Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε φιλέ, δε παίζει να πάθουν τα grts ζημιά από το σκούφο...το σκούφο σου λένε να μη το φοράς στην αρχή επειδή είναι μαλλινος και ενόσω δεν έχουν "κολλήσει" καλά τα grafts στη νέα τους θέση, μη τυχόν και πιαστεί καμία τρίχα στο σκουφι και τραβήξει και το graft έξω. Και η γυμναστική και τα βάρη δε νομίζω να προκαλούν ζημιά, εκτός φυσικά αν 1η 2η μέρα μετά τη μμ πας και βάλεις 100 κιλά κατακλινη πάγκο και σου γίνει το κεφάλι πατζαρι...γενικά όταν έχεις ανοιχτή πληγή νομίζω ότι ή έντονη αιμάτωση στο σημείο αυτόδε κκάνει καλό για την επούλωση. Εσένα προφανώς έπεσαν οι τρίχες κάτι που είναι φυσικο μετά τη μμ, και θα ξαναβγούν αν όλα έχουν γίνει σωστά από το γιατρό και "σηκώσει" τα grafts το κεφάλι σου...τι περιμένεις? Με το που μεγαλώσουν τα μαλλιά μετά το ξύρισμα να βγουν και τα μμ μαζί? Πιο πιθανό είναι στο 2μηνο να είσαι πιο άδειος από πριν τη μμ, επειδή θα πέσουν και μερικές μαμά τρίχες από το σοκ...Εγώ λέω να βάλεις ένα σκούφο που τον γουσταρεις κιόλας για 6 μήνες και να μην ασχολεισαι, ούτε να αγχωνεσαι...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.