Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι αλλά φτιασιδομένοςΟ κύριος Ιούλιος είναι στην φωτό??
Ε ναι δε φαίνεται;Φτιασιδομενος εννοείς πειραγμενη η φωτό?
Mε αυτη τη λογικη παιρνω ενα Proscar ολοκληρο τη Δευτερα και ειμαι κομπλε ολη τη εδομαδα. Επιτρεψτε μου να διαφωνησω, οχι δεν ειναι το ιδιο. 0.5 ειναι πολυ χαμηλη δοση και ειναι αρκετα debatable αν το ψαξετε σα θεμα. Δε σημαινει οτι αμα παρω 1mg τη Δευτερα, ο οργανισμος θα απορροφησει 0.5 τη Δευτερα και 0.5 την ΤριτηΝαι γιατί τα mg στο τέλος της εβδομάδας είναι ίδια
Εγώ νομίζω πως ακόμα και με ένα προσκαρ την Δευτέρα είσαι οκ ,αλλά καλύτερα ας σου απαντήσει ο @CVIAL γιατί νομίζω ήταν αυτός που το ανέφερε ως λεγόμενα του ΛορέντζοΠοιο ιδιο ειναι ρε παιδια;; Υπαρχει εντονη αμφισβητηση αν ειναι αρκετο το 0.5.
Mε αυτη τη λογικη παιρνω ενα Proscar ολοκληρο τη Δευτερα και ειμαι κομπλε ολη τη εδομαδα. Επιτρεψτε μου να διαφωνησω, οχι δεν ειναι το ιδιο. 0.5 ειναι πολυ χαμηλη δοση και ειναι αρκετα debatable αν το ψαξετε σα θεμα. Δε σημαινει οτι αμα παρω 1mg τη Δευτερα, ο οργανισμος θα απορροφησει 0.5 τη Δευτερα και 0.5 την Τριτη
Η λογικη οτι παιρνω 1 ανα δυο μερες εχει μελετηθει και στηριζεται στο οτι 1mg φινας μενει στον οργανισμο 48 ωρες. Αλλα δεν εχει καμια σχεση το full potency με το μισο στο χρονο 0.Εγώ νομίζω πως ακόμα και με ένα προσκαρ την Δευτέρα είσαι οκ ,αλλά καλύτερα ας σου απαντήσει ο @CVIAL γιατί νομίζω ήταν αυτός που το ανέφερε ως λεγόμενα του Λορέντζο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η λογικη οτι παιρνω 1 ανα δυο μερες εχει μελετηθει και στηριζεται στο οτι 1mg φινας μενει στον οργανισμο 48 ωρες. Αλλα δεν εχει καμια σχεση το full potency με το μισο στο χρονο 0.
Το χεις κάνει το θέμα κυπριακό. Ξεκινά επιτέλους να ησυχάσουμεΠοιο ιδιο ειναι ρε παιδια;; Υπαρχει εντονη αμφισβητηση αν ειναι αρκετο το 0.5.
Mε αυτη τη λογικη παιρνω ενα Proscar ολοκληρο τη Δευτερα και ειμαι κομπλε ολη τη εδομαδα. Επιτρεψτε μου να διαφωνησω, οχι δεν ειναι το ιδιο. 0.5 ειναι πολυ χαμηλη δοση και ειναι αρκετα debatable αν το ψαξετε σα θεμα. Δε σημαινει οτι αμα παρω 1mg τη Δευτερα, ο οργανισμος θα απορροφησει 0.5 τη Δευτερα και 0.5 την Τριτη
Εχω την αισθηση πως δεν υπαρχει ερευνα πισω απο αυτο. Εννοω ερευνα που να δειχνει αποοτελεσματικοτητα σε σχεση με το 1mg καθε μερα.Η λογικη οτι παιρνω 1 ανα δυο μερες εχει μελετηθει και στηριζεται στο οτι 1mg φινας μενει στον οργανισμο 48 ωρες. Αλλα δεν εχει καμια σχεση το full potency με το μισο στο χρονο 0.
6-8 ωρες δεν ειναι το half life? αν μετραγε αυτο θα περναμε 0.30 τρεις φορες την ημερα. Τελικα μετραει ποσο εχεις μαζεψει στο τελος της εβδομαδας.Η λογικη οτι παιρνω 1 ανα δυο μερες εχει μελετηθει και στηριζεται στο οτι 1mg φινας μενει στον οργανισμο 48 ωρες. Αλλα δεν εχει καμια σχεση το full potency με το μισο στο χρονο 0.
ο @CVIAL απο κοντα ειναι σαν να μας κανει πλακα και για τις μεταμοσχευσεις και για την ηλικια του...οι φωτογραφιες πολυ κατωτερες της πραγματικοτητας
Αν δεν ξεκίνησες ρίξε το πράσινο φως , θα πάρω κ εγώ μαζί σου για supportΗ λογικη οτι παιρνω 1 ανα δυο μερες εχει μελετηθει και στηριζεται στο οτι 1mg φινας μενει στον οργανισμο 48 ωρες. Αλλα δεν εχει καμια σχεση το full potency με το μισο στο χρονο 0.