Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 976 grafts, 30/8/2021 (3nd operation)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
20220312_211349.png

Harris_G

Well-Known Member
Ποιο ιδιο ειναι ρε παιδια;; Υπαρχει εντονη αμφισβητηση αν ειναι αρκετο το 0.5.
Ναι γιατί τα mg στο τέλος της εβδομάδας είναι ίδια
Mε αυτη τη λογικη παιρνω ενα Proscar ολοκληρο τη Δευτερα και ειμαι κομπλε ολη τη εδομαδα. Επιτρεψτε μου να διαφωνησω, οχι δεν ειναι το ιδιο. 0.5 ειναι πολυ χαμηλη δοση και ειναι αρκετα debatable αν το ψαξετε σα θεμα. Δε σημαινει οτι αμα παρω 1mg τη Δευτερα, ο οργανισμος θα απορροφησει 0.5 τη Δευτερα και 0.5 την Τριτη

Gianney

Well-Known Member

Mε αυτη τη λογικη παιρνω ενα Proscar ολοκληρο τη Δευτερα και ειμαι κομπλε ολη τη εδομαδα. Επιτρεψτε μου να διαφωνησω, οχι δεν ειναι το ιδιο. 0.5 ειναι πολυ χαμηλη δοση και ειναι αρκετα debatable αν το ψαξετε σα θεμα. Δε σημαινει οτι αμα παρω 1mg τη Δευτερα, ο οργανισμος θα απορροφησει 0.5 τη Δευτερα και 0.5 την Τριτη
Εγώ νομίζω πως ακόμα και με ένα προσκαρ την Δευτέρα είσαι οκ ,αλλά καλύτερα ας σου απαντήσει ο @CVIAL γιατί νομίζω ήταν αυτός που το ανέφερε ως λεγόμενα του Λορέντζο

Harris_G

Well-Known Member
Εγώ νομίζω πως ακόμα και με ένα προσκαρ την Δευτέρα είσαι οκ ,αλλά καλύτερα ας σου απαντήσει ο @CVIAL γιατί νομίζω ήταν αυτός που το ανέφερε ως λεγόμενα του Λορέντζο
Η λογικη οτι παιρνω 1 ανα δυο μερες εχει μελετηθει και στηριζεται στο οτι 1mg φινας μενει στον οργανισμο 48 ωρες. Αλλα δεν εχει καμια σχεση το full potency με το μισο στο χρονο 0.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η λογικη οτι παιρνω 1 ανα δυο μερες εχει μελετηθει και στηριζεται στο οτι 1mg φινας μενει στον οργανισμο 48 ωρες. Αλλα δεν εχει καμια σχεση το full potency με το μισο στο χρονο 0.

Στο αίμα, στον ιστό που μας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο

tasos33

Well-Known Member
Τ

Το χεις κάνει το θέμα κυπριακό. Ξεκινά επιτέλους να ησυχάσουμε

Denvi

Well-Known Member
Από κοντά πάντως είναι καλύτερο.
ο @CVIAL απο κοντα ειναι σαν να μας κανει πλακα και για τις μεταμοσχευσεις και για την ηλικια του...οι φωτογραφιες πολυ κατωτερες της πραγματικοτητας

Kostas97

Well-Known Member
Εχω την αισθηση πως δεν υπαρχει ερευνα πισω απο αυτο. Εννοω ερευνα που να δειχνει αποοτελεσματικοτητα σε σχεση με το 1mg καθε μερα.
Αντιθετα στο 0.5mg/ημερα υπαρχει. Και συγκριτικα με τα 0.2mg και 1mg.

Για οποιον ενδιαφερεται.

Vdupa

Well-Known Member
6-8 ωρες δεν ειναι το half life? αν μετραγε αυτο θα περναμε 0.30 τρεις φορες την ημερα. Τελικα μετραει ποσο εχεις μαζεψει στο τελος της εβδομαδας.
7mg ειναι το ιδανικο και προς τα κατω παμε σε low doses.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ο @CVIAL απο κοντα ειναι σαν να μας κανει πλακα και για τις μεταμοσχευσεις και για την ηλικια του...οι φωτογραφιες πολυ κατωτερες της πραγματικοτητας

Denvi, πραγματικά χάρηκα που σε γνώρισα, η πρώτη γυναίκα μετά από 120+ consultation. Ελπίζω την γνώση που σου μετάδωσε ο γιατρός και την έρευνα που θα κάνεις από τα link που θα σου στείλω να την μεταδόσεις σε άλλες γυναίκες που έχουν το ίδιο θέμα.

oreo

Well-Known Member
Ωωωωωω!!!! Για πες κ άλλα κοπελιά μην μας αφήνεις στην φαντασία.

oreo

Well-Known Member
Αν δεν ξεκίνησες ρίξε το πράσινο φως , θα πάρω κ εγώ μαζί σου για support :cool:

Μπλουζα