Derma roller 1,5mm μονο του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
δεν το κανεις οταν εχεις δουλεια. 2 ωρες πριν πεσεις για υπνο.
και αυτην ειναι η ιδανικη ωρα.
καλυτερα βραδυ,καλο ειναι να μην βρεθουμε σε σκονισμενο περιβαλον μετα τον τραυματισμο.
ματωμα και νανι (^_*)

lalakis

Active Member
καπα οσο για το dermapen κανεις λαθος .εγω που χρησιμοποιω derminator εχω τον ιδιο τραυματισμο με σενα το ιδιο αιμα αλλα χτυπαει και πολυ περισσοτερα σημεια στο δερμα.οσο για τον πονο που χα στο ρολερ το χω ξεχασει και πραγματικα.εχει γινει για μενα μια πολυ ανωδυνη διαδικασια.σταματησε και η τριχοπτωση ξανα εχω σταθεροποιηση και καποια μικροβελτιωση.οσοι διαθετουν τα λεφτα αξιζει να παρουν dermapen το original απτο να παιδευονται και να υποφερουν με τα ρολερ

lalakis

Active Member
το βαζω στο fast και μεσα σε 15 λεπτα ειναι κοκκινο ολο το κεφαλι και χωρις πονο χωρις αναισθητικες χωρις πονοκεφαλους μετα

kapa

Μέλος του προσωπικού
καπα οσο για το dermapen κανεις λαθος .εγω που χρησιμοποιω derminator εχω τον ιδιο τραυματισμο με σενα το ιδιο αιμα αλλα χτυπαει και πολυ περισσοτερα σημεια στο δερμα.οσο για τον πονο που χα στο ρολερ το χω ξεχασει και πραγματικα.εχει γινει για μενα μια πολυ ανωδυνη διαδικασια.σταματησε και η τριχοπτωση ξανα εχω σταθεροποιηση και καποια μικροβελτιωση.οσοι διαθετουν τα λεφτα αξιζει να παρουν dermapen το original απτο να παιδευονται και να υποφερουν με τα ρολερ
χαιρομαι,το ειχα αμφιβολια γιατι δεν εχω διαβασει πουθενα να ακολουθει καποιος την ερευνα με derma pen

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lalakis

Active Member
αξιζει να το παρεις πιστεψε θα τραυματιζεις οπως με το ρολερ και καλυτερα και αυτο θα φαινεται απτις πληγες που κανεις οτι ειναι καλυτερα σε ολο το κεφαλι και δε θα πονας .το μονο ελλατωμα ειναι οτι λενε οι βελονες ειναι μια χρησης.εγω θα τις αλλαζω καθε τρεις μηνες για οικονομια.εξαλλου το ιδιο τραυματισμο κανω καθε φορα.φυσικα δε συγκρινεται με τα dermapen του ebay pπου κανουν 30ευρω

LostUser

Active Member
Καλή χρονιά σε όλους.Σκέφτομαι και γω πολύ καιρό τώρα για derma roller.Παρακολουθώ το νήμμα όμως εδώ και πολύ καιρό και έχω 2 απορίες...
1)Στις φωτό του kapa βλέπουμε ένα κεφάλι πάρα πολύ κοντοκουρεμένο.Ναι εκεί το καταλαβαίνω αλλά πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγαλύτερη τρίχα? Δεν θα ξεριζώνει και θα σπάει τις τρίχες?

2)Πέρα από τον 2young έχει δει κανένας θεαματική βελτίωση? Πραγματικά έχω φτάσει να φαίνομαι ίσως κακός αλλά ΜΟΝΟ εγώ δεν βλέπω από τις εικόνες αποτελέσματα? Δεν ξέρω πια αν εγώ περιμένω πολλά αλλά αντικειμενικά τώρα,πέρα από τα φορουμ κτλπ, σας έχει πει κανένας γνωστός σας κτλπ πύκνωσαν τα μαλλιά σας? Ή να παρατήρησαν απτή διαφορά?

