Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μην δοκιμάσει κανείς το dermapen από το Ebay...σε 3 λεπτά βγήκε off
Από ποιον πωλητή το πήρες? Όσο δούλεψε πάντως, ήταν αστέρι σε σχέση με το roller και χωρίς αναισθητική.
Κάθε μέρα εκτός σ/κ έκανε δέρμα ρόλλερ 1mm, χωρίς πίεση. Το αναφέρει στο πρηγούμενό του video:Αυτος ο τυπος εδω εγινε τουμπανο χρησιμοποιωντας derma roller(1mm)
Αναφερει οτι μεγαλυτερα mm μπορει να προκαλεσουνε περισσοτερη ζημια και επισης οτι
ειναι καλυτερα να μην προκαλεις τρυπες στο δερμα με δυνατη χρηση.
Στο καπακι,μετα τη χρηση του derma,απλωνει στους κροταφους λαδι χοχομπα,καστορελαιο, emu oil και χωρια αιθεριο ελαιο λεβανταs και δεντρολιβανο.
Αναφερει οτι μετα απο 2 μηνες χρησης αρχισαν να εμφανιζονται μικρα διασπαρτα τριχακια
και επειτα απο 6 μηνες ητανε ορατα τα αποτελεσματα
Toυ εστειλα μνμ ποσες φορες την εβδομαδα χρησιμοποιει το derma και περιμενω απαντηση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μπορει να μην χρειαστεις μεταμοσχευση.Ο μόνος λόγος που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη dermaroller ειναι γιατί δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει στο δέρμα της λήπτριας σε κάποιον που σκέφτεται να κάνει μεταμόσχευση στο μέλλον .
Φοβάμαι δηλαδή μην σκληρύνει ή δημιουργηθεί ίνωση με αποτέλεσμα να μην δεχθει τα μοσχεύματα στο μέλλον.
Υπάρχει τέτοιος φόβος ή υπερβάλλω;
Έχει κανείς γνώμη επ´αυτου;
μην αλαζεις κατι,συνεχισε ετσι.Εγώ ρε καπα γιατί είδα να βγαίνουν τρίχες μετά την Πέμπτη μέρα ώπου αναπτύχθηκαν μέχρι την ένατη που ξανά κάνα ρολερ;
αυτην ειναι η κλασικη χρηση του derma roller για απορροφηση τοπικων.Αυτος ο τυπος εδω εγινε τουμπανο χρησιμοποιωντας derma roller(1mm)
Αναφερει οτι μεγαλυτερα mm μπορει να προκαλεσουνε περισσοτερη ζημια και επισης οτι
ειναι καλυτερα να μην προκαλεις τρυπες στο δερμα με δυνατη χρηση.
Στο καπακι,μετα τη χρηση του derma,απλωνει στους κροταφους λαδι χοχομπα,καστορελαιο, emu oil και χωρια αιθεριο ελαιο λεβανταs και δεντρολιβανο.
Αναφερει οτι μετα απο 2 μηνες χρησης αρχισαν να εμφανιζονται μικρα διασπαρτα τριχακια
και επειτα απο 6 μηνες ητανε ορατα τα αποτελεσματα
Toυ εστειλα μνμ ποσες φορες την εβδομαδα χρησιμοποιει το derma και περιμενω απαντηση.
μονο 2 τραυματισμους εκανα με αποσταση 5 ημερων,με την ενταση απο τις τελευταιες φωτο και πηρανε φωτια τα καρβουνα,εμφανης βελτιωση.Ρε καπα Αμ το κάνεις κάθε 5 μέρες με 1.5 θα το διαλύσει το δέρμα. Θέλει το χρόνο του.δε ξέρω εγώ νιώθω ότι μετά από 9μερες μπορώ ξανα.ασε που κάνα με 2mm kαι είχα ψιλό πονοκέφαλος για 3 μερες