Όπως πόσταρα και στο βιντεάκι με το kite αποφάσισα να κάνω την τελευταία μμ. Η ημερομηνία, όπως και οι άλλες 2, είναι μέσα στον Αύγουστο γιατί είναι ο μοναδικός μήνας που βολεύει. Ο κύριος λόγος είναι να κλείσω το μικρό πρόβλημα στο crown αλλά και ένα μερεμέτι σε ότι άλλο μπορώ βγάζοντας ότι έχει απομείνει στην δότρια. Προφανώς και λόγω ηλικίας δεν θα μπω στον κόπο μόνο για 500g που θέλει το crown, έτσι και αλλιώς λόγω ηλικίας δεν έχω να περιμένω κάτι άλλο. Έχω διαμορφώσει ένα πλάνο, το έχω συζητήσει με το γιατρό και μέχρι την επέμβαση θα έχει οριστικοποιηθεί. Ποστάρω το πως ήμουν (όλες αυτές οι παλιές φώτο είναι προς καταστροφή) και πως είμαι τώρα. Προφανώς στα άλλα νήματα θα δείτε πιο αναλυτικά την πορεία των προηγούμενων μμ.
Είναι προφανές ότι έχω πιάσει το min (κατά την δική μου λογική) που είναι να μην φαίνεται δέρμα σε οποιανδήποτε συνθήκη, μέσα, έξω, στεγνό/βρεγμένο όπως μου αρέσει να χτενίζομαι, ίσιο, σπαστό (φυσικό), κλπ.
Όπως προείπα, η επέμβαση έχει κατα κύριο λόγο να φτιάξει το crown αλλά και να προσθέσει "πινελιές" στην υπάρχουσα κατάσταση ανάλογα με τα πόσα graft έχει να δώσει η δότρια. Θα αναλύσω κάποια στιγμή το πλάνο.
Είναι προφανές ότι έχω πιάσει το min (κατά την δική μου λογική) που είναι να μην φαίνεται δέρμα σε οποιανδήποτε συνθήκη, μέσα, έξω, στεγνό/βρεγμένο όπως μου αρέσει να χτενίζομαι, ίσιο, σπαστό (φυσικό), κλπ.
Όπως προείπα, η επέμβαση έχει κατα κύριο λόγο να φτιάξει το crown αλλά και να προσθέσει "πινελιές" στην υπάρχουσα κατάσταση ανάλογα με τα πόσα graft έχει να δώσει η δότρια. Θα αναλύσω κάποια στιγμή το πλάνο.
Τελευταία επεξεργασία: