ciclopirox Εμπειρια σε καραφλοφορουμ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kos1987

New Member
lab_hair είπε:
Βρηκα ciclopirox για τα νυχια. Αυτο εδω: http://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/16975#content
Είναι safe για το δερμα? Γενικα τι περιεκτικοτητα θελουμε περιπου??

Αμα μπορεσεις να βρεις τα εκδοχα κατι γινεται...
Στα ποντικια το χρησιμοποιουσαν τοπικα 1%

Εγω αρχισα σημερα στους κροταφους...1% σε 80οιν./10pg/10νερο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
kos1987 είπε:
lab_hair είπε:
Βρηκα ciclopirox για τα νυχια. Αυτο εδω: http://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/16975#content

Δηλαδη στα μεγαλα ποντικια ενα 2%? :D Παντως ολα τα φαρμακα ειναι στο 1-2% Οποτε δυσκολα να φτιαξουμε με αυτα μεγαλες περιεκτικοτητες, εκτος απο αυτο που ειναι 8% αλλα ειναι ακριβο.
ethyl acetate, ethanol(96%), cetostearyl alcohol, hydroxypropyl-chitosan, purifield water.

kos1987

New Member
lab_hair είπε:
kos1987 είπε:
lab_hair είπε:

Δηλαδη στα μεγαλα ποντικια ενα 2%? :D Παντως ολα τα φαρμακα ειναι στο 1-2% Οποτε δυσκολα να φτιαξουμε με αυτα μεγαλες περιεκτικοτητες, εκτος απο αυτο που ειναι 8% αλλα ειναι ακριβο.
ethyl acetate, ethanol(96%), cetostearyl alcohol, hydroxypropyl-chitosan, purifield water.

Ασφαλες φαινεται για το δερμα και 2% να ειναι, δε νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα.

lab_rat

Member
kos1987 είπε:
lab_hair είπε:
kos1987 είπε:
lab_hair είπε:

Ασφαλες φαινεται για το δερμα και 2% να ειναι, δε νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα.

Thanx!! Αρχίζω άμεσα και ενημερώνω...

kos1987 είπε:
Εσυ πηρες απεξω? 1 η 2 φορες τη μερα θα βαζεις?

lab_rat

Member
Νομιζω κατι κινειται!! Στη hairline στο σημειο οπου ειχα επανεκφιση απο μινοχ αλλα πλεον δεν εχει μεινει κατι, εμφανιζονται πολυ μικρα χνουδακια, ανοιχτοχρωμα ακομα, τα οποια καταλαβαινω πιο πολυ απο την υφη η απο κονδα σε εντονο φωτισμο!! Για να δουμε αν θα αναπτυχθουν...

Apo-Tol

New Member
kos1987 είπε:
Εχει δοκιμασει κανεις αυτη την ουσια (ciclopirox) ?

The antimycotic ciclopirox olamine induces HIF-1alpha stability, VEGF expression, and angiogenesis

http://www.fasebj.org/content/early/2003/04/02/fj.02-0586fje.long

Στο εμποριο http://www.galinos.gr/web/drugs/main/substances/ciclopirox-olamine

Καμια γνωμη εμπειρια...

που θα παει τα ραστα θα ερθουν αργα ή γρηγορα...

Λοιπόν παλιότερα χρησιμοποιούσα το Stieprox 2-3 φορές την εβδομάδα μαζί με minox 5% και fina, ε μετά από 2 μήνες είχα βγάλει τόσες μικρές τριχούλες όσο ποτέ στο παρελθόν (ειδικά στους κροτάφους)! Το χρησιμοποιούσα για ΣΔ λόγο της pg μαζί με το selsun. Βέβαια είμαι τόσο βλάκας που πήρα την minox του φαρμακοποιού και τα σταμάτησα αυτά για να μην έχω θέμα από την pg. Το αποτέλεσμα? Μέσα σε 1 μήνα να βρεθώ μήνες σε αποτελέσματα πίσω... Σήμερα ξαναρχίζω την παλιά minox και από εβδομάδα μαζί και τα σαμπουάν! Ελπίζω να επιστρέψω όπως πριν...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
Τωρα που εφυγε ο Kos υπάρχει καποιος αλλος που να δοκιμαζει αυτο εδω η ειμαι ο μονος??

Lab πιο σκευάσματα Χρησιμοποιείς δώσε κανένα λινκ,να ξέρουμε και τι κυκλοφορεί Ελλάδα
Δεν υπάρχουν όλα όσα έχει στον γαληνο

lab_rat

Member
kapa είπε:
lab_hair είπε:
Τωρα που εφυγε ο Kos υπάρχει καποιος αλλος που να δοκιμαζει αυτο εδω η ειμαι ο μονος??

