Διάβαζα για τη φίνα αλλά τη φοβόμουν .Εκτός και αλλάξεις τη χαρτογράφηση του DNA όπως έκανα εγώ με τη φίνα.
Διάβαζα για τη φίνα αλλά τη φοβόμουν .Εκτός και αλλάξεις τη χαρτογράφηση του DNA όπως έκανα εγώ με τη φίνα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και η μίνοξ πόσο σε κράτησε?Διάβαζα για τη φίνα αλλά τη φοβόμουν .
Χρησιμοποιούσα μινοξ από το μακρινό 1989 .Ανελλιπώς .Τότε κυκλοφόρησε .Πάνω από 25 χρόνιαΚαι η μίνοξ πόσο σε κράτησε?
Πάντα πάλευα το φόβο μου για την καράφλα με τη μινοξ .Μάλλον αυτή με κράτησε .Άντεξα πολλά χρόνια .Έβλεπα τους φίλους να κάνουν ΜΜ και να γίνονται χάλια και έλεγα πως γλύτωσα .Τελικά έκανα και εγώ καράφλαΑπίστευτο.
Και είχε ακόμα ισχύ?
Αφού σε πήγε τρένο 25 χρόνια γιατί την έκοψες;Πάντα πάλευα το φόβο μου για την καράφλα με τη μινοξ .Μάλλον αυτή με κράτησε .Άντεξα πολλά χρόνια .Έβλεπα τους φίλους να κάνουν ΜΜ και να γίνονται χάλια και έλεγα πως γλύτωσα .Τελικά έκανα και εγώ καράφλα
Έτσι μου είπε ο Lorenzo .Είχα ελαφριές αρρυθμίες που εξαφανίστηκαν όταν την σταμάτησα .Καλοήθεις μου είπε ο καρδιολόγοςΑφού σε πήγε τρένο 25 χρόνια γιατί την έκοψες;
Από ένα σημείο και μετά τα 45 δεν σταματούσε την καράφλα ούτε η μινοξ .Τότε μου είπε και ο Lorenzo κοφτηνΈτσι μου είπε ο Lorenzo .Είχα ελαφριές αρρυθμίες που εξαφανίστηκαν όταν την σταμάτησα .Καλοήθεις μου είπε ο καρδιολόγος
Καταλαβα.Παντως ότι σε πήγε 25 χρόνια όντως αξιοσημείωτο και αξιοληλευτο.Τωρα για τις αρρυθμίες λογικά θα τις είχες ήδη από την αρχή αλλά δεν το παρατηρησες. Ο Lorenzo σου πρότεινε σίγουρα φίνα.Από ένα σημείο και μετά τα 45 δεν σταματούσε την καράφλα ούτε η μινοξ .Τότε μου είπε και ο Lorenzo κοφτην
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι ευτυχώς γιατί ήμουν 49 ετών .Δεν μου είπε να πάρω .Δεν έχει νόημα μου είπε ο CvialΚαταλαβα.Παντως ότι σε πήγε 25 χρόνια όντως αξιοσημείωτο και αξιοληλευτο.Τωρα για τις αρρυθμίες λογικά θα τις είχες ήδη από την αρχή αλλά δεν το παρατηρησες. Ο Lorenzo σου πρότεινε σίγουρα φίνα.
Α οκ δηλ όπως και στον cvial.Όχι ευτυχώς γιατί ήμουν 49 ετών .Δεν μου είπε να πάρω .Δεν έχει νόημα μου είπε ο Cvial
Ναι δεν έχει νόημα να αρχίσεις στα 50 τη φίνα .Στους νέους θέλει για να σταθεροποιηθούνΑ οκ δηλ όπως και στον cvial.
Την βαρέθηκες;και εγω εχω ενα μηνα την σταματησα την μινο μετα απο 3 χρονια αλλα συνεχιζω με φινα (φινα 3 χρονια)
απο την στιγμη που περνω φινα νμιζω δεν με βοηθαει σε κατιΤην βαρέθηκες;
Δεν το ξέρεις .Η μινοξ βοηθάει περισσότερο στη hairlineαπο την στιγμη που περνω φινα νμιζω δεν με βοηθαει σε κατι
blepw o krotafos ypoxorhse gia auto thn ekopsaΔεν το ξέρεις .Η μινοξ βοηθάει περισσότερο στη hairline
Ναι αλλά ο ρόλος της είναι και επιβραδυντικός .Καθυστερεί την εξέλιξη και σου δίνει χρόνοblepw o krotafos ypoxorhse gia auto thn ekopsa