Derma roller 1,5mm μονο του.

BioMike

Member
Παντως Καπα δεν νομιζω οτι η χρηση αναισθητικης κρεμας μακροχρονια δεν θα εχει κανενα προβλημα,το φοβαμαι λιγο.Τραυματιζω εδω και 3 μηνες χωρις τπτ,υπαρχει πονος σε σημειο να δακρυζω αλλα μετα το πρωτο λεπτο σαν να συνηθιζω.Οπως και να το κανουμε τι ειναι ο πονος μπρος στα καλλη :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Παντως Καπα δεν νομιζω οτι η χρηση αναισθητικης κρεμας μακροχρονια δεν θα εχει κανενα προβλημα,το φοβαμαι λιγο.Τραυματιζω εδω και 3 μηνες χωρις τπτ,υπαρχει πονος σε σημειο να δακρυζω αλλα μετα το πρωτο λεπτο σαν να συνηθιζω.Οπως και να το κανουμε τι ειναι ο πονος μπρος στα καλλη :p
εγω θα παρω το ρισκο,δεν βλεπω κατι ανησυχητικο.
αν δω κατι εννοειτε οτι θα κοψω την κρεμα.
παντως δεν εχει συστημικες παρενεργειες,χρησιμοποιω 10 γραμμαρια για να τραυματισω την nw6 επιφανεια,απο κροταφους μεχρι μπιφτεκι

Mh2012

Member
Φίλε biomike εχεις δει κανένα αποτέλεσμα στο θέμα τριχόπτωση η επανεκφυση ? νομίζω ότι ειναι αρκετό διάστημα το τρίμηνο για να έχεις άποψη

BioMike

Member
Κοιτα τριχοπτωση ποτε δεν ειχα μεγαλη,απλα αραιωνω σιγα σιγα στους κροταφους εδω και χρονια ,θα σου πω μονο οτι ειμαι με διαφορα στην καλυτερη κατασταση που ημουν ποτε.Στο παρελθον εχω χρησιμοποιησει σκετη φινα,φινα μαζι με μινοξ και σκετη μινοξ.Τωρα ρολλερ 1 φορα στις 10 μερες και μινοξ τις υπολοιπες και ειμαι στο καλυτερο σημειο.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ειχα χαρει στην αρχη λογω του οτι υπηρχαν και αλλα οπλα.
αναφερομαι σε αυτα τα αποτελεσματα
http://www.hairlossgr.com/threads/p...t-πως-τις-ρυθμίζουμε.10407/page-9#post-148685
μολις διαβασα οτι χρησιμοποιει τραυματισμο ψιλο απογοητευτικα
δυστυχως με σιγουρια μπορω να πω οτι τουλαχιστον το 80% των αποτελεσματων του ειναι απο τον τραυματισμο,και αν τον σταματησει θα φυγουν ολα αυτα
XS9J0aK.jpg

leas

Well-Known Member
Παιδιά πέρα από τον κάπα που ενημερώνει τακτικά, όλοι όσοι χρησιμοποιούν την μέθοδο κάμποσο καιρό μπορούν να μας πουν αν παρατηρούν σιγά σιγά όντως να κάνει τόση δουλειά; Γιατί πραγματικά μιλώντας για εμένα έχω ενθουσιαστεί και δεν έχω ξεκινήσει μόνο επειδή ακόμη δεν έχω καταφέρει να παραγγείλω.Όλα όσα αναφέρει ο κάπα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Αν είναι πραγματικότητα φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο όπλο και ίσως είναι καλύτερο από την φίνα που τόσο μας τρομάζει κάποιους με όλα αυτά που κατά καιρούς διαβάζουμε εδώ μέσα. Θα ήταν καλό λοιπόν να βοηθήσετε όσοι έχετε ξεκινήσει όσο περισσότερο γίνεται για να μην μπαίνουμε σε αυτό το φόρουμ άλλο μόνο και μόνο για να ξενερώνουμε με αυτόν τον γαμημένο νόμο της βαρύτητας.

poseidonas77

Well-Known Member
Μας φρεναρουν τα capitals control...αποφασισα να ξεκινησω και εγω ...νομιζω οτι αξιζει το κοπο και ο καπα μαλον εχει δικιο...ισως δε προκειται να χασει τα αποτελεσματα ποτε το ρολερ....

poseidonas77

Well-Known Member
Biomike εσυ τραυματιζεις σε σημειο μεχρι να δεις αιμα?ποσα περασματα κανεις?
Τι ρολερ χρησιμοποιεις?
Thank you

paretto

Active Member
@kapa δεν εχεις αδικο, αλλά μάλλον αυτά που χρησιμοποιεί ο swiss κάνουν το αποτέλεσμα να έρχεται πιο γρήγορα.
Ίσως με πιο βαθύ τραυματισμό να μην χρειαζόταν τίποτε άλλο.

le2der

Active Member
Γιατί δυστυχώς καπα;
Γιατί λογικά περίμενε και με τα extra σκευάσματα που χρησιμοποιεί το παλικάρι, να δει ο καππα αρκετά περισσότερα όταν τα χρησιμοποιήσει ο ίδιος. Οπότε πιστεύει και λέει δυστυχώς διότι δεν θα δει κάτι extra με αυτή την νέα πειραματική θεραπεία που δοκιμάζετε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
λεω δυστυχως επειδη η επανεκφυση που εχει το παλικαρι ειναι παρα πολυ.
δηλαδη μακαρι να υπηρχε και κατι ακομα που να εδινε τοσο επανεκφυση εκτος απο τον τραυματισμο.
ξεκινηστε να τραυματιζετε,θα με θυμηθειτε,ηδη ο biomike το λεει ξεκαθαρα,ο τραυματισμος ξεπερασε την φιναστεριδη και ειναι μονο στον τριτο μηνα.
εγω στον τριτο μηνα ημουν ακομα στο 20% απο αυτα που εχω τωρα
ο τραυματισμος δινει πολυ επανεκφυση και δεν χανει σε αποδοση

kapa

Μέλος του προσωπικού
κατι ασχετο και σχετικο μαζι,το γραφω εδω επειδη δεν κανω απλα περασμα με το ρουλερ,αλλα ματωνω με αναισθητικη κρεμα.
τραυματιζω και στο μετωπο καθε 2 εβδομαδες,εχω τραυματισει συνολικα 3 φορες.
δεν ειναι ιδεα μου εχει παχυνει κατα πολυ το δερμα,χωρις να εχω ορατη βελτιωση στις ρυτιδες που ηταν και ο σκοπος:cool:

FreeThinker

Well-Known Member
@kapa αρχιζεις και με πειθεις....

Γιατι να μην βαζουμε μινοξ τη μερα του ρολλερ? Αφου θα εχει μεγαλυτερη απορροφηση αυτο δεν ειναι καλο? Επειδη θα χασει δυναμη πιο γρηγορα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
@kapa αρχιζεις και με πειθεις....

Γιατι να μην βαζουμε μινοξ τη μερα του ρολλερ? Αφου θα εχει μεγαλυτερη απορροφηση αυτο δεν ειναι καλο? Επειδη θα χασει δυναμη πιο γρηγορα?
η επανεκφυση αυτην δεν ειναι απο απορροφηση καποιας ουσιας,αλλα ο αναγκασμος του σωματος στο να βγαλει μαλλια.
το ειπα εντελως χυμα,ενεργοποιει το μονοπατι wnt,ισως και αλλα μαζι που μας διαφευγουν.
αν βαλεις ταυτοχρονα μινοξ θα εχεις παρενεργειες,και αμφιβαλω στο αν δουλεψει και η ερευνα

FreeThinker

Well-Known Member
@kapa κι αλλη μια ερωτηση!!!

Με παρακολουθει μια δερματολογος πολυ ιδιορυθμη! Αν αρχισω το ρολερ, λες να το καταλαβει οταν θα εξεταζει το κεφαλι μου? Και να με ρωτησει τι ειναι αυτοι οι τραυματισμοι? Αυτη ειναι ικανη να με βρισει. Τωρα μη μου πειτε να αλλαξω δερματολογο, θελω να συνεχισω εκει που ειμαι...

kapa

Μέλος του προσωπικού
@kapa κι αλλη μια ερωτηση!!!

Με παρακολουθει μια δερματολογος πολυ ιδιορυθμη! Αν αρχισω το ρολερ, λες να το καταλαβει οταν θα εξεταζει το κεφαλι μου? Και να με ρωτησει τι ειναι αυτοι οι τραυματισμοι? Αυτη ειναι ικανη να με βρισει. Τωρα μη μου πειτε να αλλαξω δερματολογο, θελω να συνεχισω εκει που ειμαι...
μπορεις και να σταματησεις να σε βλεπει δερματολογος

BioMike

Member
Τραυματιζω μεχρι σημειο που να βγει αιμα.Μια φορα το παρακανα κιολας και εκανα σαν μικρη πληγη και εβγαλε κακαδι απο πανω :rolleyes: σε 2-3 σημεια.Χρησιμοποιω ενα ρολλερ που πηρα απο ebay 6 δολλαρια 192 βελονες.Παρα την τιμη του ηταν πολυ καλα σφραγισμενο και εγραφε οτι ηταν steralized.

BioMike

Member
Θ προσπαθησω να τραβηξω και φωτο να δειτε τις νεες τριχες αν και δυστυχως δεν εχω καποια παλια φωτο να δειτε και την διαφορα.

Μπλουζα