Lab πιο σκευάσματα Χρησιμοποιείς δώσε κανένα λινκ,να ξέρουμε και τι κυκλοφορεί Ελλάδα
Δεν υπάρχουν όλα όσα έχει στον γαληνο

Λοιπον. Στην αρχη χρησιμοποιησα KITONAIL MED 8% και το αραιωνα στο 2%. Ειναι όμως ακριβό και δεν πηρα καινουριο.
Τωρα χρησιμοποιω NEO-MYCODERMOL. Εΐναι σε 1% και βγαινει και σε κρεμα και σε λοσιον και ειναι πανφθηνο. Συνηθως δεν το χουν τα φαρμακεια αλλα τα περισσοτερα φερνουν κατοπιν παραγγελιας (καποια και αυθημερον εκει που εψαξα).
Ενδεχεται να υπαρχει και το DAFNEGIN VAG.FOAM 2% το οποιο ενδεχεται να βολεψει καθοτι και 2% και σε μορφη αφρου (παροτι για κολπικη χρηση 8))
Παντως δε βλεπω να κινειται κατι επιπλεον... Συμφωνα με οτι εχει υποθει δε θα επρεπε να παρατηρω καποια πιο γρηγορη αναπτυξη πχ στα γενια εφοσον μαλιστα δε χρησιμοποιω πια minox?

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
Παντως δε βλεπω να κινειται κατι επιπλεον... Συμφωνα με οτι εχει υποθει δε θα επρεπε να παρατηρω καποια πιο γρηγορη αναπτυξη πχ στα γενια εφοσον μαλιστα δε χρησιμοποιω πια minox?

Από την στιγμή που εκοψες την μινοξιδιλη έχεις ρίξει την θεραπεία δηλαδή και μόνο συντήρηση να έχεις τώρα ειναι επιτυχία,που σημαίνει ότι όταν προσθέσεις πάλι μινοξιδιλη θα έχεις σαφή επανεκφυση.
Ετσι έριξα και εγώ την θεραπεία μου κόβοντας την airol,ακόμα και συντήρηση τώρα και για εμένα ειναι επιτυχία,αν έχω και επανεκφυση χωρίς την κρέμα τότε έχουμε θέμα.

lab_rat

Member
kapa είπε:
lab_hair είπε:

Από την στιγμή που εκοψες την μινοξιδιλη έχεις ρίξει την θεραπεία δηλαδή και μόνο συντήρηση να έχεις τώρα ειναι επιτυχία,που σημαίνει ότι όταν προσθέσεις πάλι μινοξιδιλη θα έχεις σαφή επανεκφυση.
Ετσι έριξα και εγώ την θεραπεία μου κόβοντας την airol,ακόμα και συντήρηση τώρα και για εμένα ειναι επιτυχία,αν έχω και επανεκφυση χωρίς την κρέμα τότε έχουμε θέμα.
Βασικα απο τις τριχες της μινοχ εχουν μεινει αυτες που μου κραταει με νυχια και με δοντια το vpa. Οποτε ψαχνω κατι που να μου δωσει κατι παραπανω. Μαλλια και γενια εχουν επανελθει στους φυσιολογικους ρυθμους αναπτυξης και δεν βλεπω να αλλαζει ως προς αυτο ενω θα επρεπε! Τεσπα, συνεχιζω και βλεπουμε αλλα δεν ελπιζω ιδιαιτερα! Καλο θα ηταν να το δοκιμαζε και αλλος για να εχουμε μεγαλυτερο δειγμα!

lab_rat

Member
Να ενημερώσω οτι σταματαω τη συγκεκριμενη ουσια τουλαχιστον για τωρα. Ο λογος ειναι οτι με πηγε τελικα πισω. Απο τοτε που αρχισα την κρεμα μεσα σε μια βδομαδα στρογγυλεψε επικινδυνα η hairline (με το αλλο για τα νυχια δεν ειχα τετοιο θεμα). Ισως ειναι κατι σα την κετοκαναζολη (καθοτι και τα 2 αντιμυκιτιακα), δηλαδη να μπορει να σου κανει καλο αλλα και κακο στην αλλοπεκια.. δε ξερω!!
Προς το παρον συνεχιζω με μινοχ-αιρολ-κορτιζονη για να επανελθω καθως συνολικα εχω χασει αρκετο μαλλι απο το καλοκαιρι που σταματησα τη μινοχ.
Ισως του δωσω στο μελλον αλλη μια ευκαιρια σε μορφη αφρου!

lab_rat

Member
Μεχρι στιγμης ναι! Αλλα το σκεφτομαι αν θα το συνεχισω παραλληλα με τη μινοξ η αν το σταματησω και ξαναρχισω οταν φτασω σε στασιμοτητα, για να δω αν θα μου δωσει κατι επιπλεον...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα