ciclopirox Εμπειρια σε καραφλοφορουμ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kos1987

New Member
Εχει δοκιμασει κανεις αυτη την ουσια (ciclopirox) ?

The antimycotic ciclopirox olamine induces HIF-1alpha stability, VEGF expression, and angiogenesis

http://www.fasebj.org/content/early/2003/04/02/fj.02-0586fje.long

Στο εμποριο http://www.galinos.gr/web/drugs/main/substances/ciclopirox-olamine

Καμια γνωμη εμπειρια...

που θα παει τα ραστα θα ερθουν αργα ή γρηγορα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλά το θυμόμουν....Βρήκα ένα σαμπουάν στο μπάνιο (ξεχασμένο) που το χρησιμοποιούσε η γυναίκα μου όταν είχε κάποιο πρόβλημα με ΣΔ και της έκανε καλό. Το είχε χρησιμοποιήσει για 2-3 εβδομάδες νομίζω και τέρμα. (η γιατρός της είχε πει ότι δεν είναι για συχνή - μόνιμη χρήση)
stieprox λέγεται....
Γενικότερα που πάει το μυαλό σου...?

kos1987

New Member
GOMI είπε:
Καλά το θυμόμουν....Βρήκα ένα σαμπουάν στο μπάνιο (ξεχασμένο) που το χρησιμοποιούσε η γυναίκα μου όταν είχε κάποιο πρόβλημα με ΣΔ και της έκανε καλό. Το είχε χρησιμοποιήσει για 2-3 εβδομάδες νομίζω και τέρμα. (η γιατρός της είχε πει ότι δεν είναι για συχνή - μόνιμη χρήση)
stieprox λέγεται....
Γενικότερα που πάει το μυαλό σου...?

Effect of hypoxia inducible factor-1alpha on cells of hair follicle http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17536272

Control of hair growth and follicle size by VEGF-mediated angiogenesis
systemic neutralization of VEGF significantly delayed hair regrowth and resulted in diminished perifollicular vascularization and in reduced size of hair follicles. These findings demonstrate that normal follicle growth and cycling in mice are dependent on VEGF-induced angiogenesis. Impaired vascularization of the hair follicle has been previously suggested to play an important role in the pathogenesis of disorders characterized by hair loss (44–46), including androgenetic alopecia (male-pattern hair loss) where baldness is associated with miniaturization of genetically predisposed follicles (3, 47). Our results support this concept and suggest that some of these disorders may be potential targets for therapies aimed at increasing the vascular support of hair follicles
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC199257/

Androgenetic alopecia
The mechanism by which the local dihydrotestosterone increase leads to hair follicle loss is not clearly demonstrated. Inhibition of cell proliferation in the dermal papilla and a vascular process based on the inhibition in local production of vascular endothelial growth factor (VEGF) have been proposed
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12223962

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αν όντως κάνει όσα αναφέρει η έρευνα στο πρώτο ποστ φαίνεται πολύ καλό. Από την άλλη βέβαια πωλείται καθαρά ώς αντιμυκητιασικό....στο περίπου δηλαδή όπως το fungoral.
Μην μας βάζεις σε πειρασμό kos....:speare:

kos1987

New Member
Κωτσαρελης: For unclear reasons, hemoglobin-related transcripts were elevated in bald scalp

Χμμ...
Ιncreased hemoglobin associated with VEGF inhibitors in advanced renal cell carcinoma.

και

Low hemoglobin is associated with increased serum levels of vascular endothelial growth factor (VEGF) in cancer patients

Απο εδω ξεκινανε ολα.

Μην τρομαζετε με το cancer.Τα μαλλια μας για να μεγαλωσουν κανονικα χρειαζονται ο,τι και τα νεοπλασματα.H Histogen το ξερει...γμ τις φαρμακευτικες μου μεσα γμ Ειδαν οτι δεν εχουν κερδος και την εκαναν απο Ελλαδα!!!

MANKAR

Active Member
kos1987 είπε:
Κωτσαρελης: For unclear reasons, hemoglobin-related transcripts were elevated in bald scalp

Χμμ...
Ιncreased hemoglobin associated with VEGF inhibitors in advanced renal cell carcinoma.

