Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχω ηδη μηχανημα κ εχω κανει αναλυση στη δοτρια μου homemade, οσο αφορα την fue που θα μετρούσε ο λορεν. Οσο αφορα ελαστικότητα στριπ εικαζω οπως τη βλεπω στα 2 εκ ακομα μαξ.
Ωστοσο δε θελω να παει χαμενο το επαθλο κ να το παρει κάποιος π εχει πραγματικα αναγκη οποτε οποιος επιθυμεί μπορει να μ στείλει inbox κ θα διαλεξω αυτον που συμπαθω περισσοτερο
Το επόμενο βήμα, είναι η πραγματοποίηση Καραφλοεσπερίδας, 10-20 ευρώ είσοδος (καφές,τσαϊ και συμπάθεια ή party mode) και κλήρωση του επάθλου σε 1 τυχερό προς μετ. Σε συνέχεια σε επόμενες καραφλοεσπερίδες κλινικές θα δίνουν μια δωρεάν μετ δώρο στον τυχερό ή at least τημ μισή δώρο.Cvial ξεκίνησες με δυνατό δώρο,άρα να ξες σε επόμενα κουίζ οι προσδοκίες σε μέγεθος επάθλου αυξάνει.
Φίλε @Panos1982 , θα μπορούσες να μας πεις το μηχάνημα που χρησιμοποιείς καθώς και το κόστος του;Εχω ηδη μηχανημα κ εχω κανει αναλυση στη δοτρια μου homemade, οσο αφορα την fue που θα μετρούσε ο λορεν. Οσο αφορα ελαστικότητα στριπ εικαζω οπως τη βλεπω στα 2 εκ ακομα μαξ.
Ωστοσο δε θελω να παει χαμενο το επαθλο κ να το παρει κάποιος π εχει πραγματικα αναγκη οποτε οποιος επιθυμεί μπορει να μ στείλει inbox κ θα διαλεξω αυτον που συμπαθω περισσοτερο
Θα τρέξουν μεγάλοι διαγωνισμοί και μεγάλα Δώρα όπως τον εκοψα τον μοντ.Βεβαια το τελευταίο και πιο μεγάλο δώρο πιστεύω θα ναι δωρεάν μεταμόσχευση από ΛορέντζοΤο επόμενο βήμα, είναι η πραγματοποίηση Καραφλοεσπερίδας, 10-20 ευρώ είσοδος (καφές,τσαϊ και συμπάθεια ή party mode) και κλήρωση του επάθλου σε 1 τυχερό προς μετ. Σε συνέχεια σε επόμενες καραφλοεσπερίδες κλινικές θα δίνουν μια δωρεάν μετ δώρο στον τυχερό ή at least τημ μισή δώρο.
Θα τρέξουν μεγάλοι διαγωνισμοί και μεγάλα Δώρα όπως τον εκοψα τον μοντ.Βεβαια το τελευταίο και πιο μεγάλο δώρο πιστεύω θα ναι δωρεάν μεταμόσχευση από Λορέντζο
Περα απο την πλακα με ενα τετοιο ξεκινας και κανεις σε ολο το forum μετρησεις για αναλυση προοδου. Στον δερματολογο θες ενα 100αρικο για να ασου τρεξει το προγραμμα.Φίλε @Panos1982 , θα μπορούσες να μας πεις το μηχάνημα που χρησιμοποιείς καθώς και το κόστος του;
Είναι μήπως το Trichoscale Pro [https://www.fotofinder-systems.com/technology/hair-consultation/trichoscale-pro/ ], το οποίο σου βγάζει π.χ. πόσες τρίχες είναι σε αναγενή, τελογενή, τα hair counts κτλ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε @Panos1982 , θα μπορούσες να μας πεις το μηχάνημα που χρησιμοποιείς καθώς και το κόστος του;
Είναι μήπως το Trichoscale Pro [https://www.fotofinder-systems.com/technology/hair-consultation/trichoscale-pro/ ], το οποίο σου βγάζει π.χ. πόσες τρίχες είναι σε αναγενή, τελογενή, τα hair counts κτλ;
Ακριβώς, homemade δερματολόγοι θα γίνουμε ακόμη λίγο με 0 κόστος και συνεχή παρακολούθηση.Περα απο την πλακα με ενα τετοιο ξεκινας και κανεις σε ολο το forum μετρησεις για αναλυση προοδου. Στον δερματολογο θες ενα 100αρικο για να ασου τρεξει το προγραμμα.
Αυτό το trichoscale pro που ανέφερα πως το αξιολογείς (εάν φυσικά το γνωρίζεις);Μακαρι να ηταν αυτο....
Το εχω παρει πριν 3 χρονια δε θυμαμαι απ εξω , αλλα θα ψαξω στην paypal μου και θα το βρω. Το κοστος του ειναι γυρω στα 500 ευρω. Και για να.μετρησει σωστα πρεπει να εχεις το μαλλι κοντοξυρισμενο 2 3 χιλ. Για να μπορεις να λοκαρεις τους θυλακες.
Εχεις δει κοστος πουθενα?? Εγω οταν πηρα ηλεκτρονικο μικροσκοπιο νομιζω αυτο το χα δει κοντα στο 2χιλιαρο .Αυτό το trichoscale pro που ανέφερα πως το αξιολογείς (εάν φυσικά το γνωρίζεις);
Ναι, εάν μπορείς να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες/λεπτομέρειες για το μηχάνημα που έχεις θα το εκτιμούσα.
Δεν έχω ιδέα από κόστη τι παίζει γενικά.Εχεις δει κοστος πουθενα?? Εγω οταν πηρα ηλεκτρονικο μικροσκοπιο νομιζω αυτο το χα δει κοντα στο 2χιλιαρο .
Ακριβώς.Εγω οταν ελεγα στη δερματολογο θελω τριχοριζογραμμα να βλεπω πως παω.
Μου ελεγε τι το θες αφου βλεπω εγω απο το μενθυντικο και μου τραβαγε τις τριχες να δει αν μενουν στο χερι.
Μεχρι που ακουσα το κορυφαιο.
Καλα μην ασχολεισαι και τοσο με τα μαλλια οι κοπελες εκτιμανε αλλα στους ανδρες χαχαχα