Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σε ευχαριστώ stripar(πολύ ξερό το ΟΧΙ).,Θεωρείς τουλάχιστον πως στο κράουν η και γενικά με συνδυασμό προφανώς και κανονικών μαλλίων αξίζει τον κόπο δίνουν κάτι στο illusion της πυκνώτητας.;Υπάρχουν εκαντοντάδες άν όχι χιλιάδες σε διεθνή forum που έχουν κάνει BHT απο μούσι , στήθος κ.τ.λ
Η απάντηση είναι : OXI
![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αεράτος είχα την εντύπωση πως ακόμα και το καραφλό κεφάλι δεν έχει θέμα αιμάτωσης.(απλά το είχα ακούσει δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω ούτε είναι το αντικειμενό μου).Πάντως εάν σε ένα κράουν κάποιος πχ για έξτρα πυκνώτητα βάλει και κάποιες τρίχες απο άλλα σημεία η οποόιες φυσικά είναι όσο καλύτερης ποιότητας μπορούν νομίζω πως συνδυαστικά μπορούν να βοηθήσουν κάπως. Κάνω λάθος σε αυτό;συμφωνω με stripar..επίσης ρε leas εκεί που λες για καλύτερη αιμάτωση είναι λάθος ρε μαν.το καραφλο σημείο έχει καλύτερη αιμάτωση απο πόδια στήθος που είναι τριχωτά?λίγο δύσκολο το κόβω..έχεις μπερδευτεί λιγάκι! τα body hair καλό είναι να μένουν στο body,φιλε leas..μιλαμε για πολυ λεπτες,σπαστες τριχες οι οποιες δεν στρωνουν με τιποτα,πολυ χαμηλη φυτρωτικοτητα. συμφωνω να μπλεξεις ας πούμε μερικά γενια στο crown με τα άλλα τα μαμά μαλλια,λόγο πάχους τρίχας τα γένια θα γεμισουν οποιο κενό υπαρχει
To οτι το recipients dominance είναι πιο ήπιο όμως παεί να πει πως έστω και μετά απο χρόνια αυτές οι τρίχες σιγά σιγά μπορεί να βελτιωθούν κάπως ή το φαινόμενο είναι υπερβολικά αργό και δεν αξίζει καν την κουβέντα;Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι δεν ειναι λύση αλλα η ερώτηση σου περιέχει μια αλήθεια σε θεωρητικό επίπεδο. Ως γνωστόν όλη η επιστήμη της μμ βασίζεται στο donor's dominance, δηλαδή ότι οι τρίχες της δότριας διατηρούν τις ιδιότητες τους στην λήπτρια μετα την μμ. Τα τελευταία όμως χρόνια έχει αποδεχθεί και το recipient's dominance, δηλαδή ότι οι μμ τρίχες αλλάζουν χαρακτηριστικά ακολουθώντας το pattern των μαμά στην λήπτρια. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι μμ στα φρύδια απο το κεφάλι όπου οι τρίχες του κεφαλιού ακολούθησαν μετα από ένα διάστημα των ρυθμό ανάπτυξης των μαμά τριχών στα φρύδια. Το recipients dominance όμως είναι πολύ πιο ήπιο και σίγουρα στην ερώτηση σου δεν έχει πρακτικό νόημα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αεράτος είχα την εντύπωση πως ακόμα και το καραφλό κεφάλι δεν έχει θέμα αιμάτωσης.(απλά το είχα ακούσει δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω ούτε είναι το αντικειμενό μου).Πάντως εάν σε ένα κράουν κάποιος πχ για έξτρα πυκνώτητα βάλει και κάποιες τρίχες απο άλλα σημεία η οποόιες φυσικά είναι όσο καλύτερης ποιότητας μπορούν νομίζω πως συνδυαστικά μπορούν να βοηθήσουν κάπως. Κάνω λάθος σε αυτό;
To οτι το recipients dominance είναι πιο ήπιο όμως παεί να πει πως έστω και μετά απο χρόνια αυτές οι τρίχες σιγά σιγά μπορεί να βελτιωθούν κάπως ή το φαινόμενο είναι υπερβολικά αργό και δεν αξίζει καν την κουβέντα;