και

Low hemoglobin is associated with increased serum levels of vascular endothelial growth factor (VEGF) in cancer patients

Απο εδω ξεκινανε ολα.

Μην τρομαζετε με το cancer.Τα μαλλια μας για να μεγαλωσουν κανονικα χρειαζονται ο,τι και τα νεοπλασματα.H Histogen το ξερει...γμ τις φαρμακευτικες μου μεσα γμ Ειδαν οτι δεν εχουν κερδος και την εκαναν απο Ελλαδα!!!

koss μπορεις να μας εξιγησεις σχετικα σε αυτο ??και τι σχεση εχουν τα αντιμυκητισιακα σαμπουαν που αναφερατε πιο πανω??ευχαριστω!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
Λοιπόν μια και στα ελληνικα (στα γρήγορα.. τα υπόλοιπα ο αρχίατρος) :

O Παπατζής είπε: Για ασαφής λόγους η αιμοσφαιρίνη ήταν ανεβασμένη στις καραφλοπεριοχές.

Η αυξημένη αιμοσφαιρίνη σχετίζεται με τους VEGF αναστολείς (δλδ Vascular endothelial growth factor - αγγειακούς ενδοθηλιακούς αναπτυξιακούς παράγοντες) σε προχωρημένο νεφροκυτταρικό καρκίνωμα.

Η χαμηλή αιμοσφαιρίνη σχετίζεται με ανεβασμένα πλασμτικα επίπεδα στους Vascular endothelial growth factors στους ασθενείς με καρκίνο.

kos1987

New Member
MANKAR είπε:
koss μπορεις να μας εξιγησεις σχετικα σε αυτο ??και τι σχεση εχουν τα αντιμυκητισιακα σαμπουαν που αναφερατε πιο πανω??ευχαριστω!!

Μετα τον translator chs θα στο εξηγησω απλα.
Ο παραγοντας vegf προκαλει την αναπτυξη αγγειων.
Παλιες ερευνες ελεγαν για μειωμενη αιματωση των τριχ/κιων απο αυτους που εχουν α/α.Το εψαξαν λιγο παραπανω και ειδαν οτι ο παραγοντας vegf ειναι εντονα παρων κατα την αναγενη και στην καταγενη σχεδον εξαφανιζεται.Δλδη οταν το τριχ/κιο δουλευει και παραγει τριχα θελει τροφη...ο παραγοντας vegf φροντιζει γι'αυτο.
Το συγκεκριμενο αντιμ/κο αυξανει τη συνθεση του vegf στο δερμα.Εκαναν δοκιμες στα ποντικια και εδειξε τρελη αυξηση της αιματωσης μεσω νεων αγγειων τοπικα οπου χορηγουνταν.Η μινοξ προκαλει και αυτη αυξηση του vegf αλλα μονο στα dp κυτταρα, οχι στα αγγεια.Αρα πιθανοτατα μεσω διαχυσης του vegf στα γυρω κυτταρα, η μινοξ κραταει μια τυπικη αιματωση στο τριχ/κιο.Τα καταταλαιπωρημενα τριχ/κια μας ειναι βουτηγμενα...στην ινωση.Δλδη δεν εχουν πηγη ενεργειας.Ετσι ακομα και αν εμεις δοκιμαζουμε πραγματα δεν ανταποκρινονται εξαιτιας αυτου.Οποτε εαν εξασφαλισουμε τροφη δεν κανουμε τπτα.Η Histogen κανει ενεσεις που περιεχουν vegf και αλλους αυξητικους παραγοντες (follistatin) που χρησιμοποιουν οι bodybuilders.Γιατι δεν βαζουν στην ενεση μονο αυξ. παραγοντες?χαζοι ειναι, αφου ξερουν τι παιζει...

Τωρα σαν σαμπουαν δεν κανει, πρεπει να μενει αρκετη ωρα στο δερμα.Οι αντιστοιχες κρεμες απουσιαζουν απο την Ελλαδα.