Νομίζω δυστυχώς πως επειδή ασχολούμαστε τόσο πολύ με το μαλλί μας (συγκρινόμενοι με τον απλό υγιή πληθυσμό) βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.Και έχουμε χάσει ίσως (βάζω και τον ευατό μου μέσα) την εικόνα του τι σημαίνει υγιές μαλλί.
Με κάνει να αναρωτιέμαι πραγματικά αν αξίζει όλη αυτή η σκοτούρα και ο πόνος ενδεχομένως για ελάχιστα αποτελέσματα.

ΥΓ και πάλι συγγνώμη εάν απογοητεύω κάποιους,δεν είναι αυτή η πρόθεση μου απλά ψάχνω και γω όπως όλοι μας εδώ το καλύτερο δυνατόν...

fasda

Active Member
δεν μπορω να εκφερω γνωμη ακομα γιατι δεν το εχω δοκιμασει αλλα αρκετοι εδω μεσα ειδαν αποτελεσματα και ενα βασικο ακομα ειναι πως εκοψε την τριχοπτωση μαχαιρι ,τωρα προφανος εχει να κανει η ηλικια η διατροφη κτλπ

αποτελεσματα απο τουρκικο φορουμ : http://www.sacimindoktoru.com/hikay...nce-losyon-ile-yeni-bir-surece-giriyorum.html

dimitris500

Member
πρωσοπικα ξεκινησα και γω derma roller 1.5 αλλα 540 βελονες δεν το ξερα λαθος παρολα αυτα το εκανα πονος αλλα οκ χθες λουστικα και ειδα πως τριχοπτωση τελος τωρα θα δειξει βεβαια αλλα ειδα πως η τριχοπτωση σταματησε, ηλικια 20 χρονων norw δεν ξερω ακριβως αλλα στην hairline και στο μπιφτεκι ειχα αρχισει να αδειαζω η μινοξιδιλη εδεινε τρελα αποτελεσματα μα τα εχασε !!!! Πιστευω ειναι φοβερη θεραπεια!!!

Sandy

Active Member
Καλή χρόνια σε όλους με υγεία κ πολλά μαλλιά !
Βασικά θα ήθελα να δω φωτογραφιες απο τα παλιά μέλη στο φορουμ που το χρησιμοποιούν !κ να μας πουν την γνώμη τους ! Μόνο 2-3 παλιά μέλη γράφουν για αποτελέσματα χωρίς ομως ν ανεβαζουν φωτογραφιες!

scubas

Member
Καλή χρονιά σε όλους! Επιτέλους ξεκίνησα και εγω dermaroller 1,5 με 540 βελόνες όμως!Είχα τρομάξει με αυτά που διάβαζα για τον πόνο αλλα είδα οτι είναι ανεκτός τουλάχιστον με αυτό και χωρίς ιδιαίτερη πίεση(αίμα μηδέν)!Πιο πολυ σαν μασάζ το νιώθω παρά σαν βασανιστήριο.Παντως το δέρμα μετά τσιτώνει τρελά !Ελπίζω να βγούν και τρίχες βεβαια!

Dynamics

Active Member
Δε
Καλή χρονιά σε όλους! Επιτέλους ξεκίνησα και εγω dermaroller 1,5 με 540 βελόνες όμως!Είχα τρομάξει με αυτά που διάβαζα για τον πόνο αλλα είδα οτι είναι ανεκτός τουλάχιστον με αυτό και χωρίς ιδιαίτερη πίεση(αίμα μηδέν)!Πιο πολυ σαν μασάζ το νιώθω παρά σαν βασανιστήριο.Παντως το δέρμα μετά τσιτώνει τρελά !Ελπίζω να βγούν και τρίχες βεβαια!
Δεν ξέρω αν έχει διαφορά μεγάλη με τις 192 βελόνες αλλά πίστεψε με βγάζει αρκετό αίμα..συγγενικο άτομο που με είδε με είπε τζιχατζιστει!παίζει ρόλο και η πίεση κ το δέρμα βέβαια

Μπλουζα