Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εδω ειναι λιγο πολυπλοκο.αν κανει το σωμα ουλωδη ιστο επειδη δεν χρησιμοποιουμε αυτην την θεραπεια οποτε εχουν μπει σε αδρανεια οι θυλακες?παιζει και το αντιστροφο.σε εναν δυο χρονια εδω θα εχουμε αναφορες του στιλ"εφτασα την διπλασια,τριπλασια διαρκεια αποτελεσματων απο το ταδε τοπικο"η θεραπεια αυτην εχει θεματα με την διαρκεια.εχεις ξεκινησει να ξεπερνας σε διαρκεια αποτελεσματων καποιο τοπικο?Ναι αυτό να χάσει σε απόδοση .και ο ουλωδης ιστός που λέει ο γκομι αυτό δεν ειναι;
με πηγε πισω το καθε 2 εβδομαδες.αλλα ανακτω εδαφοςΕσύ πως πας
αυτο δεν το ξερουμε.δεν ξερουμε τιποτα για μακροχρονια χρηση γι αυτην την θεραπεια.Αυτό που ρωτάω είναι αν κάνεις Ρόλερ και κάποια στιγμή χάνει η θεραπεία με το να εμφανιστεί ούλωδης ιστος
θεωρητικά ναι.δεν έχω φτάσει ακόμα σε μια στάσιμη κατάσταση.από όσο εχω δει την ταχύτητα πρέπει να μείνω ένα 3μηνο σταθερός για να πω εδώ σταματησεΣυνεχίζει η επανεκφυση;καπα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καλυτερα 1 φορα την εβδομαδα.Ξεκίνησα πριν 2-3 βδομάδες roller 1,5mm και κάνω 1 φορά την εβδομάδα (στο παρελθόν έκανα 0,5mm και 1mm για μερικούς μόνο μήνες το καθένα), και παρατηρώ ότι δεν ματώνω σχεδόν καθόλου! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Παίζει το δαφνέλαιο που βάζω εδώ και 16 μήνες να έχει μαλακώσει την επιδερμίδα τόσο πολύ που να μην ματώνει ούτε με 1,5mm;
Επίσης, να το ρισκάρω να πάω στις 2 φορές την εβδομάδα ή δεν έχει νόημα;
Μόλις μου ρθε το dermapen που πήρε και ο γκομι πεταμενα λεφτά πολύ μουφα
Ξεκίνησα πριν 2-3 βδομάδες roller 1,5mm και κάνω 1 φορά την εβδομάδα (στο παρελθόν έκανα 0,5mm και 1mm για μερικούς μόνο μήνες το καθένα), και παρατηρώ ότι δεν ματώνω σχεδόν καθόλου! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Παίζει το δαφνέλαιο που βάζω εδώ και 16 μήνες να έχει μαλακώσει την επιδερμίδα τόσο πολύ που να μην ματώνει ούτε με 1,5mm;
Επίσης, να το ρισκάρω να πάω στις 2 φορές την εβδομάδα ή δεν έχει νόημα;
μπορεί να σου βγει γερό, χρησιμοποίησε το.το ότι χάλασε ένα δεν σημαίνει ότι είναι όλα σκάρτα. Γενικά οι ηλεκτρικές συσκευές είναι ένα ρισκοΌχι μόνο οριζόντια κινηση κανει η κάθετη είναι για το derminator που θα χω σένα μηνα στα χέρια μου.άσε που πονάει περισσότερο το 0.5 από ρολερ 1.5.δεν αξίζει μια πεταμενα λεφτά.