Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εννοειτε οτι μειωνει την τριχοπτωση.Παιδιά καλησπέρα, παρθενικό μου ποστ σήμερα.Αρχικά συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε και ελπίζω όλοι να ανταμειφθείτε, να προσθέσω πως παρακολουθώ αρκετά χρόνια το φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που δοκιμάζουν την συγκεκριμένη θεραπεία εάν λειτουργεί μόνο για επανέκφυση ή αν μειώνει και την τριχόπτωση.,.,
Μακάρι φίλε καπα να λειτουργεί, σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.εννοειτε οτι μειωνει την τριχοπτωση.
εγω γι αυτο ξεκινησα σε ολο το μαλλι παρολο που δεν υπαρχει ορατή αραιωση ακομα εκει
δεν ξερω lalaki,η αληθεια ειναι οτι ολα τα τοπικα θα χασουν σε αποδοση.Καπάκι τι έχεις να πεις σε όλες αυτές τις καινούργιες θεωρίες;για καστορελαιο τι λες;
καλη αρχη,υπομονη μεχρι μεθαυριο να κανουμε παρεα την πρωτη αναισθησια,με φωτο,δεν θα πονεσεις καθολου,στο υπογραφωΜακάρι φίλε καπα να λειτουργεί, σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Πολλά υποσχόμενες οι photo..... δείχνει να κλείνει τους κροτάφους του. Για πειραματισμούς δεν είμαστε αλλα μπορούμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που έχει αναφέρει ο Γιώργος στο φορουμ για τις pgs. Και το καστορελαιο δε νομίζω να κάνει καμια ζημιά!!!
Μια ερώτηση όσον αφορά τους μικροτραυματισμούς... ξέρουμε τι ρόλερ χρησιμοποιεί? Να κάνουμε μια σύγκριση με τα παιδιά που χρησιμοποιούν εδω μέσα
Ηλεκτρικό μια φορα την εβδομάδα με 2.5μμ? Παρακολουθώ τον kapa και αυτά που κανει και λεω χαρα στο κουράγιο του.... +0,5 απο το maximum που εχουμε δει εδω ειναι υπερβολικο!!!!!o τυπος λεει οτι χρησιμοποιει:I use an electrical dermastamp, the "derminator" from owndoc. 2.5mm once a week until the skin turns purple. Mechanical wounding is extremely important. It's one of the 4 points you have to address for regrowth.
Ηλεκτρικό μια φορα την εβδομάδα με 2.5μμ? Παρακολουθώ τον kapa και αυτά που κανει και λεω χαρα στο κουράγιο του.... +0,5 απο το maximum που εχουμε δει εδω ειναι υπερβολικο!!!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν σου κανει κλικ παρτοKapa.σκρφτομαι να το πάρωαυτο με τα 31 ευρω.Την ίδια δουλειά κάνει με το ρολερ;η καλυτερη;το συγκεκριμένο πιο πάνω γιατί είναι τόσο φτηνο; αυτό θέλω να παρω.η να προτιμήσω καλύτερα τα ρολερ;
GOMI θα μπορούσες να μας εξηγήσεις γιατί το derminator είναι καλύτερο από το roller; Που έγκειται η διαφορά τους;
gomi εαν βρεις λιγο χρονο μελετησε λιγο την περιπτωση του ελβετου και πες μας τη γνωμη σου
Γκομι άμα πάρω το παραπάνω που κάνει 31 ευρώ. Πόση να ώρα χρειάζεται για να κάνω σε όλο το κεφάλι ;είναι πολύ πιο χρονοβωρο απτο ρολερ;
Γκομι πες ότι παίρνω το δερμαπεν και κάνω 2.5mm κάθε πόσο καιρό θα το κανω;