ΥΓ για να καταλαβετε ποσο σημαντικος ειναι ο παραγοντας vegf.Τα κυτταρα των νεοπλασματων πολλαπλασιαζονται απιστευτα γρηγορα λογω βλαβης στο dna κλπ...Αυτα εκφραζουν vegf για να μπορεσουν να τραφουν.Μπλοκαροντας τον vegf ο ογκος συρρικνωνεται μονο απο αυτο και ενω τα κυτταρα εχουν εντολη να διαιρουνται ταχυτατα.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλήμερα Κωστή και σε όλη την παρέα, μιας που αναφέρθηκες για την φολλιστατίνη..

http://www.fasebj.org/content/early/2003/03/02/fj.02-0247fje.full.pdf

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kos, μιας και στην έχουμε πέσει όλοι :m02: για πες μου κάτι.

Ας πούμε ότι βρίσκουμε κάτι που

1) αυξάνει τη σύνθεση του vegf στο δέρμα.
2) προκαλεί μια φυσιολογική αύξηση pge 2
3) μειώνει την pgd2
4) κάνει όσα δείχνουν οι έρευνες για το vpa (αυτό δεν ξέρω αν χρειάζεται τελικά)

Δεν είναι απαραίτητο βέβαια να προκύπτουν όλα από ένα τοπικό αλλά από 2-3 που κάνουν τα παραπάνω.

Με τα όσα έχουμε μέχρι τώρα από έρευνες κλπ, τι άλλο θα μπορούσε να λείπει από τη συνταγή ώστε να πούμε ότι έχουμε καλύψει όσους περισσότερους παράγοντες γίνεται για regrowth?

Chs

Μέλος του προσωπικού
Κατ εμε κάτι που να έχει να κάνει κάτα 99,9% με τους ανδρ. υποδοχείς στο κεφάλι ίσως? ---> βλέπε cb π.χ.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
καλό φαίνεται αυτό chs...η βιταμίνη Α (Retinoic acid) για παράδειγμα ίσως κάτι κάνει με τους υποδοχείς...
http://dermatology.cdlib.org/DOJvol4num1/original/jankovi.html

kos1987

New Member
GOMI είπε:
kos, μιας και στην έχουμε πέσει όλοι :m02: για πες μου κάτι.

Ας πούμε ότι βρίσκουμε κάτι που

1) αυξάνει τη σύνθεση του vegf στο δέρμα.
2) προκαλεί μια φυσιολογική αύξηση pge 2
3) μειώνει την pgd2
4) κάνει όσα δείχνουν οι έρευνες για το vpa (αυτό δεν ξέρω αν χρειάζεται τελικά)

Δεν είναι απαραίτητο βέβαια να προκύπτουν όλα από ένα τοπικό αλλά από 2-3 που κάνουν τα παραπάνω.

Με τα όσα έχουμε μέχρι τώρα από έρευνες κλπ, τι άλλο θα μπορούσε να λείπει από τη συνταγή ώστε να πούμε ότι έχουμε καλύψει όσους περισσότερους παράγοντες γίνεται για regrowth?

Αρκετα πραγματα που δεν τολμω καν να γραψω εδω...ολα αυτα που εγραψες ειναι υπεραρκετα, πιστευω για πρωτη φαση.
τεσπα μολις ενας μ εστειλε ενα μαιλ: I See some new hairs man... my current regieme is 2xday vpa1%. and sometimes topical tb4. Μηπως τελικα η tb4 για καποιο λογο μπορει να απορροφηθει απο το δερμα?:huh: Βεβαια αυτος εχει δερμα σφουγγαρι.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Μάλλον από το vpa είδε τρίχες.. με το μοριακό βάρος του tb δεν το νομίζω.. εκτός και αν έχει πόρους σωλήνες ο τύπος.. τότε αλλάζει είναι πολύ τυχερός..

kos1987

New Member
Πρεπει να περναει τοπικα σ'αυτον, εχει δερμα ποντικιου φαινεται, αλλος εχει τ'ονομα και αλλος τη χαρη.χαχα.Απο τη tb4 μαλλον ειναι γιατι λεει τα γενια αναπτυσσονται σφαιρα...

Chs

Μέλος του προσωπικού
Αυτό το σημάδι ναι.. εδώ πάω πάσο.. όμως και εμένα με την μινοξιδίλη αν ξυριστώ σημερα την επόμενη μέρα έχω γένια 3 ημερών.. δεν κάνω πλάκα.. μιλάμε έχω γίνει αρκούδα.. Κώστααακηηη να έρθω να μου βάλεις TB στο καυκαλο :blush: ??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα