Derma roller 1,5mm μονο του.

kapa

Μέλος του προσωπικού
κατσε λιγο, πας για 14η χρηση ρολερ, δηλ μας λες οτι εισαι στο τριμηνο, και παει να κλεισει το μπιφτεκι? ο καπα εχει πει οτι τα αποτελεσματα αργουν πολυ να εμφανιστουν. Τι norwood ησουν πριν? Μπορεις να μας βαλεις καμια φωτο πριν και μετα να δουμε?
ειναι μικρος σε ηλικια η εχει λιγα χρονια που αραιωσε,οσο νωριτερα ξεκινησει καποιος τοσο πιο αμεσα αποτελεσματα θα εχει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

werhart

New Member
ειναι μικρος σε ηλικια η εχει λιγα χρονια που αραιωσε,οσο νωριτερα ξεκινησει καποιος τοσο πιο αμεσα αποτελεσματα θα εχει
Είμαι 30 η τριχόπτωση μου ξεκίνησε στα 17 το τελευταίο διάστημα όμως είχε αυξηθεί..
Ξεκίνησα μινοξ και ρολλερ 0,5 αλλά ήταν μικρά τα αποτελέσματα κανά 2 μικρά διάσπαρτα τριχακια! Και τα αποτελέσματα στο 5μηνο ήταν σταθερά τπτ σημαντικό! Από nw 3 πάω ξανά για 2 απλά κάνω σε όλο το κεφάλι χωρίς κρέμα. Μπορώ και το αντέχω :D:D
Έχω υποψίες παντός καπα πως με την πολύ ένταση μου εκανε ξηρόδερμια, αυτή τη φορά έκανα λιγότερη ένταση και υποχώρησε!

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
παιδια sory για το offtopic αλλα ειναι χτεσινη δημοσιευση στην dailymail και δεν ηξερα που να τη βαλω
http://www.dailymail.co.uk/sciencet...-New-drug-reveals-regrowth-mice-ten-DAYS.html

και εδω
http://www.nbcnews.com/health/health-news/cancer-drug-could-be-baldness-remedy-too-n450256

To φθηνότερο σκεύασμα της ουσίας, έχει 1900 ευρώ. Τσάμπα πράμα....Εννοείται πως δεν πρόκειται ποτέ να προχωρήσει παραπέρα αν και η δράση του που αφορά το μονοπάτι jak/stat (συντελεί στην ολοκληρωτική αδράνεια του θύλακα) ήταν πολύ καλή. Αν μας ανέφεραν και ποια ένζυμα καταστέλλει θα ήταν έκπληξη φυσικά..

kapa

Μέλος του προσωπικού
Είμαι 30 η τριχόπτωση μου ξεκίνησε στα 17 το τελευταίο διάστημα όμως είχε αυξηθεί..
Ξεκίνησα μινοξ και ρολλερ 0,5 αλλά ήταν μικρά τα αποτελέσματα κανά 2 μικρά διάσπαρτα τριχακια! Και τα αποτελέσματα στο 5μηνο ήταν σταθερά τπτ σημαντικό! Από nw 3 πάω ξανά για 2 απλά κάνω σε όλο το κεφάλι χωρίς κρέμα. Μπορώ και το αντέχω :D:D
Έχω υποψίες παντός καπα πως με την πολύ ένταση μου εκανε ξηρόδερμια, αυτή τη φορά έκανα λιγότερη ένταση και υποχώρησε!
συνεχιζεις και μινοξιδιλη τις υπολοιπες 6 μερες?
αν ναι κανε μια συγκριση αποτελεσματων μινοξιδιλη+roller 0,5mm vs μινοξιδιλη + ερευνα.
εγω μονο με την ερευνα εφτασα το πρωτο

werhart

New Member
συνεχιζεις και μινοξιδιλη τις υπολοιπες 6 μερες?
αν ναι κανε μια συγκριση αποτελεσματων μινοξιδιλη+roller 0,5mm vs μινοξιδιλη + ερευνα.
εγω μονο με την ερευνα εφτασα το πρωτο

Όχι καπα μόνο ρολλερ κάνω στον 1,5 μήνα την έκοψα την μινοξ.. Λες και έβαζα νεράκι ήταν όπως λες και εσύ! Θέλω να δώ πόση διάρκεια θα έχει σε όλους μας η έρευνα..!

kapa

Μέλος του προσωπικού
Όχι καπα μόνο ρολλερ κάνω στον 1,5 μήνα την έκοψα την μινοξ.. Λες και έβαζα νεράκι ήταν όπως λες και εσύ! Θέλω να δώ πόση διάρκεια θα έχει σε όλους μας η έρευνα..!
βαδιζω σε 6πλασια διαρκεια αποτελεσματων εναντι της μινοξιδιλης.η θεραπεια αυτην με εχει εντυπωσιασει,οχι τοσο στο θεμα αποτελεσμα αλλα στο θεμα διαρκεια,κραταει παρα πολυ περισσοτερο απο ολα τα τοπικα

lalakis

Active Member
Μήπως καπα να βάλουμε κάνα τοπικό να δώσουμε ώθηση παραπάνω και ύστερα να κρατήσουμε ταποτελεσματα μόνο με ρολερ;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Μήπως καπα να βάλουμε κάνα τοπικό να δώσουμε ώθηση παραπάνω και ύστερα να κρατήσουμε ταποτελεσματα μόνο με ρολερ;
οποιος θελει και αλλο επανεκφυση βαζει,εγω απο επιλογη κανω σκετη συσκευη,εχω βολευτει με αυτην την θεραπεια

lalakis

Active Member
Σκέφτομαι να βάλω φολιτζεν απτην δεύτερη μέρα μετά το ρολά ρισκάρω η εκχύλισμα δέντρο Λιβάνου. Τι λες τι προτεινεις. Τι λες?@kapa η @Soralteno

kapa

Μέλος του προσωπικού
Σκέφτομαι να βάλω φολιτζεν απτην δεύτερη μέρα μετά το ρολά ρισκάρω η εκχύλισμα δέντρο Λιβάνου. Τι λες τι προτεινεις. Τι λες?@kapa η @Soralteno
η λοσιον που δεν θα ειχα προβλημα να ξανα βαλω ειναι το nu hair http://www.hairlossgr.com/threads/Τοπικό-τονωτικό-σκεύασμα-shen-min-topical-hair-nutrient.9254/
φτιαχτηκε για εμενα,ολα τα αλλα μου αφηνουν λαδιλα στο δερμα,εχω εκ του φυσικου μου και το παραμικρο ξεχειλιζει τα πραγματα.
δεν ξερω,το σιγουρο ειναι οτι δουλευει με μινοξιδιλη,για αλλη λοσιον περιμενω δικες σας αναφορες

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Ελπίζω να έχεις τελειώσει Φακίρης, γιατί προβλέπεται καλό τσούξιμο. Εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι με το roller χρειάζεται ή είναι επιθυμητό να βάζεις και τοπικά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairDerp

Καραφλοκόρακας
Επειδη θα αρχισω απο σημερα να ρολαρω με την xylocream και δεν ειμαι σιγουρος οτι οι οδηγιες στην πρωτη σελιδα ειναι up-to-date, ερώτηση:

βαζω την κρεμα, την αφηνω μια ωρα, ξεπλένω και μετα ρολαρω?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Επειδη θα αρχισω απο σημερα να ρολαρω με την xylocream και δεν ειμαι σιγουρος οτι οι οδηγιες στην πρωτη σελιδα ειναι up-to-date, ερώτηση:

βαζω την κρεμα, την αφηνω μια ωρα, ξεπλένω και μετα ρολαρω?
http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/page-20
βαζεις κρεμα χοντρη στρωση,συμπληρωνεις μετα απο 20 λεπτα,ο σκοπος ειναι να μεινει ασπρο το δερμα για μια ωρα

hairDerp

Καραφλοκόρακας
http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/page-20
βαζεις κρεμα χοντρη στρωση,συμπληρωνεις μετα απο 20 λεπτα,ο σκοπος ειναι να μεινει ασπρο το δερμα για μια ωρα

Ευχαριστώ. Ομολογώ πως εντυπωσιαστηκα με τη διαφορα στον πονο, για την ακριβεια δεν ενιωθα τιποτα οσο και να το πατουσα. Βγηκε και αιμα σε μερικα σημεια για πρωτη φορα.

FreeThinker

Well-Known Member
@kapa, οσοι εχουμε μετριο σε μηκος μαλλι, πως κανουμε το ρολαρισμα? Και οταν λεμε οτι η εφαρμογη γινεται σε βρεγμενα μαλλια, εννοουμε τερμα βρεγμενα ή τους ριχνεις μια σκουπισια με την πετσετα ας πουμε?

kapa

Μέλος του προσωπικού
@kapa, οσοι εχουμε μετριο σε μηκος μαλλι, πως κανουμε το ρολαρισμα? Και οταν λεμε οτι η εφαρμογη γινεται σε βρεγμενα μαλλια, εννοουμε τερμα βρεγμενα ή τους ριχνεις μια σκουπισια με την πετσετα ας πουμε?
η εφαρμογη της κρεμας γινεται σε στεγνο μαλλι.

lalakis

Active Member
Καπα πως είσαι τόσο σίγουρος ότι ανακταμε το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών μας ολοι; η τουλάχιστον οι πιο πολλοι; έκανες δηλώσεις που δείχνουν σιγουριά. Ότι δεν χάνει ποτέ η θεραπεια. Που ξέρεις ότι δεν θα γίνει καμία ινώση ουλωδης ιστός μετά από κάποιο διαστημα;

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα