Derma roller 1,5mm μονο του.

FreeThinker

Well-Known Member
ειναι πολυ λιγα τα πραγματα που δεν εχουν δοκιμαστει.
botox στο μαλλι http://www.hairlossgr.com/threads/ΒΟΤΟΧ-ΜΑΛΛΙΩΝ.9442/page-4#post-140936
ηλεκτρικο ρευμα στο μαλλι http://www.hairlossgr.com/threads/Γαλβανικο-ρευμα.8911/

καπα φιλε θα σε ρωτησω παλι κατι ασχετο με το ρολερ, επειδη ειδα το ποστ σου παραπανω, (απο το μποτοξ περασα σε παλιοτερο θεμα που ανεφερε κορτιζονες)

πως τα κορτικοστερειδη βοηθουν στην ΑΑ? Ο μπαναρισμενος τωρα γιαννηςτακ επεμενε οτι βοηθουν μονο στην αρεατα. Ολοι οι δερματολογοι τα συνταγογραφουν σε κοκτεηλ ομως με μινοξ και για ΑΑ. Υπαρχει επιστημονικο υποβαθρο ή γνωριζουμε οτι βοηθαει απλα μεσω της παρατηρησης και επαγωγικης μεθοδου του αριστοτελη? :p

εχω τελειος ειρμο μπογδανου, συγχωρεστε με

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καπα φιλε θα σε ρωτησω παλι κατι ασχετο με το ρολερ, επειδη ειδα το ποστ σου παραπανω, (απο το μποτοξ περασα σε παλιοτερο θεμα που ανεφερε κορτιζονες)

πως τα κορτικοστερειδη βοηθουν στην ΑΑ? Ο μπαναρισμενος τωρα γιαννηςτακ επεμενε οτι βοηθουν μονο στην αρεατα. Ολοι οι δερματολογοι τα συνταγογραφουν σε κοκτεηλ ομως με μινοξ και για ΑΑ. Υπαρχει επιστημονικο υποβαθρο ή γνωριζουμε οτι βοηθαει απλα μεσω της παρατηρησης και επαγωγικης μεθοδου του αριστοτελη? :p

εχω τελειος ειρμο μπογδανου, συγχωρεστε με
η ΑΑ απο μονη της ειναι μια αυτοανοση κατασταση και μαλιστα πιο αυτοανοση απο την areata.η κορτιζονες δρουν κυριως στις φλεγμονες.η κατασταση ξεκιναει απο DHT αλλα εκφραζεται σαν φλεγμονη στο μαλλι.δεν ειναι τυχαιο που αρκετοι εχουν και φαγουρα μαζι με την αραιωση.δεν ειναι και τυχαιες οι τελευταιες ερευνες στοχευουν την pgd2.και απο ολα αυτα βρηκε το setipiprant

kapa

Μέλος του προσωπικού
η ΑΑ απο μονη της ειναι μια αυτοανοση κατασταση και μαλιστα πιο αυτοανοση απο την areata.η κορτιζονες δρουν κυριως στις φλεγμονες.η κατασταση ξεκιναει απο DHT αλλα εκφραζεται σαν φλεγμονη στο μαλλι.δεν ειναι τυχαιο που αρκετοι εχουν και φαγουρα μαζι με την αραιωση.δεν ειναι και τυχαιες οι τελευταιες ερευνες στοχευουν την pgd2.και απο ολα αυτα βρηκε το setipiprant
με λιγα λογια δεν υπαρχει φαρμακο που να δουλευει στην areata και να μην δουλευει στην ΑΑ και το αντιστροφο.φυσικα και το roller 1.5mm θα δουλεψει και στην areata και μαλιστα καλυτερα απο τις κορτιζονες

Kapa γεια!ειμαι καινουργιο μελος.παρακολουθω το νημα εδω και μερες αλλα υπαρχει ενα σημειο που δεν μπορω να ξεκαθαρισω.μετα τον τραυματισμο με roller 1,5 ξεπλενεις το κεφαλι σου μονο με νερο;και επιπλεον ειναι λαθος να το χρησιμοποιουμε σε ολοκληρο το τριχωτο ή πρεπει μονο σε περιοχες γυμνες;με λιγα λογια μπορουμε και σε περιοχες οπου υπαρχει αραιωση ή θα προκαλεσουμε κακο;σ'ευχαριστω!

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kapa γεια!ειμαι καινουργιο μελος.παρακολουθω το νημα εδω και μερες αλλα υπαρχει ενα σημειο που δεν μπορω να ξεκαθαρισω.μετα τον τραυματισμο με roller 1,5 ξεπλενεις το κεφαλι σου μονο με νερο;και επιπλεον ειναι λαθος να το χρησιμοποιουμε σε ολοκληρο το τριχωτο ή πρεπει μονο σε περιοχες γυμνες;με λιγα λογια μπορουμε και σε περιοχες οπου υπαρχει αραιωση ή θα προκαλεσουμε κακο;σ'ευχαριστω!
κακο δεν προκαλει με την εννοια οτι δεν θα προκαλεσει αραιωση σε οποιοδηποτε σημειο του κεφαλιου χρησιμοποιηθει,το αντιθετο μαλιστα.
εγω ξεπλενω με νερο της βρυσης μονο.
υπαρχει ενα θεμα που εκρεμει ομως,δεν ξερω πως θα αντιδρασει το δερμα σε μια μελοντικη μεταμοσχευση,βαζει χερι στο κολλαγονο του δερματος.
μπορουν να χρησιμοποιησουν την θεραπεια μονο οσοι εχουν κλεισει εναν χρονο απο καποια μεταμοσχευση μαλλιων

