@CVIAL ασχέτως Lorenzo την πιθανοτητα για FUT θα την σκεφτοσουν;
Μάλλον όχι, μόνο άμα δεν μου έφταναν τα graft. Αν δηλαδή ήμουν μεγαλύτερο ΝW.
@CVIAL ασχέτως Lorenzo την πιθανοτητα για FUT θα την σκεφτοσουν;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν δεν επαρκούν τα τριχοθυλάκια από τη δότρια λόγω πολλαπλών ΜΜ δε γίνεται να δανειστείς από τα γένια ; Ή μπορείς να πάρεις μόνο από τη δότρια για να βάλεις στα γένια και να καλύψεις κενά ;
Να υποθέσω γενιά και σώμα παίζει την ίδια αναλογία αλλά και κυρίως σε γ ζώνη crown;Τα γένια είναι μια καλή λύση αλλά μόνο αν τα μιξάρεις σε αναλογία τουλάχιστον 1(γένια):3 για να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα.
Thanks απλά κάπου έπεσε το μάτι μου ότι παίζει και από σώμα και στήθος για την ακρίβειαΣώμα καθόλου, πολύ λεπτά graft, μικρό χρόνο σε αναγενή φάση. Ναι τα βάζει κυρίως σε σε crown και πίσω ζώνες.
Τα γένια είναι μια καλή λύση αλλά μόνο αν τα μιξάρεις σε αναλογία τουλάχιστον 1(γένια):3 για να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα.
Αμα ειστε ιδια ομάδα στα αθλητικά, γίνεταιΝα σας ρωτήσω κάτι, μπορούμε να πάρουμε τρίχες από έναν άλλον άνθρωπο και να τα μεταφέρουμε στο κεφάλι μας ; Για παράδειγμα αν εγώ έχω έναν αδερφικό φίλο με μαλλί Axl Rose και κανένα ίχνος ΑΑ στα γενετικά του και έχουμε και την ίδια ομάδα αίματος που φαντάζομαι θα είναι το Α και το Ω, θα μπορούσα θεωρητικά να μεταμοσχεύσω τριχοθυλάκια από εκείνον σε εμένα ;
Να σας ρωτήσω κάτι, μπορούμε να πάρουμε τρίχες από έναν άλλον άνθρωπο και να τα μεταφέρουμε στο κεφάλι μας ; Για παράδειγμα αν εγώ έχω έναν αδερφικό φίλο με μαλλί Axl Rose και κανένα ίχνος ΑΑ στα γενετικά του και έχουμε και την ίδια ομάδα αίματος που φαντάζομαι θα είναι το Α και το Ω, θα μπορούσα θεωρητικά να μεταμοσχεύσω τριχοθυλάκια από εκείνον σε εμένα ;
Συμφωνω, αλλα πισω δε φαινονται. Παιζουν το ρολο τοπικ ενα πραμα. Ασε που ολοι κοντο κουρεμα προτιμανε (9 στους 10). Αντε πες τα μακραινεις με κοτσιδα μοντερνου τυπου (σαμουραι/χιπστερ) τα μπροστα κρυβουν τα πισω εντελως οπως στην εικονα. Ε αμα θελει να τα αφησει καποιος καρε,καπελακια που ειχαμε μωρα τι να πω, καλυτερα καραφλας.Ειναι ασχημα τα μοσχευματα απο γενια τοσο σε υφη οσο και σε εικονα.Επισης μακραινουν διαφορετικα απο τα μαλλια του κεφαλιου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στα κοντά είναι ακόμα χειρότερα. Άστο.Συμφωνω, αλλα πισω δε φαινονται. Παιζουν το ρολο τοπικ ενα πραμα. Ασε που ολοι κοντο κουρεμα προτιμανε (9 στους 10). Αντε πες τα μακραινεις με κοτσιδα μοντερνου τυπου (σαμουραι/χιπστερ) τα μπροστα κρυβουν τα πισω εντελως οπως στην εικονα. Ε αμα θελει να τα αφησει καποιος καρε,καπελακια που ειχαμε μωρα τι να πω, καλυτερα καραφλας.
Πιστεύω μπορείς να βάλεις και στο middle beard grafts αναμιγμένα με scalp grafts και δεν θα φαίνονται ιδιαίτερα.Εγω το εχω πει πολλακις να μπαινουν πχ σε 3αρηδες beard/body πισω (μαζί με κάποια καλά grafts εννοείται) και να μπαινουν τα καλά μόνο μπροστά σε επιθετικούς σχεδιασμούς.Δεν έχει νόημα το πίσω θέλεις απλά να φάινεται σκοτινιασμένο.Στη βιτρίνα (A ζώνη) χρειάζονται οι καλές τρίχες. Μόνο ο Kaan βγάζει από πρώτη συνεδρία πχ 3000 hair +500 beard. προφανώς βάζει τα beard πίσω. Δε περιμένει δλδ το depletion.
αυτο θυμιζει την δικη μου προταση!Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των τρελών...
Cvial σου έκανα και ένα κουρεματάκι με γειά!
Θα το κάνει ο Jose είμαι βέβαιος!Ιούλιε σε ευχαριστώ για το design. Η ασυμμετρία είναι ωραία, μου αρέσεουν οι dense ασυμμετρίες και όχι οι λίγες τρίχες εδώ και εκεί. Θεωρώ ότι θα ήταν ακόμη καλύτερο αν έκλεινες τον κρόταφο περισσότερο.
Κανένας κόπος είπαμε hobby!Ευχαριστώ πολύ Ιούλιε και για τις ευχές και για τον κόπο σου!