις γιατι στα λεω. Διαβαζει 16 ωρες τη μερα ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ και εχει ενα μονιμο αγχος αν θα τα προλαβει ολα. Ξεκινησε λοιπον προσφατα να αραιωνει πισω στο crown. Η μιση αληθεια ειναι αυτη. Η αλλη μιση πως και αυτός έχει συγγενεια απο παντου για να αραιωσει ( 2 παππουδες NW 6, μπαμπας NW 5 ) ενώ είναι και αρκετά τριχωτός πράγμα που σημαίνει περισσότερη τεστο - περισσοτερη DHT. Η κομμώτρια που τον έχει αναλάβει του είπε ότι είναι λόγω άγχους, εγώ θεωρώ απλά το άγχος να έκανε speed up κανα δυο χρονια την ολη διαδικασια. Ως εκει. Καμια φορά η γενικότερη εικόνα ίσως λέει παραπάνω πράγματα.
Η ψυχολογία επιδρά στο σώμα μας Αρα και στις τρίχες μας

Legwg James

Η απάντηση εδώ είναι όχι o_O
Γιατί ρε αδερφέ; Αδυνατώ να καταλάβω πως το άγχος μπορεί να συμβάλλει στην έναρξη αδυναμίας του θυλακα στη DHT. Αν κάποιος αραιώνει καθαρά λόγω διατροφής η άγχους με το που επιτρέψει στα στάνταρ του το μαλλί θα επανέλθει. Με τις κάποιες γνώσεις που έχω αυτό έχω καταλάβει ως τώρα.

oreo

Well-Known Member
Γιατί ρε αδερφέ; Αδυνατώ να καταλάβω πως το άγχος μπορεί να συμβάλλει στην έναρξη αδυναμίας του θυλακα στη DHT. Αν κάποιος αραιώνει καθαρά λόγω διατροφής η άγχους με το που επιτρέψει στα στάνταρ του το μαλλί θα επανέλθει. Με τις κάποιες γνώσεις που έχω αυτό έχω καταλάβει ως τώρα.
Στο αυτοάνοσο , δεν έχουν εφαρμογή οι γνώσεις, δυστυχώς.

Μπλουζα