Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα ενημερώσω για την πορεία μου το βράδυ φίλε.Κάποια ενημέρωση φίλε; Μόλις μπήκες στον 6ο μήνα.
Για την ακρίβεια μόλις μπήκα στον 7ο μήνα φίλε.Κάποια ενημέρωση φίλε; Μόλις μπήκες στον 6ο μήνα.
Φίλε Alex
Επειδή έχω κάθετα διαφορετική άποψη μου το τεκμηριώνεις σε παρακαλώ?
Ήταν τελείως άδειο κεφάλι .Η φωτογραφία είναι πανοραμική και σε εξωτερικό φως όπου φαίνονται τα πάντα .Για το μήνα του εξελίσσεται πολύ καλά .Έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης .Δεν έβαλε 10000 grafts Τηρουμένων των αναλογιών εμένα μου φαίνεται πολύ καλόΦίλε Alex
Επειδή έχω κάθετα διαφορετική άποψη μου το τεκμηριώνεις σε παρακαλώ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε νομίζω σε αυτήν την έκταση που μπήκαν τα grafts ότι μπορείς να πάρεις πολύ πυκνό αποτέλεσμα .Αν είσαι άδειος θα πάρεις ένα αποτέλεσμα σαν ελαφρά διάχυτη αλωπεκία .Εκτός αν έχεις πολύ παχιά τρίχα .Κάτι τέτοιο δε φαίνεται εδώ .Τα 100 τ.Ε είσαι σίγουρος ότι είναι η άδεια περιοχή;Εμένα μου φαίνεται μεγαλύτερηΕπειδή ο Χαράλαμπος είναι στον 6ο μήνα ακόμα και εχει άλλο ένα δίμηνο,δε θέλω να γράψω ακριβώς τη γνώμη μου αλλά θα σου πω το εξής.
1)Ο μήνας που είναι,είναι στα τελειώματα του.2)Μαλλί μπροστά είχε αρκετό δεν ήταν άδειος.3)Έβαλε πολλά σε μια έκταση 100τμ και όπως έχω αναλύσει έπρεπε να έχει πυκνότητα 40τμ μέσο όρο.4)Χερλάιν έπρεπε περισσότερα.Με λίγα λόγια,μέχρι τώρα τίποτα από αυτά δε βλέπω.
Όχι δεν βάζω μινοξιδίλη. Γενικά όμως νιώθω οτι με πηγαίνει αργά από την αρχή. Απ' την επούλωση μέχρι τα μοσχεύματα που δεν λέγαν να πέσουν και τώρα με την φύτρωση που εύχομαι και αυτή απλά να κυλάει αργά και να έχει να δώσει ακόμα. Απλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να δώσει ακόμη γιατί έχω συμπληρώσει ήδη 6μηνο.Μακάρι να σε πηγαίνει αργά η φύτρωση φίλε και να βγουν αργότερα. Γιατί λίγα πράγματα έως τώρα και είσαι στον 6ο μήνα...Δεν βλέπω ουσιαστική αλλαγή σε σχέση με τον 5ο μήνα. Βάζεις μινοξιδίλη;
Μα δεν ήταν άδειος.Δε νομίζω σε αυτήν την έκταση που μπήκαν τα grafts ότι μπορείς να πάρεις πολύ πυκνό αποτέλεσμα .Αν είσαι άδειος θα πάρεις ένα αποτέλεσμα σαν ελαφρά διάχυτη αλωπεκία .Εκτός αν έχεις πολύ παχιά τρίχα .Κάτι τέτοιο δε φαίνεται εδώ .Τα 100 τ.Ε είσαι σίγουρος ότι είναι η άδεια περιοχή;Εμένα μου φαίνεται μεγαλύτερη
Έχει και η τρίχα να παχύνει .Τα μονοτριχα βγαίνουν πρώτα .Στη συνέχεια κάποια γίνονται πολυτριχα .Έχει να βελτιωθεί αρκετά ακόμαΌχι δεν βάζω μινοξιδίλη. Γενικά όμως νιώθω οτι με πηγαίνει αργά από την αρχή. Απ' την επούλωση μέχρι τα μοσχεύματα που δεν λέγαν να πέσουν και τώρα με την φύτρωση που εύχομαι και αυτή απλά να κυλάει αργά και να έχει να δώσει ακόμα. Απλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να δώσει ακόμη γιατί έχω συμπληρώσει ήδη 6μηνο.
Μια χαρά μοσχεύματα έβαλε για την έκταση του και ειχε ηδη από πριν αρκετά μαλλιά...απλά δεν εχει ακόμα φύτρωση για κάποιο λόγο. Ίσως να τον πηγαίνει αργά...Θέλει κανα 2μηνο ακόμα για να ειμαστε σίγουροι.Μα δεν ήταν άδειος.
Αν δεις τοποθέτηση είναι μια χαρά όπως θα έπρεπε να δείχνει σε μια τέτοια έκταση.
Ναι εκεί είναι 100τεκ και η εικόνα της τοποθέτησης είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι.
Εδώ όμως είναι μια τελείως άλλη εικόνα.
Ναι βλέπεις άλλες μεταμοσχεύσεις στο 6μηνο που έχουν σχεδον ολοκληρωθει, γιαυτο το λες. Αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, οπότε απλά περίμενε να δεις. Βλέπεις νέες τρίχες να σκάνε; Εγώ λέω να βάλεις μινοξιδίλη για καλύτερη αιμάτωση της περιοχής!Όχι δεν βάζω μινοξιδίλη. Γενικά όμως νιώθω οτι με πηγαίνει αργά από την αρχή. Απ' την επούλωση μέχρι τα μοσχεύματα που δεν λέγαν να πέσουν και τώρα με την φύτρωση που εύχομαι και αυτή απλά να κυλάει αργά και να έχει να δώσει ακόμα. Απλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να δώσει ακόμη γιατί έχω συμπληρώσει ήδη 6μηνο.
Ναι έχεις δίκιο. Ήθελα να πω ότι έκλεισες τον 6ο μήνα... Πως το βλέπεις το αποτέλεσμα σου μέχρι τώρα;Για την ακρίβεια μόλις μπήκα στον 7ο μήνα φίλε.