kapa
Μέλος του προσωπικού
άψογος!και εγώ σε αυτήν την ένταση είμαι. Είναι ιδανικηκαπα αυτη ειναι η πιεση
άψογος!και εγώ σε αυτήν την ένταση είμαι. Είναι ιδανικηκαπα αυτη ειναι η πιεση
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καπα αυτη ειναι η πιεση
με νερό και χαρτί μετά τον τραυματισμονα ξεπλενω μετα απαραιτητα ? κροταφους τα καταφερνω. μετα υπαρχει μαλλι και ειναι πολυ δυσκολο.
δεν το κανεις οταν εχεις δουλεια. 2 ωρες πριν πεσεις για υπνο.Συγγνωμη ρε παιδια αλλα μετα απο αυτο πως κυκλοφορειτε εξω; Δε μπορεις να πας σε δουλεια ετσι.
και αυτην ειναι η ιδανικη ωρα.δεν το κανεις οταν εχεις δουλεια. 2 ωρες πριν πεσεις για υπνο.
χαιρομαι,το ειχα αμφιβολια γιατι δεν εχω διαβασει πουθενα να ακολουθει καποιος την ερευνα με derma penκαπα οσο για το dermapen κανεις λαθος .εγω που χρησιμοποιω derminator εχω τον ιδιο τραυματισμο με σενα το ιδιο αιμα αλλα χτυπαει και πολυ περισσοτερα σημεια στο δερμα.οσο για τον πονο που χα στο ρολερ το χω ξεχασει και πραγματικα.εχει γινει για μενα μια πολυ ανωδυνη διαδικασια.σταματησε και η τριχοπτωση ξανα εχω σταθεροποιηση και καποια μικροβελτιωση.οσοι διαθετουν τα λεφτα αξιζει να παρουν dermapen το original απτο να παιδευονται και να υποφερουν με τα ρολερ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν ξέρω αν έχει διαφορά μεγάλη με τις 192 βελόνες αλλά πίστεψε με βγάζει αρκετό αίμα..συγγενικο άτομο που με είδε με είπε τζιχατζιστει!παίζει ρόλο και η πίεση κ το δέρμα βέβαιαΚαλή χρονιά σε όλους! Επιτέλους ξεκίνησα και εγω dermaroller 1,5 με 540 βελόνες όμως!Είχα τρομάξει με αυτά που διάβαζα για τον πόνο αλλα είδα οτι είναι ανεκτός τουλάχιστον με αυτό και χωρίς ιδιαίτερη πίεση(αίμα μηδέν)!Πιο πολυ σαν μασάζ το νιώθω παρά σαν βασανιστήριο.Παντως το δέρμα μετά τσιτώνει τρελά !Ελπίζω να βγούν και τρίχες βεβαια!