Dynamics

Active Member
μολις εκανα το πρωτο ρολλ!Σκετο εχει αρκετο πονο μεχρι που δακρυσα αλλα τα καταφερα!προσπαθησα 10+14 φορες σε καθε σημειο δεν αντεξα περισσοτερο εκανα και στους κροταφους!μικρες αλλα οχι πολλες κυλιδες ειδα σιγουρα στο κροταφο..το κολπο με το καθρεφτη δεν επιασε γιατι στο μπανιο δεν εχω φοβερο φωτισμο και εχω μαλλια και δεν καταφερα να δω!δεν μου πηρε πολυ ωρα ισως 5 λεπτα και λιγοτερο δεν ξερω εσας?Ελουσα τα μαλλια με σκετο νερο και σκουπιστικα με καθαρη πετσετα..επλυνα με νερο το ρολλερ και το εβαλα στην πλαστικη θηκη του

kapa

Μέλος του προσωπικού
παρτε σαν οδηγο την φωτογραφια που θα βαλω παρακατω,αμφιβαλω αν χρειαζεται να ματωσουμε σε σημειο να σταζει το αιμα.
εγω ειχα φτασει να χαραζω μια συνεχομενη κοκκινη γραμμη και τελικα κατεληξα να ξανα γυρισω σε αυτο.
ολα μου τα αποτελεσματα τα πηρα σε αυτην την ενταση αφου το πρωτο 8μηνο χωρις αναισθησια δεν μπορουσα και περισσοτερο,και τελικα πετυχα τα αποτελεσματα της μινοξιδιλης που δεν ειναι και λιγο
1604531_645191898853543_306010048_n.jpg

Dynamics

Active Member
Τόσο πολύ δεν έπιασα σε ένταση..Μάλλον θέλει αναισθησία θα δοκιμάσω πάλι την επόμενη εβδομάδα χωρίς και θα δω!την ελμα να πάρω κάπα;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Τόσο πολύ δεν έπιασα σε ένταση..Μάλλον θέλει αναισθησία θα δοκιμάσω πάλι την επόμενη εβδομάδα χωρίς και θα δω!την ελμα να πάρω κάπα;
η xylocream βγαινει λιγο πιο φθηνη απο την emla λογω ποσοτητας,απο συστατικα και αποτελεσματα ειναι το ιδιο και οι δυο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Πόσο έχει περίπου κάνα 10αρικο; θα πάρω xylocream
emla 25g 10 ευρω https://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/1538#content
xylocream 30g 10 ευρω https://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/16146#content
ειναι ιδιες εντελως, 2,5% λιδοκα'ι'νη,2,5 %πριλοκα'ι'νη και οι δυο,τις εχω χρησιμοποιησει και τις δυο,λιγο φθηνοτερη η xylocream

Dynamics

Active Member
emla 25g 10 ευρω https://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/1538#content
xylocream 30g 10 ευρω https://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/16146#content
ειναι ιδιες εντελως, 2,5% λιδοκα'ι'νη,2,5 %πριλοκ'ι'νη και οι δυο,τις εχω χρησιμοποιησει και τις δυο,λιγο φθηνοτερη η xylocream
Οκ κάπα σε ευχαριστώ πολύ φίλε

kapa

Μέλος του προσωπικού
απο αυριο που εχω τραυματισμο ξεκιναω χρηση betadine,μονο μετα το ρολαρισμα.
πηρα δυο σκευασματα και τα εκανα ενα τεστ στο χερι μου
βαμμα ιωδιου 2%
και το κλασικο betadine 10%
και ομως το βαμμα ιωδιου βαφει περισσοτερο το δερμα και φευγει πιο δυσκολα,περιεργο γιατι περιμενα το αντιθετο
12359495_972644756108254_1365819930_o.jpg

lalakis

Active Member
ποιο θα χρησιμοποιεις το μπενταντιν η το βαμμα;ποση ωρα θα το αφηνεις μετα το ρολαρισμα;george to derminator googlareto και θα το βρεις 166 ευρω κανει .εχει πολλαπλασιες τρυπες το δερμα με πολυ πιο ανωδυνο πονο.και σε χρονο λιγοτερο απτο δερμαρολερ πραγματικα!αξιζει τα λεφτα του και ειναι πιο οικονομικο απο ενα δερμα ρολερ με αναισθητικες σε βαθος δυο χρονων.ειμαι υπερευχαριστημενος!!!!αλλα δυστηχως ελλαδα δε το στελνουν .εαν εχεις κανεναν συγγενη καπου στην ευρωπη η αμερικη μονο ετσι

kapa

Μέλος του προσωπικού
ποιο θα χρησιμοποιεις το μπενταντιν η το βαμμα;ποση ωρα θα το αφηνεις μετα το ρολαρισμα;
λεω το βαμμα γιατι με το αλλο ειναι πιθανες και οι παρενεργειες,θα το αφηνω 2 ωρες και μετα θα σκουπιζω με οινοπνευμα

Μπλουζα